brazilfan írta:Nem lehetséges-e, hogy ha a Roma veszélyesebben játszik, akkor mi is jobban felpörögtünk volna? Nem lehetséges, hogy a sűrű szezon miatt a Barca most is csak annyit adott ki magából, amennyit kellett? Nekem gyakran tűnik úgy, hogy (egy-két meccset leszámítva) különösebb erőlködés nélkül állunk még mindig talpon, három fronton is.
Bárcsak a BL-döntőt is ilyen gyengus 4:1-gyel nyernénk meg.
90 000 néző volt kint, szerintem jól szórakoztak, onnan föntről abszolút nem látszik, hogy Umtiti vagy Manolas ért-e bele utoljára a labdába. Az pedig, hogy Semedo és Umtiti megozdulásai 11-esek voltak-e vagy sem, számomra még 4-szeri ismétlés/lassítás után sem volt egyértelmű, bármennyire is be szerette volna fújni Hajdu B. István.
Ez lesz az igazán nagy kérdés majd az elődöntőkre, hogy tudunk-e többet, és én bízok benne hogy tudunk mi ennél sokkal többet is, és remélhetőleg meg is fogjuk mutatni, nem véletlen hogy még kikapni sem kaptunk eddig a Juve-Atleti-Chelsea és egyéb csapatok ellen.
Továbbra is úgy gondolom hogy max mi állíthatjuk meg őket, és nem ijedünk meg a Bernabeuban sem, ezért inkább most kapjuk meg a Realt mint a döntőben.
Mi tudjuk milyen a Bernabeuban győzni, míg másoknak ez utópisztikus álom.
Ismerjük őket, talán ránk nem hat az a hatalmas nagy mítoszuk, és nem jövünk zavarba ellenük, nem úgy mint a legtöbb csapat.
Azt például elfogadnám ha például a Bayernt kapnánk, a RM pedig a Liverpoolt és a Liverpool kiejti őket, de erre nem lenne szabad alapozni mert simán kifoghatnak egy olyan napot amikor mindent kihagynak és egy Basel kiejtené őket.