Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.06. 15:35:51

naaaaa, azért tényleg nem kéne bekenni szarral ronaldinhót..
az egész válogatott kritikán alul teljesített, tényleg csak akkor gáláztak, ha hagyták őket. ezt a franciáktól hülyeség lett volna elvárni, persze, h éltek a gyökerek a lehetőséggel.
de nem is kell csodálkozni azon, h ilyenek voltak a brazilok. meg kell nézni, h a csapatuk tagjai milyen bajnokságokban, melyik csapatokban játszanak. mindenhol ők az elsők, vagy legalábbis az elsők között vannak a brigádokban. ezer meccset játszottak a szezonban, sztem olyanok lehetnek, mint a mosott [auto_cenzúra], mégha ez fizikálisan nem is jön ki annyira.
ronaldinho egyszerűen nem csinálhatta meg azt a bajnoki-bl meccsekken, mint amit a kiba zidane csinált, h egész évben tyúklépésben közlekedik és semmi megeröltetőt nem végez, h aztán a vb-n egy meccsen futballiskolát mutasson be.
majd a bajnokságban kárpótolva leszünk. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2006.07.06. 14:41:43

Toros írta:
1. Ha valaki nem kap labdát, mert a csapat végig védekezik (lásd Francia meccs) akkor nem lehet jól játszani!!!!!! Mit csináljon szegény??? rohangáljon, mint pók a falon??????
pl. indítson kontrákat, szervezzen, irányítson...

2. Mikor megkapta a labdát, láthattátok, szinte mindig jól játszotta meg, csinált egy két trükköt, de nektek ez sem elég!!!!!!!!!!!!!!!
ez nem igaz! mutattak egy statisztikát ronaldinhorol. összesen 5 jó passza volt az egész VB alatt és ebből asszem 1 volt gólpassz... amikor nála volt a labda szinte semmit nem mutatott. továbbpasszolta, nem cselezett... tehát nem a barcában mutatott formáját hozta!!!

3. Ha a Franciák ellen 20 centivel lentebb megy a szabadrúgása és nyernek a Brazilok, akkor Ő a sztár, aki megmentette a Brazilokat!!!!!!!
csak az a baj, hogy 10-ből 9-szer elbaxa a szabadrúgásokat!!! a barcában is!!! el kell venni tőle a szabikat!!!

4. Társak nélkül nem lehet nyerni!!!!! Mikor Ronninál volt a labda, szinte mind a 10 csapattársa állt a pályán!!!!!!! Így nem lehet forintos labdákat adni, mint tette azt itt a Barcában, pl Eto'o-nak!!!!!!
ez így van!!! az egész csapat semmit nem csinált!!! nagyon nem volt kedvük játszani!!!

Szóval, az, hogy kiesett Brazília nem az Ő hibálya, hanem a csapaté!!!!!!
ezzel is egyetértek!!!

Megmondaná valaki, hogy Kaka mit csinált a Franciák ellen??? Vagy mondjuk Cafu, Adriano mikor bejött, Ze Roberto vagy Gilberto Silva????????
ugyanúgy semmit!!! a sokat támadott és a VB elején nagggyon [auto_cenzúra] Ronaldo volt az egyetlen aki próbálkozott...

Őket miért nem szidja senki???? Ha ők nem játszanak jól, Ronni sem tud jól játszani, mert mondom társak nélkül senki sem tud játszani!!!!!!!
azért ez nem igaz! Ronaldinhonak kell a vállán vinnie a csapatot! Ő az Aranylabdás!!!

Ennek ellenére én úgy érzem Pareira volt a hibás! az utóbbi 2 évben ált. adriano-robinho játszott elől. ronaldo és adrian szinte nem is játszottak együtt!!! nem voltak összeszokva!!! másrészről el kell dönteni ki szervez a kp-n, mert ronaldinho, kaká és sokszor jununho egyszerre a pályán... ha ennyi sztárt akar egyszerr játszatni, akkor váltson taktikát!!! 4-3-3 és akkor ronaldo, vagy adriano van elől és valamelyikük kimarad. ha 2 csatárral tolják, akkor roni irányít, kaká, juninho pad! ennyi!
sztem ez lett volna a jó felállás ezekkel a sztárokkal:
dida-cicinho, lucio, cris, r.carlos - g.silva - juninho, kaká - ronaldinho - adriano - robinho
tehát a barca mintájára 4-3-3. persze, ha edmilson egészséges ő lenne g.silva helyett!!!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.07.06. 14:25:52

