Persze, ez ilyen könnyen megy.Egyébként ha beállunk 'gyors' focit játszani és nem csak passzolgatunk a végletekig, úgy elöl Coutinho, Griezmann vagy Salah, Dembele trió zseniális lehetne, képesek lennének 3-4 golokat rugdosni mindig szerintem.

Persze, ez ilyen könnyen megy.Egyébként ha beállunk 'gyors' focit játszani és nem csak passzolgatunk a végletekig, úgy elöl Coutinho, Griezmann vagy Salah, Dembele trió zseniális lehetne, képesek lennének 3-4 golokat rugdosni mindig szerintem.
kétlem h idejönne évi 5 meccsért, nagyobb kaliber ő annál. kiváló kapus, jó korban van, biztos vagyok benne, hogy egy aránylag top klub fogja elvinni. és nem padra. én anno TS előtt szívesen láttam volna nálunk első számú hálóőrként.Cestus írta:Rosszul is írtam amúgy, Rui már jelenleg is szabadúszó, JÚNI elsején távozott a Sportingtól.Subinho írta:Ha Rui valóban ingyen lenne, akkor megkockáztatnám a Cilessen >> Liverpool 60 misi dolgot.
Ezt Subinho írta amúgy, nem is értettem elsőre a dolgot.xyzikeee írta:Salahot elhozni ennyi ráfizetéssel Dembelé kárára aki 4 évvel fiatalabb kb szerintem nagy hülyeség lenne. Egyébként szimpatikus játékos nagyon Salah.Cestus írta:Ebben az esetben persze Dembelé helyzete bonyolódna és valószínű mennie kéne
Salahot elhozni ennyi ráfizetéssel Dembelé kárára aki 4 évvel fiatalabb kb szerintem nagy hülyeség lenne. Egyébként szimpatikus játékos nagyon Salah.Cestus írta:Ebben az esetben persze Dembelé helyzete bonyolódna és valószínű mennie kéne
Rosszul is írtam amúgy, Rui már jelenleg is szabadúszó, JÚNI elsején távozott a Sportingtól.Subinho írta:Ha Rui valóban ingyen lenne, akkor megkockáztatnám a Cilessen >> Liverpool 60 misi dolgot.
Denist eladni nem fogjuk szerintem, nagyon maradni akar. Ha meg egy játékos semmiképp sem akar menni, nem tudja a klub eladni (lásd: Turan). Nekem szimpatikus amúgy a gyerek, de abban koránt sem vagyok biztos, hogy kell-e ő ide a csapatba. Cillessent én egy 50 M-ért eladnám akár, többet érdemel annál, minthogy pár CDR-meccsen védjen, és vannak égetőbb pályarészeink is, mint a kapusposzt. De ha másból tudunk pénzt csinálni, és így marad a holland, nem bánom persze.Kovbal88 írta:Vidalra tényleg semmi szükség, de sok pénzt nem kapunk érte az biztos, olyan 5-7 körül már jó lenne. Az is plusz.
Denis akkor lenne értelme eladni, ha jön Thiago. Érte lehetnek érni 10 körül, de szerintem annál többet ér.
Samper-t nem tudom, mire képes nincs nagy felhajtás körülötte szóval, kizárt a jó áron való értékesítés.
Digne,Paco, Verma és Cilessen ezt a négyest nem szabad eladni, remek cserék, csak kevés lehetőséget kapnak, de náluk jobbakat ennyiért ugyse találunk.
Egyébként Thiagoval kész csapatunk lenne, talán egy jobbhátvéd kell még, és megvagyunk. Griezmann se feltétlen élet-halál kérdés. A középső védő poszt ami még érdekes, a Pique-Umtiti páros mellett nem sok lehetőség van másoknak, arra ott van mozdony, mellé még jó lenne, valaki, aki tűri a padot és tud segíteni, ha a pályán van.
Erről is szól ez a topik, nyár van. Amíg a SPORT/Mundo a forrás, addig nincs baj.Nero. írta:Okos volt aki multkor megmutatta neki azt a Twitter oldalt, most minden reggel befogja másolni az osszes blikk/sporthirado értékű “hírt”
akkor ezentúl csak neked, MINDEN NAP, MINDEN új híreket befogok másolniNero. írta:Okos volt aki multkor megmutatta neki azt a Twitter oldalt, most minden reggel befogja másolni az osszes blikk/sporthirado értékű “hírt”
Vidalra tényleg semmi szükség, de sok pénzt nem kapunk érte az biztos, olyan 5-7 körül már jó lenne. Az is plusz.crixus írta:Vidal,Denis, Samper első sorban, őket nem kellene pótolni sem, ahogy a kölcsönben lévők közül szerintem senkit sem marasztalnak. Másod sorban Digne,Paco, Verma és Cilessen akik "mehetnek", ha akarnak, ha elégedetlenek a szerepkörükkel. Őket pótolnunk is kellene, a tartalékból vagy igazolással.Kovbal88 írta:Amúgy kiket akarunk eladni? Gomesen kivül?
