2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nincs hát, de azért nálam felvet pár kérdést ez az egész.MatyiG írta:Nincs miért rá szavazni. VB-n és a BL-ben sem játszott jól, plusz sérült is volt.
kz86 írta:https://index.hu/sport/futball/2018/07/ ... alves_psg/
Hihetetlen, hogy mekkora féreg ez a neymar. Nálunk csak azért tudott viselkedni, mert Messi és Suarez visszafogták, de a PSG-nél láthatjuk, hogy mi van akkor, ha elhiszi magáról, hogy ő az első számú sztár egy csapatnál. Nagyon remélem, hogy őt, nem pedig Mbappét igazolja le a Real
Alvesnek is gratulálok, hogy 34 éves fejjel egy 19 éves gyereket baszogat a külseje miatt.
Értem én az iróniát, de ez akkor sem normális. Az már régóta világos, hogy az ellenfeleit nem tiszteli, de hogy a saját csapattársait sem...Cestus írta: Hát ez valami iszonyat szörnyűség, a pokol tüzén fognak mindketten elégni emiatt.
Hát ez valami iszonyat szörnyűség, a pokol tüzén fognak mindketten elégni emiatt.kz86 írta:https://index.hu/sport/futball/2018/07/ ... alves_psg/
Hihetetlen, hogy mekkora féreg ez a neymar. Nálunk csak azért tudott viselkedni, mert Messi és Suarez visszafogták, de a PSG-nél láthatjuk, hogy mi van akkor, ha elhiszi magáról, hogy ő az első számú sztár egy csapatnál. Nagyon remélem, hogy őt, nem pedig Mbappét igazolja le a Real
Alvesnek is gratulálok, hogy 34 éves fejjel egy 19 éves gyereket baszogat a külseje miatt.
Nem az elmúlt évekről beszélek,hanem a jövő éviről.Cestus írta:
Én nem tudom, sok mindent nyert a Real az elmúlt években, de fel sem merült szerintem senkinél sem, hogy CR helyett mondjuk Ramos vagy Isco vagy bárki más kapja a díjat. Ha pedig Neymar és CR együtt játszana, szerintem borítékolható, hogy az utóbbi lőné a több gólt a BL-ben, mert Neymarnak újabban nem ez az erőssége, inkább előkészítene Cristianonak. De persze odaigazolhat attól még, csak én hülyeségnek tartanám.Vagy legalábbis cseberből vederbe esetnek.
Én nem tudom, sok mindent nyert a Real az elmúlt években, de fel sem merült szerintem senkinél sem, hogy CR helyett mondjuk Ramos vagy Isco vagy bárki más kapja a díjat. Ha pedig Neymar és CR együtt játszana, szerintem borítékolható, hogy az utóbbi lőné a több gólt a BL-ben, mert Neymarnak újabban nem ez az erőssége, inkább előkészítene Cristianonak. De persze odaigazolhat attól még, csak én hülyeségnek tartanám.miro. írta:Nem értek vele egyet,lehet már CR mellett is aranylabdát szerezni. Nem arról szól már amiről anno. Ronaldo mellé kell egy ilyen játékos,ezt Ő is tudja,nem hiába nyilatkozta(?) hogy örülne nagyon Neymarnak.
Nem értek vele egyet,lehet már CR mellett is aranylabdát szerezni. Nem arról szól már amiről anno. Ronaldo mellé kell egy ilyen játékos,ezt Ő is tudja,nem hiába nyilatkozta(?) hogy örülne nagyon Neymarnak. Kihagyott már most is 10 meccset,jövőre még többet fog. Most már oda lehet igazolni mellé szvsz.Cestus írta:
Neymar szemszögéből viszont csak akkor látnám értelmét a Madridba való költözésnek, ha CR eltűnne onnan. Ennél több pénzt már nem adnak neki a Realban (csak kevesebbet), a hírnév, csillogás is megvan. A Realba azért lehet neki érdemes átigazolnia, mert velük könnyebben nyerhet BL-t és így aranylabdát. Azonban amíg CR ott van, addig ő fogja kapni. Neymar pedig nem szeretne még egy világ legjobbjának aládolgozni, hiszen éppen ezért igazolt el a Barcából is.
Kivásárlási ára, záradéka hivatalosan nem lehet elvileg Franciaországban. A klubbal köthet ilyen egyezséget haveri alapon persze, amit vagy betart a klub (ha van gerincük), vagy nem. De törvény elvileg nem kötelezi őket erre, legalábbis amikor mi legutóbb igazolni akartunk a Ligue unből, akkor ilyen dolgok derültek ki.
Ez abszolút attól függ, hogy a PSG mennyire áll hadilábon az UEFA-val. Annak biztosan nem tapsikoltak ott, hogy egy átigazolási szezonon belül megvették Neymart és lezsírozták Mbappét kétes eredetű pénzekből. Ha az orrukra koppintanak, hogy vagy az egyik, vagy a másik, és Perez letesz pár százast, valamelyiket elviheti közülük.Kovbal88 írta:Viszont idén, csak akkor tud menni, ha a PSG talál valakit a helyére és meg akarnak szabadulni tőle. Ha nem akarják engedi akkor marad, Verratti se tudta kiharcolni, hogy jöhessen.
Ez csak az én véleményem,de betörnék Madridba. ( Nekem is csak akkor kell ha fejben összekapja magát. )Kovbal88 írta:
Viszont nem bánnám, ha a Realba menne, mivel csak a pénz számít neki nem járnának jól vele.
Szerintem, pedig simán menne a Realba nem foglalkozik ő mással csak magával, főleg ha megfizetik.Aki a Barca kezdőjében nem érzi jól magát, azzal nagy baj van. Viszont idén, csak akkor tud menni, ha a PSG talál valakit a helyére és meg akarnak szabadulni tőle. Ha nem akarják engedi akkor marad, Verratti se tudta kiharcolni, hogy jöhessen.Ronaldinho&Barca írta:Szerintem nem fog madridba lelépni. Nem egy agytröszt a srác, papa pedig kis túlzással a végtermékét is megenné ha kapna pár misit a cselekedetér, de ez akkora patkány húzás lenne, főleg a korábbi társakkal szemben, hogy kétlem ennyire dilettáns lenne. Marketing értéke utána óriásit csappanna, mert a bolygó egyik fele megutálná. Egy szó is száz, nekem a brazil foci az Ronaldinho, kedvelem Neymart és a játékát, de az nagyon nem tetszik, hogy jelenleg kb a foci 20% minden más pedig a 80%.
Ronaldinho&Barca írta:Marketing értéke utána óriásit csappanna, mert a bolygó egyik fele megutálná.
Mivel olyan, hogy PSG fan nincs, ezért csak nyerhet az üzletenktm írta:
Nem hinném, amennyi fan-t vesztene vele, azt megnyerné Real oldalon miután elkezdené szórni a gólokat.(Barcaások java része már most is utálja, PSG fanokat vesztene, mást meg nem érdekel)