Mindig kell keresni egy feketeseggüt mert sokak szerint az a legjobb megoldás és a feketeseggü jelen esetben Ronaldinho sokak szemében.Az én szemeben nem mert ha jól megfigyeltétek volna látszott hogy az volt a feladta hogy tömködje az előllévő csatárt jobbnál jobb labdákkal,és szerintem ez sikerült is neki.Ráadásul adott pár gólpasszt köztük egy bitang nagyot Gilbertonak is.Szóval itt nem Ronaldinhot kell hibázatni elsősorban,az meg hogy mit mondd Pelé és a többi nagyokos az engem nemérdekel.
in to exile
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.07.06. 14:22:24

Túlzásnak érzem ezt a szidást, a hszek arról árulkodnak hogy ROnaldinho húzta vissza a csapatot, közben nem tudnék 1 játékost mondani aki előre húzta volna őket. És az se az ő hibája hogy nem volt a posztján. Leglább figyeltétek volna rendesen, a csoport meccseken igenis jól játszott, csak míg a többiek vezették a támadásokat ő akkor ő a középpálya közepéről indított, róla indultak a támadások, nagyon jó labdái voltak, nem ért fel a befejezésekhez, de kérdem én a Barcában Xavi meg Deco fölér? Általában nem. Aztán berakta őt Ronaldo mellé, na [auto_cenzúra], láthattuk a Barcában is hogy amikor ő megy be Eto'o helyére akkor nem tud látványosan játszani. Taktikai hiba volt hogy ROnaldinho és Kaka egymás elől vették el a helyet, ők nem tudnak ilyentaktikában egytt jól játszani, úgy lehetett volna megoldani ha Kaka középen irányít, balon ROnnie, jobbon Robinho , elől ROnaldo, úgy villogott volna, így nem tud.
És naon nem tom megérteni hogy miért kell szidni, mikor rengeteget köszünhetünk neki mi Barcások, szal én inkább tisztelettel beszélek róla, mert nem tett semmi olyat amivel hátbaszúrt volna vkit.
Peléről meg annyit hogy amit megjósol, vagy nyilatkozik, a legritkább esetben jön be.
Toros
Barça B
Kapcsolat:

2006.07.06. 13:48:08

Figyeljetek ide!!!!!
Ez most csak azoknak szól, akik szidják Ronnit!!!!!!
Sok **** szurkoló van, aki lehordja a földig szegény Ronaldinhot azért mert pár meccs nem jött neki be igazán!!!!
1. Ha valaki nem kap labdát, mert a csapat végig védekezik (lásd Francia meccs) akkor nem lehet jól játszani!!!!!! Mit csináljon szegény??? rohangáljon, mint pók a falon??????
2. Mikor megkapta a labdát, láthattátok, szinte mindig jól játszotta meg, csinált egy két trükköt, de nektek ez sem elég!!!!!!!!!!!!!!!
3. Ha a Franciák ellen 20 centivel lentebb megy a szabadrúgása és nyernek a Brazilok, akkor Ő a sztár, aki megmentette a Brazilokat!!!!!!!
4. Társak nélkül nem lehet nyerni!!!!! Mikor Ronninál volt a labda, szinte mind a 10 csapattársa állt a pályán!!!!!!! Így nem lehet forintos labdákat adni, mint tette azt itt a Barcában, pl Eto'o-nak!!!!!!

Szóval, az, hogy kiesett Brazília nem az Ő hibálya, hanem a csapaté!!!!!!
Megmondaná valaki, hogy Kaka mit csinált a Franciák ellen??? Vagy mondjuk Cafu, Adriano mikor bejött, Ze Roberto vagy Gilberto Silva????????
Őket miért nem szidja senki???? Ha ők nem játszanak jól, Ronni sem tud jól játszani, mert mondom társak nélkül senki sem tud játszani!!!!!!!
www.toroskaposzta.atw.hu
Csak a BARCA!!!!!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.07.06. 13:40:26

azert mert Pele volt minden idok egyik legjobb jatekosa nem azt jelenti h annyira nagy szakerto is :D jo persze nem azt mondom h en jobban ertek nala a focihoz de nem szabad csak igy kritizalnia masokat...Szerintem a legnagyobb bunos Pareira volt...megpedig azert mert ha latta h nem megy Dinhonak akkor nem szabadott volna jatszatnia...Szerintem ha leultette volna
egy ket meccs piheno utan lehet h Dinho mar osszeszedte volna magat....
Tiziano Crudeli fan :!:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.06. 13:33:33

csababarca írta: ti most azt csináljátok mintha csak miatta estek volna ki....
az edzőnek is észre kellett v oln a venni h nem megy neki,és cserélni vagy kihagyni egy meccsre.....
szerintem senki nem játszott tudásához méltóan a brazilok közül....
Igazad van! De az már jelent valamit, ha valakit egy Pelé bírál...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
dickricsi
Capitá del Barça

2006.07.06. 13:32:36

Asszem abban igaza van Rivaldinho-nak, hogy talán mindannyian jobban sajnáltuk volna, ha ismétvilágbajnok lett volna a clubsikerek rovására. Sztem érthető, hogy kicsit fásult, fáradt volt már, de legalább ezek után úgy jön ide vissza, hogy meg fog szakadni a pályán és a csapat ebből sokat tud majd profitálni.

