Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2006.07.06. 21:09:57

Bodi írta:Nem hinném,hogy Fabregas Madridba fog szerződni,katalánként ez elég valószínűtlen,főleg úgy,hogy korrekt volt vele a Barca,nem önkéntesen küldte el.
Szükség lehet még Fabregasra,légióskodhatna még néhány évet Angliában,aztán ha Deco kiég,egy minőségi középpályás kerülhetne a helyére Fabregas személyében!
Azér arra még váhatunk h Deco kiégjen. Addigra Fabregas is kiég.
megaztán itt van Iniesta is. sztem jobb, mint Fabregas.
De ha már légióskodik, akkor ne angliában, ott nem sok jót tanulhat, aminek haszna lenne spanyol bajnokságban, vagy bl-ben.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bodi
Director del Fútbol

2006.07.06. 21:00:49

Nem hinném,hogy Fabregas Madridba fog szerződni,katalánként ez elég valószínűtlen,főleg úgy,hogy korrekt volt vele a Barca,nem önkéntesen küldte el.
Szükség lehet még Fabregasra,légióskodhatna még néhány évet Angliában,aztán ha Deco kiég,egy minőségi középpályás kerülhetne a helyére Fabregas személyében!
Fejo
Jugador del Barça

2006.07.06. 20:02:25

Zsolti írta:hát,ha nem akar ott játszani úgyse fog oda menni,majd kiderül..csak nem értem miért kell leárulózni,meg ilyen szépeket kivánni neki... :roll:
mert nem kék-piros a meze,hanem fehér.na mindegy,ezt sztem csak én fogom így látni.
Én is így látom (klubszinektől függetlenül!). :wink:
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.07.06. 18:59:18

Cooltiszo írta:
Zsolti írta:
Petixy írta:Azért ne keverjük Eto'o ügyével!Még jó hogy egy tizenhat éves srácnak nem volt helye még a világ egyik legjobb csapatában.Miért nem várt?
méghogy nem ugyanazz..érdekes akkor a reál a világ egyik legjobbja volt,és etoo sem volt több 18nál...ő ménem várt?
te várnál,mer én nem :?
Ez hülyeség, őt a real adta kölcsön, 5 évig, és nem is volt szándékukban hogy visszahívják őt, mint msot mi csináljuk Saviolával, egészen más eset, a 2 klubon kívül semmi hasonlóság sincs. Ráadásul Eto'o nem is real nevelés, mer 1 évig volt ott ténylegesen, fabregas 7 éves korától......
ezzel csak arra akartam célozni,hogy mindkét játékos még cska egy igéret volt no játékkal.és hogy jóhogy nme tartották meg őket,ha nyüzsögtek a posztjukon a jobbnál jobb játékosok.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.07.06. 18:45:24

hát,ha nem akar ott játszani úgyse fog oda menni,majd kiderül..csak nem értem miért kell leárulózni,meg ilyen szépeket kivánni neki... :roll:
mert nem kék-piros a meze,hanem fehér.na mindegy,ezt sztem csak én fogom így látni.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.07.06. 18:43:42

Zsolti írta:
Petixy írta:Azért ne keverjük Eto'o ügyével!Még jó hogy egy tizenhat éves srácnak nem volt helye még a világ egyik legjobb csapatában.Miért nem várt?
méghogy nem ugyanazz..érdekes akkor a reál a világ egyik legjobbja volt,és etoo sem volt több 18nál...ő ménem várt?
Ez hülyeség, őt a real adta kölcsön, 5 évig, és nem is volt szándékukban hogy visszahívják őt, mint msot mi csináljuk Saviolával, egészen más eset, a 2 klubon kívül semmi hasonlóság sincs. Ráadásul Eto'o nem is real nevelés, mer 1 évig volt ott ténylegesen, fabregas 7 éves korától......
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.07.06. 18:41:20

Tudomásom szerint a Barca lepődött meg a legjobban mikor meghallotta hogy az Arsenal már szerződést is ajánlott neki, nem tehetett semmit, nem volt profi szerződése, iylenkor a vásárló klubnak egy nevelési díjat kell fizetni a klubbnak, szal annyira sok közünk nem volt az ügyhöz,onnatól viszont hogy elment a Barca igencsak bepöccent, és azon gondolkozott hogy a Fifahoz fordul az üggyel, azonban Dein elintézte egy Gioval meg 1,5 millával, szal nem volt az olyan egyszerű bugi, és nem fekete és fehér itt minden, továbbra is tartom az állításom, miszerint az nem katlán aki úgy dönt hogy a Madridba fog szerződni, és itt ne is hasonlítgassunk más csapatokhoz, mert a katalánok köztudottan óriási nemzeti öntudattal rendelkeznek, és így tényleg egy egész nép hátbaszúrása lenne, ha a saját fiuk a madridba játszana. A Realnál is van madridizmus, de azért közel sem oylan heves és erőteljes mint a barcelonizmus, itt a kinti viszonyokra gondolok.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.07.06. 18:39:22

