Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tessék?Fenomeno írta:Ha sehogy sem jó semmi,akkor szögre kell akasztani a kék-fehér mezt és kész. Úgy nem segítség a csapatnak,de így se nagyon.
Fura,hogy mi lehet nála a gond. Képességek terén nyilván semmi. Kedv egy vb-n szintúgy nem lehet kérdéses. Ha egészséges,akkor marad kizárásos alapon a mentális probléma. Azt meg látniuk kellene. És itt jön az,ami miatt őt nem értem meg. Az látszik,hogy van nem kis beleszólása a csapat körüli dolgokba,viszont akkor mi a baja? Ha sehogy sem jó semmi,akkor szögre kell akasztani a kék-fehér mezt és kész. Úgy nem segítség a csapatnak,de így se nagyon.Subinho írta:Nagyon kíváncsi lennék az utolsó csoport meccsre. Ha itt is csak mozizni megy a pályára, lekapnám és megnézném, mire megy a csapat nélkül.
Mondjuk eleve kivenném onnan középről, egyértelmű, hogy nem megy neki ott, tömörülnek, körbeveszik, szélen MOST jobban tudna érvényesülni, több mozgástere lenne, középen meg küzdjön Dybala.
Ezt egy szóval sem állítottam.Petr írta:Tehát szerinted sincs az elitben?LG írta:Sokan még mindig leragadnak itt, hogy az a baj, hogy nem nyert VB-t. Az a baj, hogy ez a negyedik VB-je, de magához képest egyetlen igazán jó meccset nem játszott még. Aztán megy a mosdatás, hogy de gyengék a társak, nincs kivel játszania, stb. Érdekes módon a selejtezőkben, és még sok más meccsen ugyanazokkal a társakkal tudott alkotni... Meg a tásak miatt nem tudja berúgni a 11-est? Hagyjuk már.
Ezzel egyet értek. Fantasztikus, amit eddig elért, de még ennél is többet elérhetett volna, ha jobban akarja. Persze, ahogy már írták előttem, még évek vannak hátra a pályafutásából, még sok címet gyűjthet csapat és egyéni szinten is. Még ennek a VB-nek sincs vége, bár a horvátok akár le is adhatják a meccset Izlandnak, amit én meg is tennék helyükben, ha a másik meccs állása úgy indokolja.Messinek csak az akarat időnkénti hiánya a hibája. Ha csak fele olya törekvő és elszánt lenne mint Ronaldo akkor lenne kb 6-7 aranybogyója egy Vb címe +1-2 Bl. Mert nem egyszer hozta vissza a sírból a válogatottat és a Barcát ha épp olyan kedvében volt...
Bánom nagyon hogy a jo eséllyel utolsó vbjéhez igy áll hozzá de hátha Nigéria ellen begorombul és eltesz egy 3mast!
Tehát szerinted sincs az elitben?LG írta:Sokan még mindig leragadnak itt, hogy az a baj, hogy nem nyert VB-t. Az a baj, hogy ez a negyedik VB-je, de magához képest egyetlen igazán jó meccset nem játszott még. Aztán megy a mosdatás, hogy de gyengék a társak, nincs kivel játszania, stb. Érdekes módon a selejtezőkben, és még sok más meccsen ugyanazokkal a társakkal tudott alkotni... Meg a tásak miatt nem tudja berúgni a 11-est? Hagyjuk már.
Sokan még mindig leragadnak itt, hogy az a baj, hogy nem nyert VB-t. Az a baj, hogy ez a negyedik VB-je, de magához képest egyetlen igazán jó meccset nem játszott még. Aztán megy a mosdatás, hogy de gyengék a társak, nincs kivel játszania, stb. Érdekes módon a selejtezőkben, és még sok más meccsen ugyanazokkal a társakkal tudott alkotni... Meg a tásak miatt nem tudja berúgni a 11-est? Hagyjuk már.Másrészt, ha nem nyeri meg, akkor nincs benne az elitben, mert nem nyert semmit a válogatottal???
Erre senki sem gondolt, köszönjük hogy vagy nekünk...Samper írta:Az senkinek nem jut eszébe, hogy ha ennyien vigyáznak Messire, akkor a többiek élhetnének, mint hal a vízben? Talán ők nem akkora klasszisok, mint a nevük alapján gondolják.
Az argentin válogatottat nem tudom, de a Barcát volt, hogy rendesen a hátán vitte. Lehet elfáradt, belefáradt. Egy biztos egy ilyen csapatjátékban ahol 20 ember alkot egy csapatot nem lenne szabad, hogy ennyire tőle függjön a játék.Szerintem a 16-17-es szezonban volt Messi egyik, ha nem jobb szezonja egyéni teljesítmény szinten. MIre volt ez elég? Arra hogy nyerjünk egy Spanyol Kupát, és hogy ne februárban szálljunk ki a bajnoki versenyfutásból, és hogy Juventus ellen legalább helyzetünk legyen.
Szerintem a 16-17-es szezonban volt Messi egyik, ha nem jobb szezonja egyéni teljesítmény szinten. MIre volt ez elég? Arra hogy nyerjünk egy Spanyol Kupát, és hogy ne februárban szálljunk ki a bajnoki versenyfutásból, és hogy Juventus ellen legalább helyzetünk legyen.LG írta:Pedig szerintem igaza van a madridista kollégának. CR hamarosan megelőzi Aranylabdákban, azért ez sokat mondó. Aztán lehet ezt is magyarázni, a foci csapatjáték, ezért sok múlik a társakon is, de az vitathatatlan, hogy az elmúlt 3 szezonban CR időzített jobban a formáját, osztotta be jobban a lehetőségeit.DE NEM MAXOLTA KI a karrierjé
Fantasztikus, amit Messi eddig elért, de ha profibb és okosabb, még többet is elérhetett volna. Abban azért bízom, hogy a karrierja hátralévő részében ismét a maga javára fordítja a CR-vel való vesrenyfutást.
Csak azért is. Nem volt nála jobb, csak az elmúlt három évben minden létező olyan oldal amely megpróbálta az egyéni teljesítményt a számok nyelvén értelmezni azt hozta ki hogy a top 5- 10ben nincs benne. De egyértelműen NEM volt nála jobb. Tehát voltak és vannak is játékosok akik egész évben konstans jobb teljesítményt hoznak mint ő, de nem jobbak. Ez így teljesen érthető, nyilván a szövegértelmezéssel van gond. Egyszerűen nem tudom megérteni a kedvenc indokomat,a JOBBAN AKARJA-t. Tehát ha mondjuk én JOBBAN akarnám mint Cr akkor én jobb lennék. Igaz hogy képességeim, tudásom alapján max a balmaz b-be férnék be,de egyszerűen ha valaki JOBBAN AKARJA az jobb. Tehát nettó játéktudásban és teljesítményben alsó hangon 2-3-4-5 ember folyamat üti, de hát ha ránézel látod hogy ő JOBBAN AKARJA, akkor egyértelműen nincs nála jobb. F.szom h fél1kor ilyeneken kell vitatkozni.mark watney írta:Amiket irsz CR ellen nagyjabol igazak, de megsem volt nala jobb.