Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel egyetértek. Minden elő van készítve a következő fidesz gyozelemhez.visca el barca írta:sztem bárkit választanak a jobbik élére bukta lesz. jobbik=vona. ha behúzzák toroczkiat, az a lehető leggyorsabban visszahúz a jobbszélre, és leviszi a jobbikot az 5%-os szintre a primitív cigányozásával.
Mindig rácsodálkozom, hogy mennyire különbözően látjuk a világot.Bob_Marley írta: Első rész még annyi kérdést felvet, amire messideco pl szofisztikaltan utalt is, de mondhatnam azt is, hogy az a nyugdíjas aki tulelt egy szocializmust, ne adj Isten második világháborút biztos ezt a tiszteletet érdemli, de még jó hogy demokrácia vagyunk és harsogjuk, de van akinek a szava az proli, agymosott. A gyűlölet kampány elérte, hogy már egymást is gyűlöljük, na ez a szép. Azt hiszem a többség döntött, lehet vele nem egyet érteni, sőt kell is nem egyet érteni, de se te se én se más nem ér többet vagy kevesebbet a másiknál.
Mindig azt szoktam mondani, hogy a kor nem érdem... Ha vkinél hatott az agymosás, túlzottan nem tud érdekelni, hogy milyen tiszteletet érdemel...a birkamenet résztvevőit szintén nem nézem semmibe se... Ha vki annyira se képes, hogy felmérje, hogy a hírek igazak lehetnek-e, vagy neadjisten csak kételkedjen az igazságtartalmában, az a szememben semmilyen tiszteletet nem érdemel, sőt...Bob_Marley írta: Első rész még annyi kérdést felvet, amire messideco pl szofisztikaltan utalt is, de mondhatnam azt is, hogy az a nyugdíjas aki tulelt egy szocializmust, ne adj Isten második világháborút biztos ezt a tiszteletet érdemli, de még jó hogy demokrácia vagyunk és harsogjuk, de van akinek a szava az proli, agymosott.
Utolsó részre nem tudok válaszolni, mert belegondolni se szeretnék, hogy a Jobbik nyerjen.davi10 írta:Tényleg kicsit erős volt, nem akartam megsérteni sem a Matyi videójában látott értelmiséget, sem az agymosott határon túliakat, sem a leépült, 10.000-es utalvánnyal megvesztegethető nyugdíjasokat, sem a 4 általánost végzett prolit aki egy felesért eladja a szavazatát, aztán sír, hogy de rossz neki.Bob_Marley írta: Ez még azért vicces, hogy mindenki hülye (bocs a fele) aki nem arra szavaz amire én felfogás. Egyedül a kétharmad meglepő, s mutatja hogy nem egy helyen ezt meg is dönthető volt, ha nem 20 másik párt van. Néppárti törekvés eredménye, az volt hogy semmit nem léptek előre, s még "fellegvárak" is elestek.
Szerinted ha nem néppártosodik a Jobbik, akkor hány %-ot kaptak volna egy ilyen lejáratókampány után?
Illetve akkor kiben lett volna meg ez a minimális erő/remény a kormányváltásra, vagy csak a fidesz megszorongatására?
Tényleg kicsit erős volt, nem akartam megsérteni sem a Matyi videójában látott értelmiséget, sem az agymosott határon túliakat, sem a leépült, 10.000-es utalvánnyal megvesztegethető nyugdíjasokat, sem a 4 általánost végzett prolit aki egy felesért eladja a szavazatát, aztán sír, hogy de rossz neki.Bob_Marley írta: Ez még azért vicces, hogy mindenki hülye (bocs a fele) aki nem arra szavaz amire én felfogás. Egyedül a kétharmad meglepő, s mutatja hogy nem egy helyen ezt meg is dönthető volt, ha nem 20 másik párt van. Néppárti törekvés eredménye, az volt hogy semmit nem léptek előre, s még "fellegvárak" is elestek.
Pont ez a lényeg, hogy semmilyen összefogas nincs az ellenzéknek, nincs ellenzék mert még abban se tudnak megegyezni hogy a föld lapos e, kb.S.Agüero írta:Fideszre szavazott 31%, nem a Fideszre szavazott 32%, nem szavazott 33%.
Ennek ellenére ugye a Parlamentben 67% a Fidesz, 33% az ellenzék, ki van ez találva.
Pont ezért mert totális átalakuláson mennek át,s ilyennek hatalmat adni, részemről soha, de mások azért árnyaltabban állnak ehhez. Vona ebbe bukott bele, hogy elvesztette az identitását és a halott baloldal felé húzott. Pedig szerintem egy karakán figura és jó politikus, de megásta a saját sírját. Látta az agresszív politika nem nyerő, átment árnyaltabb de mégis támadó politikába. Ő a leginkább hatalom mániás szerintem az ellenzék részéről, rossz ajánló levél.S.Agüero írta:Miért lett kizárva a Jobbik elvi okokból? Most a Fidesz inkább jobboldali, mint a Jobbik.
Errol beszelek, itt valami nagy sumak van. Vona lemondasaval meg gyanusabb a dolog.S.Agüero írta:https://www.strawpoll.me/15465750/r
Érdekes.
Meg az is, hogy itthon nem adtak borítékot a szavazólapokhoz, csodálkoztam is...
LG írta: FB-n is csak azt látom, senki nem érti, hogy történhetett, mert mindenki kormányváltást akart. Jó, tudom, a nyugdíjasok többsége és az agrárproletárok nem nagyon interneteznek, de komolyan ők ekkora tényezők lennének?
Még egy ideig jók lesznek a migránsok, 2020-ban pedig újratárgyalják az EU-s pénzek többségét a szerződések lejárta miatt. Nem nehéz kitalálni, hogy jóval kevésbé fogunk odaférni a mézes bödönhöz, így Brüsszel nagyobb ellenség lesz, mint valaha.csababarca írta:Én azt várom kíváncsian, hogy ki lesz az új ellenség akit le kell győzni? Zuckerberg? Musk? Lehet tippelni. Sorost legyőzték, halleluja. Migránsok fülüket-farkukat összehúzva menekülnek vissza Ázsiába-Afrikába.
Mert a Fideszesek döntő része nem merte elmondani, hogy rá fog szavazni. Illetve a nagyon sok egyszerű falusi, aki nem néz mást mint közmédiát és könnyű megvezetni őket. https://index.hu/velemeny/2018/04/09/ho ... yarorszag/davi10 írta:Nekem meg még mindig gyanús, mind a részvételi százalék eltérés, mind a hajszálpontos 2/3, de ha valami volt is a háttérbe, úgyse derül ki, max 20 év múlva. De tényleg komoly, kikerülhetetlen téma volt már hónapok óta, mindenhol szóbajött a szavazás, és csak 2 féle emberrel találkoztam (Jobbikos, bizonytalan). Konkrétan nem látni fidesz szavazókat, de ez talán csak az én környezetem.
Még mindig hihetetlen csalódás, sajnos ezt érdemli a sok idióta, majd ha 10 év múlva nem lesz kinek az adójából nyugdíjat fizetni, meg mindenki csak Skype-on tud majd beszélni a gyerekével/unokájával, majd akkor leesik mindenkinek, hogy valamit elkúrtunk. Vagy talán még akkor se.