2018.06.07. 22:46:20
Biztos, hogy valami van a Madridnál, mert nem ok nélkül lépett Zizu ilyen hirtelen, és nem ok nélkül duzzog Cr sem. Zizu esetében egy érthető döntés, mivel a csúcson szállt ki. Én azt sejtem a háttérben, hogy Perez be akar indulni most nyáron, és sok embert kicserélt volna, amihez Zizunak nem tetszett. De ez persze csak feltételezés...
Én azt sem tartom kizártnak, hogy Perez Cr-t akarja belevonni a Neymar - Mbappe transzferbe, ami nem tetszik a portugálnak. Személy szerint nem bírom Cr-t, de vitathatatlan, hogy érzi a kaput. És nem kizárt, hogy a PSG-nek megérné a transzfer...ha nem is hosszútávon.
Én úgy látom, hogy Neyt kicsit túlzottan szabadra engedték, és rontja a csapatmorált. A bajnokságot és kupát a brazil nélkül is lazán berántják, a bl-ben, viszont ő is kevés volt. És a Psg-nek a bl a fontos....és itt jühet képbe CR, aki 10 gól felett hoz stabilan évek óta a bl-ben, fontos gólokat szerez, még akkor is, ha játékban nem az igazi már.
Tételezzük fel a Neymar - CR cserét, meg kb 100 milliót pluszba a PSg-nek. Perez régi álmát valóra váltja, oda viszi a brazilt. A Madris jól járhat vele, csak kicsit vissza kell szabályozni a srácot. Cr meg kap egy esélyt Páriszban. hogy vezérletével nemzetközi szinten is alkothasson valamit a PSG. Madridban idén sokat pihizett már, ott ez jobban belefér, mert nélküle is simán berántják a bajnokságot. A Bl-ben viszont jól jönne nekik egy rutinos gólvágó, mert bőven megvan abban a csapatban a minőség, csak az a plusz hiányzik. Arról nem beszélve, hogy ha 2 évre ír alá mezeladásból visszajönne a lóvéja, Neyből meg egy év alatt kisajtoltak így is rengeteget. De ez csak az én teóriám...