Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mennyivel kamubb, mint az Argentinoke 4 eve? Ha az emlitett modon dontobe mennenek, ugyanaz a kategoria lenne, mint Messieknek.Fecooo írta: kamu eb, kamu bl, kamu vb? meg egy nagy ló.t...![]()
kamu eb, kamu bl, kamu vb? meg egy nagy ló.t...MessiNeymarSuarez írta:Na ott is a gól.
Az viszont megvan srácok, hogy ha Portugália csoportelső lesz és a többiek így folytatják, akkor simán bemehetnek a döntőbe úgy hogy a Francia-Spanyol-Német-Brazil-Argentin társaságból egyikkel sem futnak össze?!
Már csak az kéne hogy Ronaldo VB-t is nyerjen
Melyik rekordot?Nyiri81 írta:Mivel megint rekordott döntött a 6. laszti már boritékolva van.
Na, még csak az hiányozna...MessiNeymarSuarez írta:Na ott is a gól.
Az viszont megvan srácok, hogy ha Portugália csoportelső lesz és a többiek így folytatják, akkor simán bemehetnek a döntőbe úgy hogy a Francia-Spanyol-Német-Brazil-Argentin társaságból egyikkel sem futnak össze?!
Már csak az kéne hogy Ronaldo VB-t is nyerjen
Ezen a VBn rengeteg az időhúzás, gusztustalan amit 1-2 valogatott megenged magának. A bunkerezést még megértem, de amikor a kapus 3 percen át fetreng, meg a 80. után 2-3 jatekos “begörcsöl” az vicc, a cserék tempójáról nem is beszélve.visca el barca írta:mintha az európai meg dél-a-i csapatok nem csinálnákEl Sie7e írta:baromi unszimpatikus az összes afrikai csapat. jót fetreng egy percig aztán egész jót sprintelt. megtanulták a legfontosabbat.![]()
a mai alapján nullák ezek a lengyelek, kolumbiától kikapnak, japókkal max egy X és szevasz
mintha az európai meg dél-a-i csapatok nem csinálnákEl Sie7e írta:baromi unszimpatikus az összes afrikai csapat. jót fetreng egy percig aztán egész jót sprintelt. megtanulták a legfontosabbat.
Akkor még nem láttam, amikor a kommentet írtam.visca el barca írta:azt ugye vágod, hogy kolumbia a 3. perctől emberhátrányban játszott?Cestus írta:Magát a meccset nem láttam, de a Kolumbia-Japán meccs mostani eredménye is mutatja
azt ugye vágod, hogy kolumbia a 3. perctől emberhátrányban játszott?Cestus írta:Magát a meccset nem láttam, de a Kolumbia-Japán meccs mostani eredménye is mutatja
Ha ilyen bénák lesznek a nagyok, mint az első meccseiken, még nekik is lesz esélyük. Bár szerintem a kövi meccsekre már feljavulnak, akiknek fel kell.Leon írta: Messi is összevakarhatná magát mert így nagy égés lesz...