Cooltiszo írta:Az a baj, hogy nem nagyon lehet megtalálni az új Iniestát és Xavit. Nyilván lehet és kell is próbálkozni, de jelenleg a vkp-nk mellé kell egy másik nagyon stabil kp (Rakitic), ugyanis Busi egyedül stabilitást nem tud adni védekezéshez. A stabil kp-k pedig nem irányítói vénájukról híresek sajnos.
Sajnos kb lehetetlen leképezni a régi középpályánkat, mert nincsenek ilyen játékosok, vagy ha vannak akkor megfizethetetlenek pl. Verratti.
Xavi és Iniesta szintű még kilátásban sincs és szerintem egy jó darabig nem is lesz.
Verratti-t meg ne is hasonlítsd hozzájuk, akárhány fontos meccsen láttam játszani, egy átlagos középpályás szintet sem tudott hozni egyiken sem. Ez csak az itteni fórum hagyománya, hogy Verratti kell. Nem mondom, hogy rossz, de hamarabb hoznám el Rabiot-t abból a csapatból.
Busquets - Coutinho és Rakitic. Ők lesznek a kezdőink jövőre szezonban, mögéjük meg jönnek Paulinho-ék (rem már Gomes nem). Szerintem ebben nincs is kérdés, nekik kell megadni a bizalmat és meg is fogják. Arthur-ról nem mondok még semmit, para, hogy jön a semmiből egy noname brazil csoda, na majd meglátjuk, hátha.
Busquets-nek meg maradnia kell, bár 200 milláért azonnal passzolnám el, aztán keresnék a francia bajnokságban egy védekező négert

(csak vicc, na jó nem

)