Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt mondom, nekik idén van még 5 meccsük ha végig mennek és ennyi. Erre azért nem nehéz felkészülni.Nyiri81 írta:Igen. De mint korábban is említettem. Hány meccs a BL egy csapatnak? 16? Egy évben? Erre rágyúrni bőven szánalmas, közben a bajnokságban meg semmi. VILÁG LEGJOBB CSAPATA. Ja persze.knor írta:Nem akarok negatív lenni, de nem vagyok benne biztos
Igen. De mint korábban is említettem. Hány meccs a BL egy csapatnak? 16? Egy évben? Erre rágyúrni bőven szánalmas, közben a bajnokságban meg semmi. VILÁG LEGJOBB CSAPATA. Ja persze.knor írta:Nem akarok negatív lenni, de nem vagyok benne biztos
jaja, erre a meccsre nagyon rápihentek.knor írta:Egyre jobb formában vannak, és csak a bl van nekik
Nem akarok negatív lenni, de nem vagyok benne biztosNyiri81 írta:Majd miknor írta:A bl.-ben nem lehet őket legyőzni, nem hiszem el. A harmadik éve mondjuk, hogy majd ez meg az, mindig majd a következő.Eddig én úgy voltam vele hogy dehogy. De úgy néz ki csak mi foghajtuk meg Őket
Majd miknor írta:A bl.-ben nem lehet őket legyőzni, nem hiszem el. A harmadik éve mondjuk, hogy majd ez meg az, mindig majd a következő.
visca el barca írta:én meg vhogy mindkét meccsre meglepit érzek, a sevilla jó lehet egy x-re ha úgy játszanak mint ellenünk, a realnak meg végre elfogyhatna a makk faktor és lehetne nekik is egy olyan nap a bl-ben amikor semmi nem jön össze. 1-1 meg 2-0. ámen
A Sevillát szerintem szombaton fejben kicsináltuk azzal, hogy egy perc alatt visszahoztuk 2:0-ról. Ezek után nem hiszem, hogy jó passzban lesznek.Rivaldo11 írta:A másik meccsen se lesz meglepi, a Sevilla szétfutotta magát szombaton, szűk Bayern győzelmet várok (0:1, 1:2)