Barca96 írta:....
sajnálom, ha megbántottalak, de a véleményem tartom.
semmi bajom a határon túliakkal, van több ismerősöm is mind Erdélyben mind a Felvidéken, de a Vajdaságban is.
Azzal van bajom, hogy a kormány kihasznál titeket, és ha nem is kimondja, de érezeti, hogy hát itt az állampolgári jogod, de ugye tudod mi a kötelességed. és még kacsint is egyet.
tudom, láttam, és mondták is ezeket.
nem véletlen hogy a 95%-a oda szavazott. nem élnek itt, de hálásak a fidesznek az állampolgárságért. és megy is a szavazat.
órákig tudnék erről vitatkozni, de ha valóban fontos lenne az állampolgári jog, meg hogy magyarnak tartsanak mindenkit, akkor nem az alapján kellene szavazni, hogy ki adta az állampolgárságot.
egyébként, én ezt gondolom a többi magyarról is, aki nem él itt, az ne szavazzon ide. max az, aki írásban vállalja, hogy biztosan hazajön a rendszerbe 4 éven belül. akkor okés.
mindegy, a többit privátba, ha van még ebben több.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."