Petixy
Jugador d'estrella

2006.07.06. 18:26:22

Azért ne keverjük Eto'o ügyével!Még jó hogy egy tizenhat éves srácnak nem volt helye még a világ egyik legjobb csapatában.Miért nem várt?
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.07.06. 17:55:05

Amúgy lehet hogy olyan dolgok is munkálnak benne,mint Eto'o-ban,hogy oda kell,ide meg nem kellett...és akkor most Eto'o a szegény,fabregas meg az áruló lesz,vagy hogyan gondoljátok? :roll:
dickricsi
Capitá del Barça

2006.07.06. 10:10:55

Ha odamegy, őszintén kívánom, hogy legyen uannyira sikeres ott, mint a ragyás Cassano!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.06. 09:33:18

sztem kár ezen filózni részünkről, h mi lesz fabregassal. azt hiszem anno eladták az arzenálnak, nem kölcsönbe ment, csak van egy olyan opció a szerződésében, h vmilyen szinten beleszólhat a barca a dolgokba, ha az angolok el akarják adni. egyébként ha mindenképpen meg akarták volna tartani a gyereket a barcánál, akkor még mindig itt lenne, ha messi dolgát nézem, akkor nem tudok mást mondani.
ha meg fabregasnak belefér, h katalán létére elmenje madridba, akkor menjen. figo malacfejet kapott, ő egy egész disznóra számíthat. ezt nem azért mondom, mert szeretném, ha így lenne, viszont az tuti, h lesznek olyan arcok a camp nouban, akiknek ez nem fog tetszeni.

a lajosról meg nem is tudtam, h már akkor p.cs volt, amikor hozzánk jött... a barcába szerződése előtt már aláírt a juvénak is és a parmának is :shock: :D a kis feledékeny... :D mennyit mondhatta az a drága ember...

"x. y. úr azt mondta, arra születtem, h a parmában...a juventusban...a barcelonában...a realban...az interben játszak."
PUYOL-XAVI-INIESTA
cantera
Madridista

2006.07.06. 09:09:11

csak szerinted, vagy biztos vagy benne? :) ő jelenleg az Arsenal játékosa, úgyhogy calderón nem követne el akkora "bűnt" mint anno Perez. de végülis mindegy, így is úgyis kifütyülik a madridot a nou campban, szóval különbség nem lesz akkor sem ha véletlenül jönne fabregas :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.07.06. 09:07:09

cantera írta:kórosan emlegetjük, hiszen ilyeneket nyilatkozik az ürge. bízunk benne, hogy így is fog tenni, de nyilván idő kell ahhoz, hogy bármi is kiderüljön.

igen, tegnap azt lefelejtettem, hogy miért ekkora gyökér Fabregas? a barcának valamilyen okból kifolyólag nem kellett. akkor miről beszélünk?
A Barca szerintem csakis azért adta el az Arsenalnak,mert ott kaphatott már profi szerződést, míg ugyebár spanyolhonban 18 év alatt sajnos nem :!:
Remélem úgy gondolkodtak a Barca vezetői, hogy 2-3 évig még fejlődik is kint+rendszeres játéklehetőség, utána visszahozzuk az ő otthonába :!:
Így a játékos is jól járt, és remélhetőleg a Barca is jól fog :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
cantera
Madridista

2006.07.06. 08:58:59

kórosan emlegetjük, hiszen ilyeneket nyilatkozik az ürge. bízunk benne, hogy így is fog tenni, de nyilván idő kell ahhoz, hogy bármi is kiderüljön.

igen, tegnap azt lefelejtettem, hogy miért ekkora gyökér Fabregas? a barcának valamilyen okból kifolyólag nem kellett. akkor miről beszélünk?
Kralo
Entrenador del Barça

2006.07.06. 00:34:57

Fabregas ügyében kérdés, hogy miért hagyta el annak idején a klubot, és a hírek szerint miért kívánkozik a Realhoz. Ugye lehet a háttérben az, hogy a Barcelona nem is tartott igényt rá annak idején, vagy Fabregasnak megtetszett a profi szerződés, amit nálunk nem kaphatott meg. Szóval jelen esetben felesleges itt okoskodni és szídni őt, mivel mi nem tudhatjuk mit miért hogyan. Ez nem egy Figo eset... legalábbis szerintem. Másrészt még semmi se történt azonkívül, hogy fejlődött az Arsenalnál.

