Nero. írta:Valaki itt a múltkor analfabétának nevezte a fórum egy részét, megígérte hogy privátban kifejti nekem hogy mire és kikre gondol, levelet nem kaptam de még mindig kíváncsi vagyok.
El is felejtettem a levelet, de még mindig nem neveztem az illetőket analfabétának. Nem mindenki analfabéta, aki nem hajlandó értelmezni a leírtakat vagy csak képtelen feldolgozni a lényeget. A kettőt közül pedig igazából lényegtelen, hogy melyik érvényesül, a kimenetel ugyanaz. Kicsit túlreagálod és inkorrekt implikációkat vonsz le. Attól még, hogy nem értesz egyet egy állítással, nem kell kiforgatni és ilyet a számba adni.
Ebben a formában az írásom megemlítése hazugság, ugyanis ilyen nem írtam. Utána úgy emlékszem, meg is magyaráztam, hogy értettem, de látom az elkerült.
Most, hogy mondod, látom jött mástól is levél, igyekszem válaszolni.
szerk.:
Azt azért illik megjegyeznem, hogy a hozzászólásom körüli időtől fogva - nyilván nem miatta - kevesebb példa van az általam említettekre. Nem tudom, mi az oka, talán akkor rosszabbul ment a csapatnak a játék, mint most és lehetett min károgni.
Egyébként szerintem nem is állította senki, hogy átlagosan ne képviselne a fórum magas színvonalat. Sőt, ki merem jelenteni én is, hogy az élmezőnybe tartozik. Mellesleg az élő topic is a fórumhoz tartozik.
Harmadrészt még hozzáfűzöm azt is, hogy azzal sem hiszem, hogy sok mindenkinek baja van, hogy valaki valamit máshogy lát. Viszont egy véleményt bárki tarthat hülyeségnek. Vagy annak a kifejtési módjával is lehet nem egyetérteni. Ahogy te is tarthatod marhaságnak azt, amit korábban írtam (abban az értelemben, ahogy fentebb és korábban is említettem, mert jelenleg másról beszélsz). Nekem ez nem fáj.
Talán mégis lehet a véleményemben valami, mert akkor is helyeseltek páran és most is utaltak arra, amire én... Ha nem is feltétlen a nagyigazság, ami vitathatatlan és kikezdhetetlen, de az biztosnak tűnik, hogy nem alaptalan.