Azulgrana para siempre!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2006.07.06. 13:24:39

redlions írta:
Rivaldinho írta: Ne legyél már ennyire fogyatékos, elfáradt, ennyi, mit dolgozott a szezonba? ennyi elfáradt..... vagy inkább ne nyertünk volna bajnokságot, és inkább VB-t nyert volna Roni v mi, ennyi nem kell túlreagálni.
Elmegy Balira nyaralni, kipiheni magát és nagykirály lesz szeptemberre
Ne személyeskedj te ... :evil:
Ha valaki nem szakad meg a pályán, az cseréltesse le magát, vagy ne vállalja a játékot! Ne a másik 10 emberrel csesszen ki...
ti most azt csináljátok mintha csak miatta estek volna ki....
az edzőnek is észre kellett v oln a venni h nem megy neki,és cserélni vagy kihagyni egy meccsre.....
szerintem senki nem játszott tudásához méltóan a brazilok közül....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.07.06. 13:16:43

Pontosan! Nem kell Beckhamet játszani! Ne csak azért legyen fennt a pályán, h többen nézzék a meccset, mert ő is ott van. Ha már ott van, igens szakadjon meg! Ha nem megy neki a zsonglőrködés, egye fene, senki nm harapja le a fejét érte, de akkor legalább a pályán szakadjon meg, és addig fusson, amíg egy szussz is van benne. Tőle ezt sem láttuk. És ezért igenis megérdemli, h ócsárlóan beszéljünk róla. Nagyon sajnálom, h ilyen szürk-lélektelen játékot mutatott...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.06. 13:04:23

Rivaldinho írta: Ne legyél már ennyire fogyatékos, elfáradt, ennyi, mit dolgozott a szezonba? ennyi elfáradt..... vagy inkább ne nyertünk volna bajnokságot, és inkább VB-t nyert volna Roni v mi, ennyi nem kell túlreagálni.
Ne személyeskedj te ... :evil:
Ha valaki nem szakad meg a pályán, az cseréltesse le magát, vagy ne vállalja a játékot! Ne a másik 10 emberrel csesszen ki...
By red
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.07.06. 12:55:45

redlions írta:[quote="Rajmó]
Bár szerintem ez erős túlzás... :roll:
Vagy mégse??? Pelé is lehúzta róla a keresztvizet...[/quote][/quote]
Ne legyél már ennyire fogyatékos, elfáradt, ennyi, mit dolgozott a szezonba? ennyi elfáradt..... vagy inkább ne nyertünk volna bajnokságot, és inkább VB-t nyert volna Roni v mi, ennyi nem kell túlreagálni.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.06. 12:50:38

Rajmó írta:Ronaldinho szégyenben maradt
Vagy mégse??? Pelé is lehúzta róla a keresztvizet...
By red
Rajmó
Capitá del Barça

2006.07.02. 11:35:32

Ronaldinho szégyenben maradt
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.07.02. 10:20:12

Vito, bazz hiába mondod, társak nélkül ne lehet, ezt mindenki tudja, senki sem muzsikált jól, emléxem h Roni ott a vonal mellett 2 emberrel szemben tartogatta v 10ms-ig a lasztit, mert egyszerűen elbújtak, nem lehetett senkinek sem adni, utána mikor elvették (szabálytalanul) akokr feltárta a karját h most mi van srácok? Nem mondom h jó volt, csak azt mondom h egy fecske nem csinál nyarat....hiába a világ legjobb játékosa
Vito
Llegenda del Barça

2006.07.02. 10:14:58

Rivaldinho írta:De! Igaz a VB-n sokan azt mondják csalódást okozott, hát itt van 2érv:
1.NEM :!: a saját posztján jáccot, már majdnemhogy védekező középpályás szerepkrben volt, a csoportmeccseken, aztán miután rájött paréj h ez igy nem jó, ott nem lehet varázsolni feljebb tolta tegnap.
2. egy örökigazság 1 fecske nem csinál nyarat :!: Mert tegnap azért jobban varázsolt mint eddig (jo mondjuk ha ezt annak lehet nevezni) és ilyen lelketlen, ennyire céltalan, lkézengő caspattal ő sem tud alkotni, azér kellenek a társak....
és felteszem a költői kérdést, igaz h jó teljesítményt nyújtott eddig, de kicsit sztem elfáradt, és: Akkor ki volt jó a braziloknál? Mert a többieket is lehetne szapulni.....
Ronaldinhoban messze megvan az a képesség, hogy egymaga nyerjen meg egy meccset!
azt gondoltam a VB előtt, hogy ez monden idők legerősebb brazil válogatottja (tartom is :!: ) és lehet rossz formában akár 3-4 meghatározó játékosuk, még akkor is marad 1-2, aki eldönthet egy meccset...
...most mind, egytől-egyig gyenge volt.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.07.02. 09:56:33

