Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezen majd ráérünk akkor filózni, ha majd megteszi. figo pedig már túl van ezeken a dolgokonvartratas írta:még kaká is ""átkurhat"" pár millió embert.van egy kis korkülönbség...
szerintem ne próbáld itt megmagyarázni hogy figo milyen ember......vartratas írta:emberileg nem ugyanaz a kategória??ezt meg honnan veszed?netán személyesen ismered őket?Boixos írta:figo emberileg nem ugyanaz a kategória, mint kaká, és hát zidane-ért sem tenném tűzbe a kezem.
Boixos írta:nem. viszont figo már átkúrt 6 millió embert, kaká meg még nem.vartratas írta:emberileg nem ugyanaz a kategória??ezt meg honnan veszed?netán személyesen ismered őket?Boixos írta:figo emberileg nem ugyanaz a kategória, mint kaká, és hát zidane-ért sem tenném tűzbe a kezem.
nem. viszont figo már átkúrt 6 millió embert, kaká meg még nem.vartratas írta:emberileg nem ugyanaz a kategória??ezt meg honnan veszed?netán személyesen ismered őket?Boixos írta:figo emberileg nem ugyanaz a kategória, mint kaká, és hát zidane-ért sem tenném tűzbe a kezem.
emberileg nem ugyanaz a kategória??ezt meg honnan veszed?netán személyesen ismered őket?Boixos írta:figo emberileg nem ugyanaz a kategória, mint kaká, és hát zidane-ért sem tenném tűzbe a kezem.
Vszeg fogtok igazolni igen szépen, de egy biztos, hogy Kaká, Fabregas és Chivu ott marad ahol eddig volt...Swineherd írta:Azért azt ne képzeljük már el, hogy senki nem fog eljönni
várjál! akkor nem veled vívtam erről oldalakon keresztül?Buitre írta:kedvenc vitatémánk?! De hát én azt szeretném, ha Chivu a Rómában maradna, és bajnok lenne a csizmában!