2018.06.22. 16:43:37
Nem nagyon tudom követni most a vébét, csak eredményeket csekkolom, meg cikkek.
De azért ilyeneket vicces olvasni, egy még aktív játékosról, hogy nem maxolta ki a karrierjét.
Még van 3-4 éve, amikor nyerhet (mintha nem nyert volna már meg mindent a BARCÁNAK), úgy hogy talán nem kéne temetni.
Nem hiszem hogy van mire szégyenkeznie.
Elhiszem, hogy gyengén és lelketlenül játszik, és ezért valóban lehet szidni, lehet temetni, lehet róla írkálni a maszlagokat, miközben Cét fölé helyezzük. De attól egyik sem lesz kevesebb, rosszabb, mert a másik mondjuk 1el több aranylabdát nyert.
Főleg hogy az aranylabdát az kapja mostanában aki a bl-t nyeri és ott az adott csapatban a legtöbb gólt rúgja.
Félreértés ne essék, nincs ezzel baj.
De nálam arra nem járna aranylabda (év játékosa, év!!! nem hetek) hogy április-májusban eszembe jut hogy jah szezon van akkor focizok. (gólt rúgok) most ez a trend,erre adják.
Megérdemli a labdáit ettől függetlenül, mert amikor kell ott van, és beveri amiket a csapat alátesz.
De ettől Messi nem lesz rosszabb játékos, 5 aranylabda, bl-győzelmek, temérdek gól (bl-ben van elmaradva Cétől), spanyol szinten példátlan dominancia a csapattal. Mit akarunk?
Egyénekre is le lehet bontani a dolgokat, de amíg nem lesz Messi alatt csapat, normális társakkal, addig a BL-ben el fogunk hasalni.
Én remélem ebből a VB fiaskóból jól jövünk ki, és Messi harapni fog, ahogy 14-ben. Potenciál meg lesz a csapatunkban a szezonban, Coutinho és Dembelé beépítésével máris beljebb leszünk mint az elmúlt két évben. De amíg ilyen Gomes, Denis félékkel akarunk alkotni nemzetközi szinten, addig dobó a dolog.
Még van egy csoportmeccs, akár tovább is juthatnak az argentínok, várjuk meg mi lesz a vége ennek.
Karriert értékelni meg majd 5 év múlva, mikor visszavonul.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."