2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én már Tito idejében mondogattam, hogy egy évet legalább be kell áldozni, hogy fiatalokat beépítsenek a csapatba.Xavier Hernandez írta:Gyaníthatóan az okos Valverde azért állított ki ilyen vicces összetételű kezdőcsapatot, hogy ezzel jelezze a döntéshozók felé, hogy gyakorlatilag nincs kispadja - a következő szezonért beáldozta a csak szimbolikus értékkel bíró veretlenséget.
fél órás ováció biztos leszS.Agüero írta:60. percben jön majd az Iniesta - Messi csere.
Ezzel a véleményeddel könnyű azonosulnom.Stalkyard írta:...
detto így gondolom.. annyira túltolja a nép, hogy már élményszámba megy olvasni a picsogó kommenteketthiagoalcantara írta:Jézusom azért eret ne vágjatok már magatokon.
Szégyen ötöt kapni meg szipi-szupi lett volna veretlenül bajnoknak lenni, de azért 38 meccsből most becsúszott egy vereség, úgy hogy rommá vertük (pontokban) a ligát, még nem kell elküldeni az edzőt meg ilyenek.
Bosszantó volt nézni a meccset, de már bajnokok vagyunk, Coutinho megmutatta hogy ő is képes eldönteni meccseket, a jó dolgokat kell nézni ilyenkor, kit érdekel egy szezonvégi vb előtti vereség?
Hozzáállásra gondolok, nem 5:4re kell játszani, hanem 1-0ra. (erre gondolok amikor ezt a szöveget irom, természetesen tisztában vagyok, hogy logikailag a 2 ugyanazt jelenti)csababarca írta:
ez nézőpont kérdése, mert ha 1 góllal nyersz akkor 1el többet rúgsz, de 1el kevesebbet is kapsz.
rendezetlen védelem, a kp rottyon.
amikor a három "tank" (mondjuk nem tudom ez kikre vonatkozik, mert egy sincs a keretben) játszott is bőven átjáróház voltunk, csak TS megfogta, vagy az ellenfél nem használta ki.
írtam, ezen a meccsen kijött az összes gyengeségünk, ami meg volt a szezonban, csak sokan nem látták az eredmények miatt. most meg szentségelnek.
ez nézőpont kérdése, mert ha 1 góllal nyersz akkor 1el többet rúgsz, de 1el kevesebbet is kapsz.hajnesz írta: Pár hónapja erről beszéltem, a fociban az a lényeg, hogy eggyel kevesebb gólt kapj, s nem az, hogy eggyel többet rúgj. Ez ma maximálisan beigazolódott.
realnek meg 5 év alatt lehet ennyi. na bumm.S.Agüero írta:Lesznek idők, mikor örülni fogunk a hétévente egy BL-nek.
Amúgy sem szeretem az ilyeneket. A utóbbi 12 évben 4 BL, innen nézve máris más a leányzó.