A madridisták meg mostanában már kórosan emlegetik, hogy az elnök nem fog beleszólni az edző dolgába. :) Persze meg tudom érteni őket ilyen évek után. Én csak erősödést kívánok nekik és egy izgalmas bajnokságot, ahol természetesen ... (mindenki folytassa szíve szerint). :) :roll:
cantera
Madridista

2006.07.06. 00:19:15

miért ne? tíz évvel ezelőtt megtette, mondjuk akkor az állásába került, de én úgy gondolom, hogy most se hagyná magát, és remélem nem is fogja, bár jobban remélem h nem is kell majd hagynia magát.. :)
Én nem tudom sajnálni, hogy annak idején elengedte a csapat Cesc-et, ha képes elmenni a madridba, akkor egy kis gyökér sztem is. Egy ilyen gesztus csak arról árulkodna, hogy nincs igazán képben azzal kapcsolatban, hogy Barca nevelésként mit jelentene neki ott játszani. Ha ezt meglépi, akkor ne is lássuk nálunk az elkövetkező néhány évtizedben.
gyerekek ne legyetek már ilyenek... rengeteg olyan átigazolás van a világon amikor egyik csapatból vki átmegy a nagy riválishoz. gondoljatok eto'o-ra, vagy éppen luis enrique-re... ők is gyökerek? nem hiszem... :)
The Torreador
Jugador del Barça

2006.07.06. 00:15:59

cantera írta:
azt nyilatkozta a presidentétek, hogy Beckham-et esze ágában sincs elküldenie, sőt odaláncolná őt a karrierje végéig
ezt hol hallottad? érdekelne :) én csak annyit olvastam, hogy ronaldot nagyon nagyra tartja, de a csapat összeállítás akkor is capello lesz, tehát teljesen mindegy h az elnök mit gondol beckhamről. feltételezve persze, hogy azt is fogja csinálni, amiről beszél, de bízom benne, hogy igen.
Azér abba ne legyél biztos,h majd capello állítja össze a csapatot.... :roll:
Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
cantera
Madridista

2006.07.06. 00:11:09

azt nyilatkozta a presidentétek, hogy Beckham-et esze ágában sincs elküldenie, sőt odaláncolná őt a karrierje végéig
ezt hol hallottad? érdekelne :) én csak annyit olvastam, hogy ronaldot nagyon nagyra tartja, de a csapat összeállítás akkor is capello lesz, tehát teljesen mindegy h az elnök mit gondol beckhamről. feltételezve persze, hogy azt is fogja csinálni, amiről beszél, de bízom benne, hogy igen.
Swineherd
Capitá del Barça

2006.07.05. 20:17:42

Capello fogja megmondani, hogy ki kell és ki nem kell. Beckham maradhat a csapatnál, ha Capello szerint nem kell a kezdőbe, akkor nem fog játszani. Ha ez nem így lenne, akkor az olasz nem írta volna alá a szerződését. Perez a múlt, szerencsére.
Nekem ez így elég megnyugtató a jövőre nézve 8)
SIEMPRE FIELES
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.05. 20:12:51

Swineherd írta:Azért most enyhén szólva más a helyzet, mint Luxa érkezésekor, Perez idején.
Télleg más... azóta nekünk van egy Messink, aki ugye még arra sem érdemes, hogy Robinho cipőit tisztogassa. (ez a beszólás nagyon tetszett anno:DD)

De félre a tréfával, Perez télleg idióta volt... majd megnézzük hogy mennyi védekező felfogású játékost fogtok venni az elnöknek köszönhetően.. előre szerintem még ne itélkezzünk:DD De az már megnyugvásra ad okot, nekünk barcásoknak, hogy azt nyilatkozta a presidentétek, hogy Beckham-et esze ágában sincs elküldenie, sőt odaláncolná őt a karrierje végéig:))
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.05. 20:07:31

Boixos írta: nálunk meg az öltözők újak, kinek mi kell a sikerhez. :D
Még nem újak:) Csak aug. középre lesznek kész:)
Swineherd
Capitá del Barça

2006.07.05. 20:06:21

Azért most enyhén szólva más a helyzet, mint Luxa érkezésekor, Perez idején.
SIEMPRE FIELES
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.05. 20:06:11

persze, h belendültek. új az elnök, új az edző, új a csapat, tele vannak várakozással.
nálunk meg az öltözők újak, kinek mi kell a sikerhez. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.05. 19:58:53

Nagyon kinyílt a csipájuk odaát az embereknek:DDD Ugyan ez volt, mikor Luxemburgo jött... teljesen dejavue érzésem van, hiszen akkor is hasonló képpen kezdtem a mondanivalómat.

Most komolyan, gondoljatok már bele, annyi esélye van jövőre a madridnak a bajnoki címre, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán.
Hogyan tudnák felvenni ők a versenyt egy Dinho-Eto'o-Messi támadósorral??? Főleg úgy hogy mögöttük ott lesz a jól megszokott Deco-Xavi páros...

Talán majd 2 év múlva, ha jól összeszoknak... de akkor is.. olyan hihhhhhhhetetlenül fiatal még a támadószekciónk, hogy 2-3 évig sőt akár 3-4 évig is a legmagasabb szinten tudnak majd produkálni.. sőőőt ha belegondolunk, hogy 1 év sikertelenség után úgyis elküldik Capellot és megint mindent kezdhetnek előlről...:)) szép is lenne:))

Szoa az üzenetem odaátra, hogy rövidtávon ne nagyon számítsanak semmi jóra.
Lezárt