Lehet őt szidni, meg lehet bírálni, és az is igaz hogy csalódást okozott sok embernek, de nem kell azt elfelejteni h az egész szezonban hogy dlgozott h bajnokok lettünk, hogy szolgálta ki a csatárokat, és ha kellett ő is betalált, nem is kevésszer, hátán vitte a csapatot, és a BL-t is az ő hathatós segítségével nyertük meg, nem pl a döntőre gondolok, hanem a cselzi elleni itthoni meccsre, amikor gondolt egyet és megindult :arrow: Gól!
De! Igaz a VB-n sokan azt mondják csalódást okozott, hát itt van 2érv:
1.NEM :!: a saját posztján jáccot, már majdnemhogy védekező középpályás szerepkrben volt, a csoportmeccseken, aztán miután rájött paréj h ez igy nem jó, ott nem lehet varázsolni feljebb tolta tegnap.
2. egy örökigazság 1 fecske nem csinál nyarat :!: Mert tegnap azért jobban varázsolt mint eddig (jo mondjuk ha ezt annak lehet nevezni) és ilyen lelketlen, ennyire céltalan, lkézengő caspattal ő sem tud alkotni, azér kellenek a társak....
és felteszem a költői kérdést, igaz h jó teljesítményt nyújtott eddig, de kicsit sztem elfáradt, és: Akkor ki volt jó a braziloknál? Mert a többieket is lehetne szapulni.....
dali
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.07.02. 09:43:54

Nem kell aggódni Dinhoért majd a jó öreg Frank gatyába rázza :D
SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.07.02. 09:14:30

LG írta:Nem hiszem h brazilok ennyit tudnának, sztem most félkozzel továbbmennek, aztán elkezdenek Ronaldinhoval az élen varázsolni.

ez az mindenkii azt hitte na majd a csoport után kiengedi a gözt és varázsolni fog ehezz képest nem igy lett!!!!
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.07.02. 09:13:13

LG írta:A VBn a legnagyobb csalódása Ronaldinho bűn rosz játéka volt. 0-10 bizony 0-s oszályzatot érdemelne, 1xerűen annyira gyenge volt, h ha kiálitott8k volna, akkor a brazilok ugy érezték volna magukat, h 1-el tobben vannak. Nem lehet mindig csucsformában lenni, de azért erre a teljesitményre nincs mentség.

hát ez igy van jól beszélsz nem akarom szidni szegényt és ez nem is az csak a véleményem amit tegnap bemutatott játékot az egyszerüen katasztrofa minden labdát elveszetett nem birt szerelni és igy tovább nem beszélve arról hogy kapura nem rugott kivéve az az egy szabad ahozz képest amit itt Barcelonában varázsolt szerintem ez nulla sem volt hozzá és én Brasil szurkoló vagyok és az elmúlt Vb ét is láttam meg a többi meccseiket ahozz képest ezen a vb én semmit nem csinált a csapat talán egy meccs volt amikor nagyából jól játszottak de az sem volt igazán szép játék és bánkodom hogy kiestünk de ilyen játékkal megérdemeltük !!!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.07.02. 08:27:43

A VBn a legnagyobb csalódása Ronaldinho bűn rosz játéka volt. 0-10 bizony 0-s oszályzatot érdemelne, 1xerűen annyira gyenge volt, h ha kiálitott8k volna, akkor a brazilok ugy érezték volna magukat, h 1-el tobben vannak. Nem lehet mindig csucsformában lenni, de azért erre a teljesitményre nincs mentség.
PCsabi
aka Game90

2006.06.21. 20:11:59

Ha Ronaldinho a továbbiakban is ilyen gyengén játszik akkor nem tudom, hogy mi lesz a brazilokkal. A csoportkör után már nehéz lesz az olaszokkal vagy a csehekkel (esetleg Ghánával).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.06.20. 10:32:45

Szerintem meg azt gondolják, h félgőzzel végigmennek, aztán majd elkezdenek varázsolni a kieséses rendszerben, de aztán az lesz, h ott is végig fognkak vergődni, mert nm tudnak majd felpörögni. Így inkább ne nyerjék meg a VB-t! Most az argentínok tényleg megérdemelnék! Ők nm álltak le az első góljuk után.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.06.20. 10:14:55

Nem hiszem h brazilok ennyit tudnának, sztem most félkozzel továbbmennek, aztán elkezdenek Ronaldinhoval az élen varázsolni.
Lezárt