Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mondjuk Xaviból és Iniestából pénzt csinálni, és a vevőkkel az árról alkudozni (megnehezítve a távozásukat) kissé méltatlan lett volna.Kovbal88 írta:Az lesz még szép, ha Ronaldo-t száz millió euro felett eladja a Madrid, míg nálunk Iniesta is ingyen távozott.
Miért nem? Évek óta nem volt nagy igazolás, szerintem egy Lewa - Mbappe féle nagy név menni fog.El Sie7e írta:a bl csapat sikeres de szerintem ez volt a csúcsa. nyáron nincs pihi hanem vb. Ronaldo szezon közben 34 lesz, Modric 33. Modric helyére lenne Kovacic ha Zidane végre használná isviszont a góllövés nagy probléma. Mbappé az álom csak nem reális sajnos.
A BL-csapaton én nem nagyon változtatnék, ott szemmel láthatóan sikeres az a csapat együtt. A bajnokságba hoznék egy gólvágót (Mbappéra biztos van pénz, kérdés, hogy a PSG és a Monaco dealje megfúrható-e), mivel a bajnokis pontvesztéseiteknél általában az volt a gond, hogy a gólok nem jöttek. Mbappét vagy azt, aki jön helyette meg betenném egyszer Benzema, egyszer CR helyére. Többet nem nagyon változtatnék, esetleg Modricnak jöhetne valami alternatíva, meg a két szélső hátvédnek. Ilyen Hazard-ral, Dybalával nem lennétek beljebb, ők is inkább csinálnának még plusz száz passzt meg cselt, de a gólokat nem termelnék olyan ütemben, mint kellene. Talán Neymar hasznos lenne, de ő sem az a kifejezett gólvágó.El Sie7e írta:ha valakinek van kedve a válaszhoz mint külsős "objektív" ember.
jön az uborkaszezon és mindenkivel össze lesz boronálva a csapat.
ha nektek kéne összerakni a Real jövő évi csapatát nálatok hogy nézne ki? ki megy? ki jön? kezdő? felállás?
Benzema egy igazi mulya szerintem is, de volt valami diagram, ahol beábrázolták a meccsenként adott gól- és kulcspasszok számát, és Benzema azt hiszem Messi mögött szorosan a második volt, szóval a szerepe valóban nem lebecsülendő. Kb. Suárez ellentéte ő. Utóbbi a mezőnyben nulla, de a kapu előtt kíméletlen, Benzema fordítva.ferninho írta:Nagyon alábecsült játékos a francia és nagyon fontos az ő játéka a Madridnak, amíg itt van CR addig biztosan.
Tavalyig 1 embert nem tudtam mondani, akire szívesen elcseréltem volna, azóta is Mbappé az egyetlen, akit hoznék a posztjára helyette.
Lúzer, az, hogyne.visca el barca írta:milyen szempontból lehet megindokolni annak a lúzernek a játszatását? 3 éve alsókategóriás szintet karcolgat....looka írta:Benzema Zidane kedvence, bizonyos szempontból meg is lehet indokolni a szerepeltetésétremélem még jó sokáig marad... nem zavar sok vizet az évi 5 góljával meg 5 assistjával
Mert nem azt a focit játsszák, mint mi, bár én emlékszem egy 4-0-ra az Atlético ellen.SOHA nem vesztettek úgy meccset, ahogy mi pl a Róma ellen.
Zidane csak annyit lat hogy ezekkel az emberekkel 2.5 ev alatt nyert 3 BLt, es ennyi eleg is neki es igaza is van. Gyoztes csapaton ne valtoztass, tartja a mondas, es 3 BL akkorat dordult, hogy ez meg Perezt is lenyugtatta az atigazolasi szezonokra.visca el barca írta:milyen szempontból lehet megindokolni annak a lúzernek a játszatását? 3 éve alsókategóriás szintet karcolgat....looka írta:Benzema Zidane kedvence, bizonyos szempontból meg is lehet indokolni a szerepeltetésétremélem még jó sokáig marad... nem zavar sok vizet az évi 5 góljával meg 5 assistjával
Ebben a madridi keretben, minden van csak harmónia nincs. Van négy klasszis játékosuk és annyi. Ebből Ronaldo az egyik.lesliejr12 írta:Lehet több érvet, pro és kontra felhozni, hogy miért tudott a Madrid 3 BL-t nyerni zsinórban. Szerintem már felesleges ezen rágódni, összejött nekik. Én csak azt remélem, hogy ugyanúgy lesz egy 32 éves szünetük, mint anno a nagy BEK menetelés után.
Most már igazolniuk kell, bele kell nyúlni az állóvízbe. Pedig az a keret azért jó, mert arányában vannak a rutinos klasszisok a fiatal tehetségekkel. Ezt a harmóniát csak elrontani lehet.
Hát sokat ad a csapatnak...visca el barca írta:milyen szempontból lehet megindokolni annak a lúzernek a játszatását? 3 éve alsókategóriás szintet karcolgat....remélem még jó sokáig marad... nem zavar sok vizet az évi 5 góljával meg 5 assistjával
milyen szempontból lehet megindokolni annak a lúzernek a játszatását? 3 éve alsókategóriás szintet karcolgat....looka írta:Benzema Zidane kedvence, bizonyos szempontból meg is lehet indokolni a szerepeltetését

Állítólag ő a kiskedvence, Bogdán is sejtette már egy nyilatkozatban, hogy ő valamelyest kivételezett...Varatrix írta:Nyitottnak tűnik még a kérdés, de nekem túlságosan nem is tűnik reális állomásnak a real.
Klopp meg elvileg azt nyilatkozta, hogy továbbra is bízik Kariusba. Mondjuk mi mást mondhatna ?
Nyitottnak tűnik még a kérdés, de nekem túlságosan nem is tűnik reális állomásnak a real.visca el barca írta:alisson nem liverpoolba megy?

Ez vagy-vagy, mindhárom nem megy. Tehát vagy Neymar, vagy Salah, vagy Dybala, vagy hazard.Fecooo írta:Ez mai árfolyamon alsó hangon 350 kellene legyen... És még nincs kapus ebben...Varatrix írta:Marca
Az alábbi nevekkel lehet számolni: Salah, Hazard, és Dybala továbbá Vinicius Junior július 18-án csatlakozik a kerethez.
Ez mai árfolyamon alsó hangon 350 kellene legyen... És még nincs kapus ebben...Varatrix írta:Marca
Az alábbi nevekkel lehet számolni: Salah, Hazard, és Dybala továbbá Vinicius Junior július 18-án csatlakozik a kerethez.