2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is nagyon remélem, hogy most már végleg elengedtük a kezét!zola8787 írta:Örülök. Remélem nem hozzuk vissza 2 év múlvapalesz77 írta:13+4 millió ellenében a Watfordhoz igazolt. A jövőbeni eladásokból is fogunk részesülni elméletileg valamennyit.
Írtam én hogy nem nekünk...visca el barca írta:mennyit nyertünk az üzleten? 1 milliót?mekkora biznic te jó ég...
A mai piachoz képest ez egy nagyon jó üzet... A Wattfordnakpalesz77 írta:13+4 millió ellenében a Watfordhoz igazolt. A jövőbeni eladásokból is fogunk részesülni elméletileg valamennyit.
Örülök. Remélem nem hozzuk vissza 2 év múlvapalesz77 írta:13+4 millió ellenében a Watfordhoz igazolt. A jövőbeni eladásokból is fogunk részesülni elméletileg valamennyit.
Az is jo, ha a Watford igenyt tart ra. Ugyanis ott van kolcsonben.neobarca írta:Fáradásos törést szenvedett és 2 hónap off. De az is lehet, hogy az idei szezonban már nem játszik. Nem tudom, hogy így kelleni fog e majd az Evertonnak...
MIért lett volna véleményes? Megtolta a labdát és a kapus egyértelműen elsodorta. Ami jár az jár, akárkiről is van szó.kristop írta:tegnap is ugy volt eredmenyes, hogy befujtak egy velemenyes tizit rola
ezzel meg en nem ertek egyet teljesenTromort77 írta:Ezzel nagyon nem értek egyet. Tegnap is sok hibával játszott, ez tény. Csak a különbség az, hogy bátor volt és ez hozta is az eredményességet. Nem a képességeivel van baj. Nála mentális gondok vannak. Meg alapvetően egy Watford féle taktika sokkal kedvezőbb. De én tartom, hogy itt tökéletes csere lehetne, ha fejben fel tudna nőni ehhez a szinthez. De egyszerűen minden mozdulatán látszott a görcsösség. Egy Messi-Suarez páros mellett, úgy, hogy egy Dembelé van mögötte, nem csoda, hogy ez nem tudott kijönni belőle. A lehetőséget megkapta, nem tudott vele élni sajnos.
Nem hiszem, hogy ez volt a gond. Régen azért mert váratlant húzni, most a cselezés is annyiból állt, hogy meghúzta szélen és 10-ből kilencszer elfogyott a pálya. A Milanban például kifejezetten jó volt csak nem tudta átmenteni a formát. Amikor LE alatt visszatért még volt benne egy X-faktor, csak akkor fejben egy kilenc éves szintjén volt, most pedig 180 fokos fordulatot vett. Ez rejtély, viszontlátni szerintem már soha nem fogjuk. Már az is csoda volt, hogy kölcsönből visszatért és lehetőséget kapott, ez nem igazán jellemző az igazoláspolitikánkra. Nagyon sajnálom, mert nagy reményt fűztem hozzá.mvik írta:üdv. én úgy látom vele kapcsolatban hogy neki ez a PL stílus való, ahol van mozgástere és nagy területei vannak akkor tud érvényesülni, nálunk szerintem azért volt gyenge mert ellenünk mindenki beáll a saját 16-osára védekezni és tömörülnek, ahol így Dulifulinak nincs mozgástere és ezért játszott görcsösen mindig. nem olyan rossz kis játékos ő, csak sajnos nem a mi stílusunkhoz való és ehhez nem is nagyon tudott alkalmazkodni.
Ezzel nagyon nem értek egyet. Tegnap is sok hibával játszott, ez tény. Csak a különbség az, hogy bátor volt és ez hozta is az eredményességet. Nem a képességeivel van baj. Nála mentális gondok vannak. Meg alapvetően egy Watford féle taktika sokkal kedvezőbb. De én tartom, hogy itt tökéletes csere lehetne, ha fejben fel tudna nőni ehhez a szinthez. De egyszerűen minden mozdulatán látszott a görcsösség. Egy Messi-Suarez páros mellett, úgy, hogy egy Dembelé van mögötte, nem csoda, hogy ez nem tudott kijönni belőle. A lehetőséget megkapta, nem tudott vele élni sajnos.kristop írta:
ha lattad a tegnapi meccset, akkor azt is lattad, hogy kabe pontosan ugy jatszott, mint nalunk, ami utan mindenki elkuldte volna a halalba. a milanban is igy jatszott, akkor is sokan azt mondtak, hogy jo lesz ide (koztuk en is, hogy faradt vedelmek ellen, cserenek, jo lehetne), de mar sokadjara derult ki ennek az ellenkezoje.
hat nyilvan, mert ha 100 pluszos szerzemeny lenne, akkor jobb jatekos lenne. egy jobb jatekosnak meg jobb a megitelese. de erte meg 15 - 20at se akar senki se fizetni, nemhogy szazat.Yokozuna írta:Egy két elszórt labda után Valverde leírta, nem kapott semmi bizalmat. Lett volna 100 plusszos szerzemény, más lett volna a megítélés.