2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Paulinhóé még tervben van, csak eléggé időigényes.visca el barca írta:jó volt ez a ter stegenes cikk, jó ilyeneket olvasni, a mmúltkori rakétás is tetszett. hozhatnátok még ilyeneket.
Igen, miután kikerül egy hír, sokszor előfordul ez. Jó ember vagy.Varatrix írta:Sziasztok,
A Staffnak jelezném a problémát, és hogy nem éltem vissza a kialakult helyzettel...![]()
http://i67.tinypic.com/21mdv2t.png
Köszi szépen, javítva is!MQuCsabi írta:A versenynaptár nincs aktualizálva, három meccs óta. Nem égető probléma, cdak mondom
Sajnos nem lesz megoldható, mert végesek az erőforrásaink és mivel nincs fizikai boltunk, vagy olyan hely, ahol állandóan vagyunk/van valaki, ezért iszonyú nehéz és necces lenne összeegyeztetni mindenkivel, hogy mikor akarja személyesen átvenni. Ezért jók a csomagpontos szállítások, az szerintem még jobb is, mint a személyes - de nyilván, van költsége.fanbarca írta:A webshop csak szállításos alapon mükődik vagy el lehet venni a termékeket egy raktárból vagy boltból is?
Jogos, javítottam is, kösziPetr írta:A FEED-ben egy apró hiba: A Dembélé az első francia Henry óta... c. rövidben nem Dembélé az első francia, hanem az első francia támadó. A hivatkozott írásban is így szerepel, mert Umtiti már szerzett gólt a bajnokságban.
Király, jöhet bármi próbaképpen! eurobarca@eurobarca.hu-ra lökd át, azt olvassuk mindannyian, aztán meglátjuk-megbeszéljük a hogyan továbbotNero. írta:En szivesen megprobalom, de mit csinaljak kuldjem el privatba vagy e-mailbe?
Regen voltak ezek a "Celkeresztbe": xy jatekosunk fele cikke, azokbol egy parat en irtam meg
Tomika10 írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e.
És azt sem tudom, hogy április 1-i tréfa, de sehol máshol nem találok cikket, hozzászólást a mai hírhez, ti.: kizárják a Barca-t a La Ligából. A banneren lévő kép egy tavalyi ülésnek a képe (a képen látható dátum miatt gondolom ezt).
Komolyan, nem tudom, hogy ez most igaz, vagy csak álhír!
És ha igaz, akkor mi lesz a BL-lel, a Király Kupával, stb. Mit szólnának a francia klubok, ha tényleg ott játszana a Barca. Kitesznek onnan egy csapatot, vagy bővítik a keretet?
Segítsetek, köszönöm!
Huh, akkor jó, nem tudjátok elképzelni, mit jelent ez egy rajongónak.visca el barca írta:április 1.Tomika10 írta:...
április 1.Tomika10 írta:...
En szivesen megprobalom, de mit csinaljak kuldjem el privatba vagy e-mailbe?Enrique írta:Jajj srácok, mi is szeretnénk, de egyszerűen - állandóra - nem tudjuk hozni ezt is az öf, videó, edző-játékos-statok mellett.
DE! Nagyon-nagyon szívesen veszünk továbbra is bármennyi(re kevés) szabadidővel rendelkező lelkes embereket, akik 1-1 interjút lefordítanak! Tényleg!