palesz77 írta: Hogy is mondjam. Egyedi.

Kétségtelen, de nem tekinthetünk el attól a ténytől, hogy az egész eset Hogy is mondjam? Egyedi.
Van egy játékos aki nagyon kötődik egy kluboz, ami alapvetően nem egy rossz klub, tehát ha kevesebb eséllyel is de komoly kupákért harcol, és néha meg is nyerik.
Szeretne váltani egy komolyabb csapathoz, (de megkeresi a Manchester Utd

) szeretne odaigazolni, de a jelenlegi klubja nehéz helyzetben van, és kisegíti őket a maradással.
Belevesznek a szerződésébe 100m-ás kivásárlást, mert a klub hálás, de akkor nem tudják, hogy egy idióta Quatai klub borítja az egész piacot, így a korábban bevett kivásárlási ár nem fedezi, egy hasonló kaliberű játékos leigazolását.
Lényeg ami lényeg, én annyira nem lepődök meg, mert szerintem Griezzmant pont az fogja vissza, hogy nem egy primadonna. Adott esetben a családiasabb, kisebb klubbot választja, egy karrier előrelépés helyett. Illetve megszolgálta a korábbi döntése hogy, rászolgáljon a becsületes jelzőre.
Nem érzem úgy hogy, bocsánatot kéne kérnie azért mert nehéz döntés, elhagyni a "családját".
A videó tényleg egy baromság, nagyon nagy, de én ilyenkor lehet hogy túl jóhiszeműen, de valami idióta manager kezét feltételezem a dologba, de lehet túl naív vagyok.