Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
svéd under 2.5. kb 1-0, az úgy is menő eredmény a vb-nNero. írta:Sved meccsre lovesem sincs.
csak a vicc kedvéért. kérd meg egyik barátodat, kollégádat, hogy álljon be mögéd, "simogasson" meg (hú ez de bu*is lett ) egy minmálisat és próbálj meg felugrani. meglepődsz majd rendesen, hogy nem hogy felugrani, elemelkedni sem tudsz majd a talajról... teljesen szabálytalan gól volt szerintemZozzy 5 írta:de Miranda úgy lett arrébb téve egy minimális kis simogatástól, mintha én álltam volna ott.
Csatlakozom.El Sie7e írta:http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/mob ... KIFEEL.jpg" target="_blankdavi10 írta:ezt a mait kicsit megérezte a pénztárcám
http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/mob ... KIFEEL.jpg" target="_blankdavi10 írta:ezt a mait kicsit megérezte a pénztárcám
Plot twist: Igazából kamuzik, nem is cseréltek felsőt, ez a megtévesztésPCsabi írta:South Korea's manager has admitted that his players have exchanged shirts during training sessions and friendlies in order to mislead the Swedes: "We are using this tactic because I know that for Europeans, it is difficult to distinguish Asians [by face]."
Ronaldo..Sinya22 írta:A nagyok közül eddig senki nem mutatott extrát. Ott van még Belgium meg Anglia holnap,de nekem mindkettő ilyen semminek tűnik,hiába vannak jó játékosok. Eddigiek alapján legyen Peru-Mexikó döntő,az legalább nem lesz uncsi.
ezzel a hsz-szel felterjesztelek egy samper díjramess2009 írta:az hogy a Brazilok el szórakozták az első félidőt, lehet oka a döntetlennek. az viszont hogy nem tudták az 1:1 után megnyerni a meccset lehet oka annak, hogy nem lesznek világbajnokok.
Lehet ilyet ?Tunyacsap73 írta:Szerintem vedd ki a nevedből a bohócot és tedd be Cou-t.MessiNeymarSuarez írta:Na a labdagyilkos
Szerintem vedd ki a nevedből a bohócot és tedd be Cou-t.MessiNeymarSuarez írta:Na a labdagyilkos
Szerintem is a Spanyolok voltak csak jók, eddigEl Sie7e írta:újabb langyos meccs. Counak elsült a lába és ennyi volt eddig a brazilok focija. a nagy 4esből eddig csak a spanyolok mutattak játékot is. se ritmus se ötlet.
6324 ilyen vagy egy meccsen a szögleteknél.knor írta:Lassan több bíró lesz mint játékos, mégis ilyen szabálytalanság utáni gólt szerezni