Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ez majdnem, hogy biztos elég lenne. Legrosszabb esetben számukra Izland megveri Nigériát, majd az utolsó körben x-el horvátokkal, akkor lesz három 5 pontos csapat. De azt nehezen tudom elképzelni, hogy a bálnavadászoknak a végén jobb legyen a gólarányuk. Bár ki tudja...Nem feltétlen, egy iksz, majd verik Nigériét, második helyre az is elég lehet.
Nem feltétlen, egy iksz, majd verik Nigériét, második helyre az is elég lehet.Nero. írta:Muszaj kulonben mennek haza.Messiek elkaphatjak oket.
Horvatokat, Franciakat, Dan-Peru 2,5 ala eltalaltam, Argentinok kellettek volna meg a 10bol 70hez..![]()
Muszaj kulonben mennek haza.Messiek elkaphatjak oket.
Szerintem semmi extra ez a horvat valogatott, Messiek elkaphatjak oket.visca el barca írta:meglep hogy nem kovával játszanak 4-3-3-at, de teljesen jó ez a 4-2-3-1, mindenki védekezik ezerrel ha kell. tetszik a csapat, ezek az argentinokat is simán verni fogják.

El Sie7e írta:ránk nézve ez nagyon szomorú. horvátok kezdőjében van Monaco,Juve,Atma,Real,Barca,Inter,Liverpool alapemberek.
nálunk meg.....lambó jóska és társai
Mintha csak én mondtam volna.visca el barca írta:ne offoljátok már szét a topicot ezzel a sz*r aranylabdás baromsággal. köszi