Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem tavaly is az új mezben játszottunk már az utolsó fordulóban. legalábbis nekem úgy rémlik, de majd valami mez-szaki megerősítMessiNeymarSuarez írta:Amúgy a főoldali cikkből kiderül egy furcsaság: Holnap már az új mezben játszunk, amire nem volt mostanság példa nálunk, engem meg is lepett.
Mondjuk szerintem a hazai meznél maradva nincs olyan komoly mozgásterük a tervezőknek. Kék alap, gránátvörös csíkokkal/sávokkal, azért ezt nem lehet a végtelenségig variálni. Ehhez képest volt vízszintes sávozás, sima piros sáv gránátvörös helyett (tavaly), idén meg befele sűrűsödő és vékonyodó gránátvörös csíkok, szóval szerintem azért igyekeznek variálni, amennyire lehet. Akkor milyen lehet Real szurkernek lenni, ahol minden évben van egy fehér mez, valamilyen színű Adidas-csíkokkal és ennyi.MessiNeymarSuarez írta:Ez az új mez meg majdnem pont olyan mint az előző többi.Miért nem lehet a drukkerek kezébe adni a lehetőséget hogy kitaláljanak valami újat és megszavazhassuk ha már a jól fizetett dizájnereknek annyi fantáziájuk van mint egy kavicsnak?.
nekem meg pont nem tetszik, nagyon elüt a meztől, semmi harmónia nincs a kettő közöttrandomguy írta:Ezzel a fekete nadrág + zoknival nekem nagyon bejövős
Nekem 8 mezem van (igaz abból 2 nem eredeti, csak fel van rakva rá a pipa), plusz egy Valdeses kapusmez. Kappaból egy darab van, a '96-'97-es idegenbeli, amiben a PSG-t vertük a KEK döntőben. Az összes zsebpénzem ráment, már akkor sem volt olcsó de megérte.
1. BilbaoGauchomester írta:Üdv.
Engedjétek meg kedves fórumtársak, hogy büszkélkedhessek kicsit a mezgyűjteményemmel. A kép minőségéért elnézést kérek. 10 év "munkája"![]()
![]()
Van köztetek, aki szintén gyűjtő, vagy rendelkezik eredeti mezekkel, elsősorban a Kappa-s időszakból?
Továbbá meginvitálnám a nagyérdeműt egy kis kvíz-játékra, amolyan felvezetésként a Celta elleni meccs előtt.A téma: Barca-mezek az elmúlt két évtizedből. '98-'18
1. Amióta az amerikai sportszergyártó cég szállítja a csapat mezeit, egyetlen egyszer fordult elő, hogy fiaink a Camp Nou-ban bajnoki mérkőzésen nem hazai mezben léptek pályára. Ki volt az ellenfél?
2. Keressük azt a mezt, melyben a csapat legtöbbször vonult ki a gyepre. (minden hivatalos meccset figyelembe véve)
3. Létezik egy mez, melyet a csapat egyetlen egyszer vett fel hivatalos meccsen. A találkozó 1-0-s Barcelona-sikert hozott. Ki volt a gólszerző?
4. Figyelmen kívül hagyva a 3. kérdésben szereplő mezt, adott egy idegenbeli szerelés, melyben a csapat mérlege 100%-os. Melyik ez?
5. Melyik az az egyetlen szezon, mely során a csapat 5 különböző szerelésben is pályára lépett?
6. A keresett mez az egyetlen, melyet három különböző szezon során is viseltek a játékosok.
7. Ebben a hazai mezben 48 fellépéséből mindössze egyetlen egyszer kapott ki a csapat. (Ez a legkevesebb az elmúlt 20 évből). Ki védte az ellenfél kapuját?
Az első az a Bilbao elleni hazai 2014-ből, amikor az előző évi Senyerás mezt viselték Szeptember 11-e alkalmából. Ebben az egyben biztos vagyok, mert máig az az egyetlen Barca meccs amin kint voltam.pr13 írta: Szép gyűjtemény.
Pontos megoldást egyikre sem tudok így hirtelen. Az 1.-re rémlik egy 2-1es meccs az ATMA ellen 2016ból, de az BL volt nem bajnoki.
Illetve a 3.ra egy Joan Gamper(?), egyedi kék mezbe nyomtuk, de akkor 1-0ra kikaptunk.
Szép gyűjtemény.Gauchomester írta:Üdv.
Engedjétek meg kedves fórumtársak, hogy büszkélkedhessek kicsit a mezgyűjteményemmel. A kép minőségéért elnézést kérek. 10 év "munkája"![]()
Van köztetek, aki szintén gyűjtő, vagy rendelkezik eredeti mezekkel, elsősorban a Kappa-s időszakból?
Továbbá meginvitálnám a nagyérdeműt egy kis kvíz-játékra, amolyan felvezetésként a Celta elleni meccs előtt.A téma: Barca-mezek az elmúlt két évtizedből. '98-'18
1. Amióta az amerikai sportszergyártó cég szállítja a csapat mezeit, egyetlen egyszer fordult elő, hogy fiaink a Camp Nou-ban bajnoki mérkőzésen nem hazai mezben léptek pályára. Ki volt az ellenfél?
2. Keressük azt a mezt, melyben a csapat legtöbbször vonult ki a gyepre. (minden hivatalos meccset figyelembe véve)
3. Létezik egy mez, melyet a csapat egyetlen egyszer vett fel hivatalos meccsen. A találkozó 1-0-s Barcelona-sikert hozott. Ki volt a gólszerző?
4. Figyelmen kívül hagyva a 3. kérdésben szereplő mezt, adott egy idegenbeli szerelés, melyben a csapat mérlege 100%-os. Melyik ez?
5. Melyik az az egyetlen szezon, mely során a csapat 5 különböző szerelésben is pályára lépett?
6. A keresett mez az egyetlen, melyet három különböző szezon során is viseltek a játékosok.
7. Ebben a hazai mezben 48 fellépéséből mindössze egyetlen egyszer kapott ki a csapat. (Ez a legkevesebb az elmúlt 20 évből). Ki védte az ellenfél kapuját?
ha te egy olyan agyonfizetett állásban vagy, mint meztervező és 5 perc alatt összedobsz egy ilyet és elfogadják a feletteseid, te megerőltetnéd magad?MessiNeymarSuarez írta:Nem lett csúnya, de tényleg AS Roma beütés...![]()
http://www.origo.hu/sport/futball/20170 ... -nike.html" target="_blank
Engem eléggé elszomorít hogy nem erőltetik meg magukat jobban.
Miért nem lehet az idegenbeli mezekre szavazást indítani, és szabadon beküldeni koncepciókat, amik közül ki kerül a győztes?
Szerintem sokkal ütősebb mezek jöhetnének ki, de nyilván bizonyos szabályokat felállítva, pl. ne legyen egy RM-nak gránátvörös-kék meze...
Egy AS Roma mezre emlékeztet de gyönyörű.Gareth Tello írta:https://www.fcbarcelona.com/club/news/2 ... arcelona-t ... 718-season
Szerintem egész jól néz ki.