Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
19 évesen szerintem szépen módon helyt állt, abban a holland bajnokságban, amit én azért annyira nem néznék le.visca el barca írta:
ő pl mit bizonyított? volt EGY, ARÁNYLAG jó éve (tehát nem kiemelkedő) egy rém gyenge holland bajnokságban. ez a gyerek is csak a neve miatt van felfújva, semmi extra nincs benne. csak a spanyol ligában szaladgálnak ilyenek tucatjával. holland liga amúgy sem hiszem h sokkal erősebb a brazilnál, szóval annyira az sem mérvadó.
Igen, azt írják bármelyik pillanatban hivatalos lehet, szóval még 2-3 hét és be is jelentik...Cestus írta:A Cope szerint meg Lenglet öt éves szerződést ír alá.
Kb. annyit játszott, mint Mina, de ha választani kéne a kettő között, simán Marlont tartanám meg.S.Agüero írta: Őt most vissza tudjuk hozni, nem? Ahányszor én láttam, akkor tetszett a játéka, nem szívesen adnám el, bár 20 millió az már nem rossz.
19 évesen szerintem szépen módon helyt állt, abban a holland bajnokságban, amit én azért annyira nem néznék le.visca el barca írta:ő pl mit bizonyított? volt EGY, ARÁNYLAG jó éve (tehát nem kiemelkedő) egy rém gyenge holland bajnokságban. ez a gyerek is csak a neve miatt van felfújva, semmi extra nincs benne. csak a spanyol ligában szaladgálnak ilyenek tucatjával. holland liga amúgy sem hiszem h sokkal erősebb a brazilnál, szóval annyira az sem mérvadó.davi10 írta: Kluivert,
A nem EU-s helyek miatt el kellene adni valóban. Sőt, ha a Gomes, Vidal, Rafinha et al tagjaiért kapnánk játékosonként 20 milliót, annál több nem kellene, ami az eladólistát illeti.Samper írta:Mindig ez a van sapkája az a baj, nincs sapkája az a baj. Azt kell eladni, akit vinnének és akkor, amikor fizetnének.
Jogos, a Mina-Marlon-Arthur-Paulinho-Coutinho ötös már sok lenne. Bár Cou papírjait elintézik szerintem, de még az is négy ember.Cestus írta:Vissza is hozhatjuk felőlem, de akkor Lenglet ne jöjjön (vagy Verma+Mina is menjen, és akkor Marlon+Lenglet jöjjön). Csak a nem EU-s helyekkel így nem tudom, hogyan számolunk el.
Őt most vissza tudjuk hozni, nem? Ahányszor én láttam, akkor tetszett a játéka, nem szívesen adnám el, bár 20 millió az már nem rossz.Cestus írta:Miért, szórjuk?crixus írta:Nem is értem minek szórjuk a pénzt az akadémiánkra.
Szerk.:
A Nice elnöke szerint Marlonért 20 milliós ajánlat érkezett. Sok helyen a Leicestert írják, de azért egy elnök szájából mégis csak hitelesebb.
Én eladnám, valakikből el kell kezdeni pénzt csinálni, ha akarunk valamit nyáron.
Miért, szórjuk?crixus írta:Nem is értem minek szórjuk a pénzt az akadémiánkra.
Hát ő nem egy rakkolós edzőnél lesz kezdő, az fix. Az meg túlzás, hogy nem mutatott semmit. Amikor az az edző irányította, aki miatt odament, akkor sokat és jól játszott.visca el barca írta:ha olyan nagy spíler lenne, akkor a másik edzőnél is játszott volna. ja, tudom, nem fért bele az új taktikai elképzelésekbe 23 éves és semmit nem mutatott eddig seholS.Agüero írta:vagy elküldték a csapatából azt az edzőt, aki odahívta.
ha olyan nagy spíler lenne, akkor a másik edzőnél is játszott volna. ja, tudom, nem fért bele az új taktikai elképzelésekbe 23 éves és semmit nem mutatott eddig seholS.Agüero írta:vagy elküldték a csapatából azt az edzőt, aki odahívta.
