2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
összezavarodnak, mint én az alkoholmentes sörtől
Elvileg bent a keretben és nem is sérült. Szóval sok értelme Nachot játszatni...Sinya22 írta:Ja hogy Azpi kint van a vb-n..na akkor én se értem miért Nacho.S.Agüero írta:Támadásban gyenge, akkor inkább Azpi vagy Odriozola.
Ja hogy Azpi kint van a vb-n..na akkor én se értem miért Nacho.S.Agüero írta:Támadásban gyenge, akkor inkább Azpi vagy Odriozola.
Alapba középső védő de tud a széleken is játszani ha kell. De semmi extra.recrea írta:Ki ez egyáltalán? Nem középső védő a gyerek?S.Agüero írta:Nacho kezdetése nagy ötlet voltNem baj, SR otthonról nézheti legalább.
Odriozolánál messze jobb,attól mert most volt egy hibája. Carvajal meg biztosan nem egészséges.S.Agüero írta:Nacho kezdetése nagy ötlet volt.Nem baj, SR otthonról nézheti legalább.
Ki ez egyáltalán? Nem középső védő a gyerek?S.Agüero írta:Nacho kezdetése nagy ötlet voltNem baj, SR otthonról nézheti legalább.
Sinya22 írta:Sajnos jogos volt,nem is értettem hogy miért lépett oda Nacho.. :S
és ténylegjohdepp írta:van egy rossz hírem. annyira álmos vagy, hogy varane még spanyol is lett közben.visca el barca írta:nem tudom hogy lett guerreriobol varaneálmos vagyok már én ilyenkor
van egy rossz hírem. annyira álmos vagy, hogy varane még spanyol is lett közben.visca el barca írta:nem tudom hogy lett guerreriobol varaneálmos vagyok már én ilyenkor
Annyira biztos voltam benne hogy 1 gól lesz a meccsen, de hogy saját kapuba lövik...Rinku írta:+tippmixhez. nyomorultak...visca el barca írta:rohadjanak meg, tippjátékhoz 0-0 kellett volna