Bob_Marley írta:Ez van, de keseregni felesleges. Ezt le kellett volna hozni, de az eredményei vitathatatlanok. Kirugni, hova? Fogjuk a La liga serleg fülét és kupadonto. Soha rosszabbat. Attól függetlenül a mait beneztuk.
Jézusom Bob! Abszolút part-timer vagyok itt, de még én is tudom, hogy a taktikusan lehozott meccsek a zsánered. De a focink teljesen nézhetetlen, élvezhetetlen, a csapat unottan és elképzelés nélkül játszik, iszonyat könnyen válik kényelmessé, miközben, amikor elvben éles, akkor is piszok szürke.
Egész tavasszal alszunk és olyan nagyon pihentetni/pihenni se volt már hova, ahogy mondod, a bajnokság gyakorlatilag zsebben, a kupa az még egy meccs. De ilyen aludtej-stílusban játszani egy sorsdöntő meccsen, az elfogadhatatlan. Ha EV egy ilyen meccsen nem tud motiválni, ha félidőben se tudja felrázni a csapatot akkor tényleg nincs itt helye. Az első góltól fogva látszott, hogy ezt a meccset nem fogjuk tudni a szokásos alibi módban lepörgetni.
Mióta az eszemet tudom követem a csapatot, cca mióta van Sport1, azóta nézem a meccseket, de ennyire érdektelen még nem voltam a csapat iránt, pedig tudtam lelkesedni a Serra Ferrer-féle Barca iránt, tudtam utálni van Gaal ámokfutásait, pörögtem az Antic-csapat meccsein, de ez a Barca már maximum háttérzajnak jó.
Viszont, ha egy csapat legnagyobb pozitívuma, hogy eredményes, meg stabil, akkor semmilyen körülmények között nem eshet ki 4-1-ről. Nem azért akarom, hogy menjen EV, mert kiestünk, hanem azért mert elérte, hogy nem érdeklődöm a meccsek iránt, nem kapcsol ki, nem szórakoztat a játékunk. Az emberek többsége nem azért néz focit, hogy azt nézza, hogy taktikusan lehozunk 40-50-60 percet 1-2 gólos előny birtokában. Az ilyen futballt csak az igazolhatja, ha az eredmény megvan. Itt meg kiestünk +3-ról úgy, hogy esélyünk nem volt értékelhetőt nyújtani az ellenfél térfelén...