Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
A horvátoktól se voltam elájulva Nigéria ellen,ők is konkrétan egy öngóllal nyertek,meg ott bement a tizenegyes. Én x-et érzek,ami nagyon nem jönne jól az Argentinoknak,bízok benne hogy sikerül összeszedni magát Messinek. Más húzóember úgy sem lesz.Nero. írta:Holnap Argentin-Horvat, a whoscored akik altalaban jol tippelnek 1-2es Horvat gyozelmet josolnak, erdekes. Ha kikapnak akkor az a kihagyott Messi 11es eleg sokat fog kostalni nekik.
Ez volt szinte a nyitómeccsen is. Csak felépült Carvajal, illetve az itt is kritizált Koke(lassú) helyett bekerült a gyors Lucas.Cestus írta:Érdekes spanyol kezdő. Hierro?

Nem azt mondta, hogy nem fut futballozni, hanem azt, hogy a góljain kívül a pályán lerakott teljesítménye átlagos, és ezzel nehéz is lenne vitatkozni.miro. írta:Nem tud futballozni tovabbra sem egy 5x aranylabdas jatekos. ( meg az a + 300 sem...Rivaldo11 írta:Továbbra sem tud futballozni a portugál luvnya, helyzeteket beveri, és ennyi. De mezőnyben abszolút átlag, mint még vagy 300 ember itt a vb-n. Remélem, a csoportot nem nyerik azért, szerintem az uruk ellen elvéreznének.)
Felelmetes,ezekert jar am figyelneztetes?

Hat ezt most jol oda mondtad am..randomguy írta:Szerencsére te itt vagy és figyelmeztetsz. Nyugodtan máskor is, ha valami nem tetszik.miro. írta:...
Nem tud futballozni tovabbra sem egy 5x aranylabdas jatekos. ( meg az a + 300 sem...Rivaldo11 írta:Továbbra sem tud futballozni a portugál luvnya, helyzeteket beveri, és ennyi. De mezőnyben abszolút átlag, mint még vagy 300 ember itt a vb-n. Remélem, a csoportot nem nyerik azért, szerintem az uruk ellen elvéreznének.

Nem elég? Ha minden támadó csak ennyit tenne,hogy belövi a helyzeteit,már nem szólná meg őket senki. Vagyis de. De ha forintos labdákat adna,akkor az lenne a gond,hogy miért nem megy hátra többet. Ha hátramenne,akkor miért nem véd inkább.Rivaldo11 írta:Továbbra sem tud futballozni a portugál luvnya, helyzeteket beveri, és ennyi. De mezőnyben abszolút átlag, mint még vagy 300 ember itt a vb-n. Remélem, a csoportot nem nyerik azért, szerintem az uruk ellen elvéreznének.
A Tesla semmit sem tud, csak elektromos, azon kivul olyan, mint a tobbi auto.Rivaldo11 írta:Továbbra sem tud futballozni a portugál luvnya, helyzeteket beveri, és ennyi. De mezőnyben abszolút átlag, mint még vagy 300 ember itt a vb-n. Remélem, a csoportot nem nyerik azért, szerintem az uruk ellen elvéreznének.
Semmi értelme a párhuzamodnak, mivel az argentinok nem nyerték meg.Mark Watney írta:Mennyivel kamubb, mint az Argentinoke 4 eve? Ha az emlitett modon dontobe mennenek, ugyanaz a kategoria lenne, mint Messieknek.