2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ilyen, hogy Barca-szint, nem is létezik, csak jól hangzik. 18-20 világklasszis még nem alkot csapatot. Denis az utóbbi meccseken, pedig jól játszik, remek kiegészítőember, a legtöbb cserejátékosunknak ez a baja, hogy kevés lehetőséget kap, és azzal nem tud élni. Nem a képességeikkel van a gond.Samper írta:Egyértelműen nem Barca, hanem középcsapat-szint.
Kezdőként általában -1 ember, de csereként beszállva 20 percekre sokszor fellendíti a meccset, pláne ha ilyen adok-kapok megy. Én bírom a srácot amúgy, adott esetben viszont megválnék tőle. De mivel úgyis elmondta százszor, hogy maradni akar, Coutinho cseréjének még jó lehet a jövőben.Fecooo írta:Egészen ígéretes a jövőre nézve... Ha így tudna játszani folyamatosan, tudna hasznos lenni... Hajrá!
10-ből 10x választanám inkább Denist, mint AG-t. Szerintem a tegnapi meccse sem volt rossz, nála legalább lehetett némi agilitást, kapura törekvést látni.hajnesz írta:Igen, valószinü. A legjobb megoldása a meccsen az volt, mikor hagyta Messinek a labdát, és nem rontotta el azt is.Stoichkov írta:Csak szerintem teljesen mas szint mint gomez?
A hosszabbitásban, mikor mehettünk volna a 3.ért, 2támadás halt el rajta egymás után. Erre Gomes is képes. Igazából mindkettőnek kell találni egy új csapatot a nyáron.
Igen, valószinü. A legjobb megoldása a meccsen az volt, mikor hagyta Messinek a labdát, és nem rontotta el azt is.Stoichkov írta:Csak szerintem teljesen mas szint mint gomez?
Nyilván nem akadt fizetős kérő.Tromort77 írta:Születésnapjára kapott egy Coutinho-t. Eléggé szerencsétlen.
Van még bárki is aki hisz benne, hogy van értelme itt lennie?
Egyedül LW cserének tudom elképzelni, ha Deulofeu megy. De elsők között van akinek el kellene engedni a kezét.
Kicsit off, de annak semmi értelme nem lenne. A másodosztályt már kinőtte, akkor inkább kölcsön kéne adni, vagy eladni opciós joggal, ha ennyire nincs helye, de egy gyengébb ligában jegelni pont rossz húzás lenne a fejlődése szempontjából szerintem.Cestus írta:Ő még 1-2 évig maradhat a B-ben,
Coutinho és Dembélé biztos vagyok benne, hogy kezdő lesz, Arnaiz pedig szerintem még nincs azon a szinten.Samper írta:Minek? Hová? Itt van Coutinho, Dembelé és Arnaiz - és játszhat a csapat 4-4-2-t is.
Én is maximum annyinak látom, ráadásul még csak nem is "elkötelezett" saját nevelés, hanem úgy lett véve fiatal tehetségként máshonnan asszem.S.Agüero írta:Csak én nem látok ebben az Arnaizban semmit?Sandro-szint nagyjából szerintem, de ne legyen igazam.
Minek? Hová? Itt van Coutinho, Dembelé és Arnaiz - és játszhat a csapat 4-4-2-t is.Petr írta:Mást nem tudok elképzelni, minthogy mivel Deulofeu kikerült a képből Valverdénél, így Denis szállhat be a szélen.
Így nem is annyira baj, hogy itt van. Alibimeccseken vezetésnél lehet rotálni vele az embereket, másra úgysem jó. Erre pedig tökéletes, bármennyire rossz nézni.
Gondolom a sajtó. Pár hónapja amikor játszogatott még eleinte, jöttek a Napolis hírek, most, hogy itt a brazil, és az ő helye rendesen megkérdőjeleződött, már nem írnak róla.S.Agüero írta:Ki nem emlegeti, akit hiányolsz?Samper írta:Érdekes, hogy Coutinho érkezése kapcsán Denist nem emlegetik, mint akinek a helyét ez megkérdőjelezné a Barcaban.
Ez nekem is eszembe jutott már. Pedig az idei jobb kezdés után bizakodó voltam vele kapcsolatban, de sajnos, bár voltak jobb megmozdulásai, kiderült hogy a 6-os mez nagyon nagy rá. És brazil valami hasonló poszton játszik, így tényleg kérdésessé válhat a szerepe. Bár vannak a keretben akik még itt vannak, pedig "kijjebb áll a rúdjuk."Samper írta:Érdekes, hogy Coutinho érkezése kapcsán Denist nem emlegetik, mint akinek a helyét ez megkérdőjelezné a Barcaban.