Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez most magával beszélget?csababarca írta:a duplaregért ip-ban jár.marcellK írta:
Barcelona-szurkoló vagyok, arra számítok, hogy Klopp megállítja a Madridot, de a világ jelenlegi legjobb csapatát kell legyőznie.
sajnálom.
de szép próbálkozás volt.
Lentebb írták is, hogy egy Barca-fórumon, mire számíts. Lényegében elismerték, hogy nem objektíven állnak hozzá. Ez érződik a hozzászólásodra adott reakciók személyes hangvételén is.
Barcelona-szurkoló vagyok, arra számítok, hogy Klopp megállítja a Madridot, de a világ jelenlegi legjobb csapatát kell legyőznie.
a duplaregért ip-ban jár.marcellK írta:
Itt van a kutya elásva. Nyilván nehéz elfogadnunk, hogy a Madrid évek óta dominálja a BL-t, és emiatt nagy a feszültség. Ráadásul a Real olyan klub, amire jellemző a túlzott magabiztosság, és ennek arrogáns megnyilvánulása. Így persze hogy jobban fáj, amikor erre alapjuk is van. Ilyenkor jönnek a kifogások, kiragadott mérkőzések, mozzanatok. Az igazság az, hogy ha egy csapat 5 éven belül a negyedik BL-győzelmére készül, akkor lehet, hogy bölcsebb nem ostorozni a játékukat, mert valami talán jól csinálnak. Akkor is, ha az indulatainkat szégyenteljes kiesésünk is fűti.alvaro írta:Cseri; igy van, 8 meccsrol szol a szezon, komolytalan bohocokbol all a csapat, biztos ezert foglalkoztok veluk, ezert kottok bele minden mozzanatukba, es ezert drukkoltok vergozos szemmel mindig az aktualis ellenfelnek 3 eve, hatha majd most...
davi10 írta:pedig szerintem a döntőt behúznák, akárki is kerül oda a másik ágról.
Nem, azért foglalkozunk ezzel 2 nappal a meccs után, mert még mindig itt fröcsögsz.alvaro írta:Cseri; igy van, 8 meccsrol szol a szezon, komolytalan bohocokbol all a csapat, biztos ezert foglalkoztok veluk, ezert kottok bele minden mozzanatukba, es ezert drukkoltok vergozos szemmel mindig az aktualis ellenfelnek 3 eve, hatha majd most...
Nem, nem tudtuk, köszönjük a felvilágosítást, már megérte idejönnöd!alvaro írta:Amugy azt tudtatok, hogy focimeccset nem csak egyfelekeppen lehet nyerni?
Tulajdonképpen igen. Gyönyörű megfogalmazás.alvaro írta:Cseri; igy van, 8 meccsrol szol a szezon, komolytalan bohocokbol all a csapat, biztos ezert foglalkoztok veluk, ezert kottok bele minden mozzanatukba, es ezert drukkoltok vergozos szemmel mindig az aktualis ellenfelnek 3 eve, hatha majd most...
Chino: Ugy latom a Real Madrid a legszerencsesebb csapat a vilagon.
alvaro írta: Lehet ugy nezni, hogy vegigtamadta a meccset, es a RM hagyta ezt. De celszerubb lenne ugy, hogy egymas utan maradtak ki a helyzetek, ha egy vagy ketto bemegy, a Real is valtott volna. De ezt nem tudta kikenyszeriteni a Munchen, mert a 2xes cimvedo akarata ervenyesult.
A Sevilla elleni meccsen kívül melyik még?Én pl. a mi idei bajnoki veretlenségünkre sem vagyok annyira büszke, mert nem egyszer épp ésszel felfoghatatlan mákkal úsztuk meg a vereséget.
Számomra igenis rohadt irritáló, ahogy évek óra rendre minden összejön nekik, mindenből ők jönnek ki jól. Akkor is zavarna egy ilyen sorozat, ha nem a legnagyobb riválisé lenne. Én pl. a mi idei bajnoki veretlenségünkre sem vagyok annyira büszke, mert nem egyszer épp ésszel felfoghatatlan mákkal úsztuk meg a vereséget. A Realnak a BL meneteléseiben voltak ilyen meccsek szép számmal. Tudom azt is, hogy a sikerekhez kellenek az ilyen meccsek, de amikor ki-ki meccsekből rendre ugyanaz a csapat jön ki győztesen, az számomra már irritáló. Mintha pókerben vki behúzna egymás után öt 50-50 százalékos szitut. (van ilyen, és ha a közelemben történik, nem is tudom csúnya szavak nélkül hagyni)Alcantara írta:Tudsz róla, hogy a labdarúgásban nincsen HA?Chino írta: Ha a harmadát belövik már szép előnnyel mennek Madridba.
Értem én, hogy savanyú a szőlő, de kicsinyesség keresni, hogy miért is nem olyan jók. Kicsapták a PSG-t,Juvét, otthon csapták a Bayernt, ezeket nem kell magyarázni.
Én is utálom őket, de méltósággal kell viselni, hogy jelenleg a BL-ben eredményesebbek.
Nekünk is ott volt a lehetőség nem éltünk vele.
Tudsz róla, hogy a labdarúgásban nincsen HA?Chino írta: Ha a harmadát belövik már szép előnnyel mennek Madridba.