Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Érthetetlen, miért történik ez meg újra és újra a BL-ben. Idén minden adott lett volna, hogy akár a döntőig menjünk, de muszáj volt kiesniük biztos előnyből. Ilyen körülmények nem lesznek még egyszer a BL-győzelemhez.MatsMessi írta:Lejáratták magukat, semmibe vették a szurkolókat, és viszik az euró milliókat.
Sokat nem vesztettél a maival semvisca el barca írta: én 20 éve kb minden meccsünket nézem, de ezt a sz*rt már nehezen nyelem le én is. a mai meccset csak hallgattam, nem néztem, és sanszos, hogy a kupadöntő meg a clasico kivételével a többi meccsen is ez lesz. roma elleni zakó óta teszek rájuk.
én 20 éve kb minden meccsünket nézem, de ezt a sz*rt már nehezen nyelem le én is. a mai meccset csak hallgattam, nem néztem, és sanszos, hogy a kupadöntő meg a clasico kivételével a többi meccsen is ez lesz. roma elleni zakó óta teszek rájuk.Sinya22 írta:Úgy látom nem volt ma nagy érdeklődés a meccs iránt,meg is értem. Máskor jobban pörög a topic.

random baromság... erre mást nem tudok írni...Samper írta:Nyilván úgy gondolja, hogy a vesztesek kaparják ki itt a 3 pontot.
Vagy az edzővel.visca el barca írta:
vmi durván nem oké azzal a gyerekkel h semmit nem játszik.
vmi durván nem oké azzal a gyerekkel h semmit nem játszik.csababarca írta:Gondoltam hogy Dembelé most sem játszik.