Biztos nehéz egy focistát meggyőzni, hogy igazoljon el egy Barcába.

Ideálisabb, ha a baloldali védő ballábas ettől függetlenül.És? Az elmúlt tíz év legjobb védőpárosa Puyol és Piqué volt. Mindketten jobblábasok. Nem értem ezt az óriási fixációt, hogy már az egyik belső védőnek is ballábasnak kell lennie. Plusz itt van Umtiti ballábasnak. Elég jó is, amikor nem a fizetésén jár az agya...
Nem törnék még pálcát fölötte, alig láthattuk játszani...Mellesleg Inigo Martinez is ismeri a ligát, plusz focizni is tud, de inkább Mina kellett, mert benne van az a bizonyos fórum varázsszó (potenciál). Jól jártunk vele is.
Akkor úgy mondom, hogy 22 éves korához képest már van 2 év tapasztalata a Ligában, és nem mellesleg úgy, hogy nem a padon ücsörgött.Matyi már te is nyomatod ezt a fórum sztereotípiát?![]()
Matyi már te is nyomatod ezt a fórum sztereotípiát?S.Agüero írta:Ismeri a ligát, mégis fiatal.A Sport szerint megvennénk Lenglet-t, ez várható volt a legutóbbi bajnoki után. Mondjuk fogalmam nincs, miért pont ő merült fel.
Mivel manapság nálunk a középhátvéd megy fel támadást építeni, ha baj van, ezért igenis fontos.randomguy írta:Mint a gepárd, és mint a prime Iniesta.Mennyire gyors, mennyire lát a pályán?
Nem értem mi köze van ezeknek egy khv megitéléséhez.
Mint a gepárd, és mint a prime Iniesta.Mennyire gyors, mennyire lát a pályán?
És? Az elmúlt tíz év legjobb védőpárosa Puyol és Piqué volt. Mindketten jobblábasok. Nem értem ezt az óriási fixációt, hogy már az egyik belső védőnek is ballábasnak kell lennie. Plusz itt van Umtiti ballábasnak. Elég jó is, amikor nem a fizetésén jár az agya...S.Agüero írta:Plusz nála jobb ballábas belsővédő most hirtelen nem jut eszembe.
Mennyire gyors, mennyire lát a pályán?S.Agüero írta: Ismeri a ligát, mégis fiatal. Plusz nála jobb ballábas belsővédő most hirtelen nem jut eszembe.
Ismeri a ligát, mégis fiatal. Plusz nála jobb ballábas belsővédő most hirtelen nem jut eszembe.A Sport szerint megvennénk Lenglet-t, ez várható volt a legutóbbi bajnoki után. Mondjuk fogalmam nincs, miért pont ő merült fel.
Ha jövőre Coutinho, Messi, Suárez és Griezmann egyszerre a pályán lesznek, nem ilyen középpályásra van szükség, hanem védekezni tudó emberekre.Nervo írta:Thomas Sorensen (ex-labdarúgókapus): ,,Közeli forrásból tudom, hogy Christian Eriksen kész csatlakozni az FC Barcelona, vagy a Real Madrid C.F. együtteséhez."
Forrás: Diario AS
Pedig az év üzlete lenne.Samper írta:Vannak ám szép, kerekded kacsák. Hogy aszondja hozzuk Langletet Sevillaból és helyére adjuk nekik 1 évre Minát.
Fú, ezt a három játékost jó lenne megszerezni minél előbb.De Jongról nem tudok sokat, csak olvasom mindenhol, hogy jó. 2019-re remélem inkább a De Jong - De Ligt - Kluivert trióból terveznek (akár 2-t) igazolni, mint a noname brazil gyerekeket 60 milláért.
Ezt nem tudtam mondjuk, ez azért komoly. De ennyi pénzt akkor sem adnék érte, mondjuk persze Piqué utódját lassan keresni kell.davi10 írta:De Ligt meg hiába fiatal, azért nem csak egy tehetséges tini védő, hanem alapember a holland válogatottban és az Ajax valaha volt legfiatalabb kapitánya.
Kluivert szerintem csak idő kérdése, az öccse is valahol nálunk játszik, meg rémlik minthanyilatkozta is volna, hogy ide szeretne majd jönni.Cestus írta:
Kluivert leigazolása nem tudom, mennyire megoldható tudván, hogy Raiola az ügynöke. De Ligt-tel kapcsolatban meg ilyen 60 milliós árakról olvasok, azért az vicc egy tinédzser védőért. Van Dijk 90 millióért váltott klubot úgy, hogy ő már egy bejáratott játékos. Ellenére nem vagyok egyiknek sem, csak bőven nem lefutott még, hogy hogy tudnánk őket idehozni.
Én nem bánnám, idehozni egy dél-amerikai fiatal gyereket télen Valverdének a tuti recept arra, hogy egy percet se játsszon Arthur.davi10 írta:A SPORT szerint júliusban jön Arthur
A SPORT szerint júliusban jön ArthurCestus írta:A Mundo szerint 2018 nyáron csatlakozik Griezmann és Alená, télen Arthur, jövő nyáron az Ajaxos De Jong
Én úgy emlékszem, hogy ő nyilatkozott a témával kapcsolatban korábban és kijelentette, hogy nem lesz soha se edző, se másodedző. Persze ez változhat, talán Xavi a jövőben rábeszélheti, de nem túl valószínű.Nocturn4L írta: és tanulni is tudnak kitől főleg ha Puyol beállna végre másod edzőnek.
Ha minden igaz nyáron elintézik Coutinho papírjait, akkor nem kell lepasszolni Mina-t.Cestus írta:
Ha Arthurt hozni akarjuk esetleg már nyáron (voltak ilyen hírek, hogy ha Iniesta megy, Arthurt megpróbálnánk előbb megszerezni), akkor Minának mennie kell kölcsönbe (a Poolba menne egyébként).
Ha Arthurt hozni akarjuk esetleg már nyáron (voltak ilyen hírek, hogy ha Iniesta megy, Arthurt megpróbálnánk előbb megszerezni), akkor Minának mennie kell kölcsönbe (a Poolba menne egyébként). Hogy ki jön a helyére, az részletkérdés, most éppen Lenglet-t kapták fel, de volt már itt szó de Ligtről is. Bevallom nekem teljesen mindegy, melyik noname védőt hozzuk ide negyedik középhátvédnek.Samper írta:Vannak ám szép, kerekded kacsák. Hogy aszondja hozzuk Langletet Sevillaból és helyére adjuk nekik 1 évre Minát.