Tényleg sajnálom,hogy akkor a negyeddöntőben nem a klasszikus jött,tavaly vagy azelőtt lehet bedarált volna minket a Madrid egy bl meccsen,az idei szezonban viszont bőven lett volna esélyünk ellenük. Na de majd jövőre hátha

Mi nem leszünk ilyenek, nyugi.ALEXDP írta:Mostanra a hazai bajnokságok sok csapat esetében selejtezőként vagy kvalifikációs torna-ként funkcionálnak...
Nemzetköziben számol mindenki...
Az a te bajod, ha emiatt a keserű pirulákat szeded. Pep-korszakkal összehasonlítani... Duplázni nem tudom hány év után tudtak. Triplázni még sosem, a hat kupáról nem is beszélve, meg arról, hogy akkoriban köze nem volt az ellenfeleinknek a meccseinkhez általában.Mindegy, én hiszek a karmába meg a dolgok “körbejárásába”, most ők boldogak úgy mint ahogy mi voltunk Peppel, és most nekünk kell nyelni a keserű pirulákat és gratulálni.
vasárnap este lesz egy külön ág.....ott megmutathatjuk!Nero. írta:Arra gondoltam hogy mindig dontozhettunk volna veluk. 14-16ban az Atletico, 17ben a Juve idén a Roma vert ki minket. Persze nincsenek ágak, meg kitudja lehet másképp kavarodtak volna a golyók, de igazából a lényeg hogy bármikor megakadályozhattuk volna ezeket a Real sikereket.S.Agüero írta:Milyen külön ágon?
Arra gondoltam hogy mindig dontozhettunk volna veluk. 14-16ban az Atletico, 17ben a Juve idén a Roma vert ki minket. Persze nincsenek ágak, meg kitudja lehet másképp kavarodtak volna a golyók, de igazából a lényeg hogy bármikor megakadályozhattuk volna ezeket a Real sikereket.S.Agüero írta:Milyen külön ágon?
2014,2016,2017 és idén 18ban is ott voltunk a külön ágon. Barmikor megállíthattuk volna oket, csak rajtunk múlt.Nyiri81 írta:Realnak csemege lesz ez a Liverpool :/
A Real fogja nyerni, deal with it.Dagoth ur írta:Elnézve ezt az elődontőt nem tudom minek kéne történnie ahhoz hogy ne a Real nyerjen idén is...
Hát, nemtom, én mondjuk csak a 2. félidőt láttam, de abban semmi extrát nem nyújtott. Sokat volt nála a laszti, de lassú volt és többnyire a legközelebbi emberhez, vagy hátra passzolt. Semmi hirtelen megindulás, vagy kulcs passz.hajnesz írta:Nem szeretnèk adós maradni, tegnap nagyon tetszett Thiago jàtèka,mindenhova odaèrt, irànyitotta vègre csapatàt.
Adják ide.visca el barca írta:érdekes, mert olvasgatva a bájern fórumokat, mindenhol a halálba kívánják...hajnesz írta:Nem szeretnèk adós maradni, tegnap nagyon tetszett Thiago jàtèka,mindenhova odaèrt, irànyitotta vègre csapatàt.
érdekes, mert olvasgatva a bájern fórumokat, mindenhol a halálba kívánják...hajnesz írta:Nem szeretnèk adós maradni, tegnap nagyon tetszett Thiago jàtèka,mindenhova odaèrt, irànyitotta vègre csapatàt.