2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Leekens: Böde fiam, te most beállsz, és a nyakánál fogva lerántod a kapusukat, hátha a spori nem veszi észre.Vakmacska írta: Böde: a mester mondott pár szót, de nem nagyon figyeltem, nem nagyon értettem, nem jó az angolom. Közben vigyorog.
Jaj, mindig csak a politika. Inkább megyek és meghallgatom Leekens mester dicsérő szavait a magyar sportirányításról.Cestus írta: A magyar csapatok valószínűleg már sosem fognak a La Ligában játszani, de a Barca még játszhat az NB1-ben, ha a katalán függetlenségi törekvések sikere esetén kelet felé kívánnak majd inkább nyitni.
A magyar csapatok valószínűleg már sosem fognak a La Ligában játszani, de a Barca még játszhat az NB1-ben, ha a katalán függetlenségi törekvések sikere esetén kelet felé kívánnak majd inkább nyitni.brazilfan írta:A másik, amit nem értek, hogy a magyar csapatok miért nem játszhatnak a La Ligában.
Szeretném megkérdezni az illetékesektől, hogy ha a Barcelona összes leigazolt játékosának nagy csinnadrattával átadnak egy Audi-slusszkulcsot, akkor az NB I-ben focizó magyar focistáknak miért nem adnak? Hogy lehet elvárni tőlük a jó teljesítményt, ha ennyire éreztetik velük a különbséget?Cseri írta:Még több stadiont! Fizetésemelést a játékosoknak! Több tao támogatást!
nem tudnak focizni, lényegében csak ennyi a baj.DaVeR írta:Én azt vettem észre, hogy egyszerűen annyira görcsösen játszanak, hogy hihetetlen..
Szerintem baromira el kellene egy sport pszichológus a válogatottnak, aki fejben rendbe tenné őket, mert igen szidjuk a botlábúakat, de technikailag nem ennyire rosszak..
Ennek ellenére minden fórumon szét van oltva a valogatott. Mintha egy autista kisfiútól a szulok elvárnák hogy ötöst hozzon haza matekból és amikor a 2es se sikerül akkor leszidás vanVeidt_madridista írta: Nero, milyen hype? Mindenki tudja, hogy milyen erot kepvisel a válogatottunk. Csak rossz ezzel folyamatosan szembesülni is.
Majd ha pár év múlva Valverde elmegy a Barcából(reméljük rengeteg trófeával), akkor le kéne igazolni szövetségi kapitánynak, ha ő sem tud rendet tenni akkor menthetetlen a dologSinya22 írta:Amit védekezés terén művelünk,az jó oktatóanyag az u8-ban,hogy na ezt ne srácok. Mondjuk a 3. gól előtt kétszer is lökött a támadó,de a kazahok ellen le kell írnom azt hogy a 3. gól előtt..
Vakmacska írta: miért? támadni tudunk?![]()
![]()
![]()
eredetileg egy vígjátékot akartam megnézni, de ezeken a botlábúakon jobban röhögök.
miért? támadni tudunk?Sinya22 írta:Amit védekezés terén művelünk,az jó oktatóanyag az u8-ban,hogy na ezt ne srácok. Mondjuk a 3. gól előtt kétszer is lökött a támadó,de a kazahok ellen le kell írnom azt hogy a 3. gól előtt..
A hsz-em további részében rávilágitottam, hogy manapság nem várható el, hogy 11 kék szemü szőke hajú német képviselje az országát, mert egyszerüen nem olyan az ország összetétele.Illetve melyik nagyválogatottat érintené, ha csak azok játszhatnának mondjuk a németeknél, vagy franciáknál akik ott is születtek?
...
Most teljesen komolyan kérdezem, félretéve a politikát, szerinted mi fog következni? Egy idő után majd kivonul ez a rengeteg bevándorló, aki most jött afrikából, vagy mi? Én (akarattal) nem kevertem bele politikát, csak leirtam a véleményem, meg ami (szerintem) teljesen logikus, akik már bejöttek, azok bizony itt fognak maradni, és szinesiteni fogják a társadalmunkat ( mindenki eldönti, hogy örül-e ennek), erre te rögtön jössz a politikával, mert ha valaki nem szereti a migránsokat akkor biztos narancsságrapárti populista, vagy egy hiszékeny aki bedől a propagandának.csababarca írta:
Egyáltalán nem vár Európára semmi ilyesmi, de látom célba ért a propaganda szöveg.
Szerintem az ellen nem lehet semmit se tenni, ha valaki egy országba beleszületik, a másik részével aránylag egyetért mindenki, hogy Casták és Danilok teljesen feleslegesek, ahol az országok válogatottjainak kell összemérnie az erejét.De a lényeg, hogy tisztázni kéne min vitatkozunk, mert nem egyértelmű.