Varatrix írta:Nyitottnak tűnik még a kérdés, de nekem túlságosan nem is tűnik reális állomásnak a real.
Klopp meg elvileg azt nyilatkozta, hogy továbbra is bízik Kariusba. Mondjuk mi mást mondhatna ?
Állítólag ő a kiskedvence, Bogdán is sejtette már egy nyilatkozatban, hogy ő valamelyest kivételezett...
Azt meg nem nagyon értem, hogy miért akar a Real kapust igazolni, nehéz lenne belekötni Keylorba bármilyen szempontból, ellenünk is jó néhány bravúrja volt már az elmúlt évekből, de a mostani döntő is másképp alakulhatott volna, ha nem nyeli le Alexander-Arnold lövését az elején. De Gea nyilván előrelépés lenne, de ő 2-3 kapuson kívül bárkihez képest, viszont nem nagyon érzem indokoltnak a váltást...
A BBC felforgatása már annál inkább megérett, attól függetlenül, hogy lőtt két gólt szombaton, Bale szerintem továbbra sem illik a gépezetbe, és a legtöbb esetben Iscóval jobban is muzsikált a csapat, Benzema Zidane kedvence, bizonyos szempontból meg is lehet indokolni a szerepeltetését, de egészen simán le lehetne cserélni jobb játékosra... CR az CR, ő addig fog ott játszani, amíg akar, de ő sem lesz fiatalabb, és bármennyire furcsa ezt leírni, valszeg üzleti és sportszakmai szempontból is most lenne itt a váltás ideje, nemigen lenne okos dolog megvárni, míg az utóbbi években általánosan botrányos őszi formáját "átmenti" tavaszra is... Lehet, hogy ezt ő is érzi, meg azt is, hogy most van még sansza egy óriási szerződést kapni egy másik topcsapatban, és lehet, hogy valami ilyesmit is fog bejelenteni.. Talán idén először érzem úgy, hogy reális lehet az ő távozása, meglátjuk.