Nem, mert vagy megsérült, vagy elküldték a csapatából azt az edzőt, aki odahívta.visca el barca írta:ezt hanyadik éve játsszuk el vele meg a többi fiatallal? minden évben van 2-3 gyerek akinek majd nyáron meglátják a sorsát, aztán mindig kölcsön a vége. most sem lesz másként. máshol se tudott soha standard kezdő lenni, nem kell ide
Csak nem gurítják ki a pályára kerekesszékestül.S.Agüero írta:Örülnék neki. Felépül addigra?Cestus írta:A Mundo szerint Samper megint előszezonozik a csapattal, aztán adott esetben maradhat Busquets-csereként.
Nagyon örülnék neki, akárki akármit mond, a jelenlegi középpályások közül ő a legjobb, aki érti a focinkat. Verratti mellett, de őt hagyjuk.Cestus írta:Egyre több az olyan hang a neten, hogy Thiago visszajönne a Barcába, a felesége is forszírozná ezt állítólag. Komoly források nincsenek, de valami van a levegőben úgymond. Német oldalon viszont (más játékosokkal karöltve) eléggé az eladásával számolnak (Kicker), az új edző elvileg fizikálisabb játékot akar, és abba nem fér annyira bele.
Plusz én nem élném bele magamat a dologba Raiola miatt sem. Tudtommal nem barátja a klubnak. Verratti is ő rá váltotta le az ügynökét, amikor a PSG ráförmedt, miután flörtölt kicsit a Barcával múlt nyáron. Ez vagy emiatt történt így, vagy nem, mindenesetre érdekes.visca el barca írta:ő pl mit bizonyított? volt EGY, ARÁNYLAG jó éve (tehát nem kiemelkedő) egy rém gyenge holland bajnokságban. ez a gyerek is csak a neve miatt van felfújva, semmi extra nincs benne. csak a spanyol ligában szaladgálnak ilyenek tucatjával. holland liga amúgy sem hiszem h sokkal erősebb a brazilnál, szóval annyira az sem mérvadó.davi10 írta:Velük szembe ott van......... Kluivert, akik azért már bizonyítottak valamit Európában
Szerintem mi akarjuk Neymart visszahozni, de előbb barátokra van szükség...Cestus írta:Valószínűleg elsősorban nem sportszakmai okokból hajkurásszuk a brazil csodakölyköket állandóan, sajnos. Arthur mondjuk stílusra illik a csapatba, szóval védhető a leigazolása mondjuk egy Gomessel, Ardával szemben. Aztán meglátjuk, Európában mit tud. Mina, Marlon, Douglas (vagy Keirrison) ide hozatala viszont nem volt túl indokolt ebből a szemszögből.
ő pl mit bizonyított? volt EGY, ARÁNYLAG jó éve (tehát nem kiemelkedő) egy rém gyenge holland bajnokságban. ez a gyerek is csak a neve miatt van felfújva, semmi extra nincs benne. csak a spanyol ligában szaladgálnak ilyenek tucatjával. holland liga amúgy sem hiszem h sokkal erősebb a brazilnál, szóval annyira az sem mérvadó.davi10 írta:Velük szembe ott van......... Kluivert, akik azért már bizonyítottak valamit Európában
Valószínűleg elsősorban nem sportszakmai okokból hajkurásszuk a brazil csodakölyköket állandóan, sajnos. Arthur mondjuk stílusra illik a csapatba, szóval védhető a leigazolása mondjuk egy Gomessel, Ardával szemben. Aztán meglátjuk, Európában mit tud. Mina, Marlon, Douglas (vagy Keirrison) ide hozatala viszont nem volt túl indokolt ebből a szemszögből.davi10 írta:Ebben nagyon egyetértek.
Mert ha még az lenne, hogy a brazil gyerekek olcsóbbak, de rohadtul nem
40-50 millió egy 17 éves Rodrygo-ért akinek van fél szezonja kb?
Ebben nagyon egyetértek.Stalkyard írta: Azt nem értem, miért nem eleve európai tehetségek után megyünk ilyen brazil noname csodagyerekek helyett. Bár egy olyan klubnál, ahol ez a félkegyelmű Robert felel az igazolásokért, nem kell semmin meglepődni.