Lemar ügyes gyerek, de 70-et sem adnék érte. Max 50. De szerintem csak Griezmannra helyezünk nyomást ezekkel a hírekkel. Rui Patrício-t elfogadnám Cillessen pótlásaként, ha a hollandot eladnánk jó pénzért, a portugál meg olcsón jönne.visca el barca írta:reggeli hírmorzsák
Barça recently enquired about Thomas Lemar (AS Monaco) and the club is willing to accept bids between €70m and €90m. [md]
Barça's list of goalkeeper replacements if Jasper Cillessen leaves. [md] - Tim Krul (Brighton) - Rui Patrício (Sporting CP) - Joel Robles (Everton) - Vicente Guaita (Getafe)
Gomest is akartàk...El Pistolero írta:http://www.marca.com/en/football/real-m ... b45eb.html" target="_blankEl Pistolero írta: Más: Rodrygo mesterhármast és egy gólpasszt szerzett tegnap a Santosban. Nem azt mondom, hogy na ettől most azonnal tegyük le érte az 50 milliót, de mindenképpen szép teljesítmény, hogy 17 évesen 8 meccsen 5 gólos a brazil bajnokságban és harmadik a góllövőlistán. Idén - nyárig biztosan - különösen tele vannak a brazilok tehetségekkel: Vinicius Jr 40-ért megy a Realba, Arthur hozzánk legalább 30-ért, Paulinhót pedig a Vascóból viszi a Leverkusen ugyancsak 30-ért. Ilyen árak hallatán nem is hangzik horribilisnek az az 50 millió. Szinte biztos vagyok benne, hogyha Mi nem, más egészen biztosan ki fogja perkálni érte a kért pénzt.
Igazából fogadni mertem volna egy ilyen cikkre.
http://www.marca.com/en/football/real-m ... b45eb.html" target="_blankEl Pistolero írta: Más: Rodrygo mesterhármast és egy gólpasszt szerzett tegnap a Santosban. Nem azt mondom, hogy na ettől most azonnal tegyük le érte az 50 milliót, de mindenképpen szép teljesítmény, hogy 17 évesen 8 meccsen 5 gólos a brazil bajnokságban és harmadik a góllövőlistán. Idén - nyárig biztosan - különösen tele vannak a brazilok tehetségekkel: Vinicius Jr 40-ért megy a Realba, Arthur hozzánk legalább 30-ért, Paulinhót pedig a Vascóból viszi a Leverkusen ugyancsak 30-ért. Ilyen árak hallatán nem is hangzik horribilisnek az az 50 millió. Szinte biztos vagyok benne, hogyha Mi nem, más egészen biztosan ki fogja perkálni érte a kért pénzt.
Vidal,Denis, Samper első sorban, őket nem kellene pótolni sem, ahogy a kölcsönben lévők közül szerintem senkit sem marasztalnak. Másod sorban Digne,Paco, Verma és Cilessen akik "mehetnek", ha akarnak, ha elégedetlenek a szerepkörükkel. Őket pótolnunk is kellene, a tartalékból vagy igazolással.Kovbal88 írta:Amúgy kiket akarunk eladni? Gomesen kivül?
Szerintem még Vidal az akit tuti.Kovbal88 írta:
Amúgy kiket akarunk eladni? Gomesen kivül?
Jobban járna a Seria A -ban valami nagyobb csapatban, Inter, Milan, Roma... ennyi pénzért jó üzlet lehet. Sok szerencsét neki.Cestus írta:A MD szerint Deulofeu 10 millióért mehet a Watfordba.
Jó üzlet volt így visszahozni, de legalább nem ingyen menne.
Mondjuk még mindig azt mondom, hogyha átlag 15 millióért el tudnánk adni 7-10 embert, abból (plusz az alapbüdzsé) már lenne elég tőke 3-4 (jó) igazoláshoz. Minőségre pótolva lennének a távozók, Valverde meg amúgy is kisebb keretet akar, mint a jelenlegi.