Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azér arra még váhatunk h Deco kiégjen. Addigra Fabregas is kiég.Bodi írta:Nem hinném,hogy Fabregas Madridba fog szerződni,katalánként ez elég valószínűtlen,főleg úgy,hogy korrekt volt vele a Barca,nem önkéntesen küldte el.
Szükség lehet még Fabregasra,légióskodhatna még néhány évet Angliában,aztán ha Deco kiég,egy minőségi középpályás kerülhetne a helyére Fabregas személyében!
Én is így látom (klubszinektől függetlenül!).Zsolti írta:hát,ha nem akar ott játszani úgyse fog oda menni,majd kiderül..csak nem értem miért kell leárulózni,meg ilyen szépeket kivánni neki...![]()
mert nem kék-piros a meze,hanem fehér.na mindegy,ezt sztem csak én fogom így látni.
ezzel csak arra akartam célozni,hogy mindkét játékos még cska egy igéret volt no játékkal.és hogy jóhogy nme tartották meg őket,ha nyüzsögtek a posztjukon a jobbnál jobb játékosok.Cooltiszo írta:Ez hülyeség, őt a real adta kölcsön, 5 évig, és nem is volt szándékukban hogy visszahívják őt, mint msot mi csináljuk Saviolával, egészen más eset, a 2 klubon kívül semmi hasonlóság sincs. Ráadásul Eto'o nem is real nevelés, mer 1 évig volt ott ténylegesen, fabregas 7 éves korától......Zsolti írta:méghogy nem ugyanazz..érdekes akkor a reál a világ egyik legjobbja volt,és etoo sem volt több 18nál...ő ménem várt?Petixy írta:Azért ne keverjük Eto'o ügyével!Még jó hogy egy tizenhat éves srácnak nem volt helye még a világ egyik legjobb csapatában.Miért nem várt?
te várnál,mer én nem
Ez hülyeség, őt a real adta kölcsön, 5 évig, és nem is volt szándékukban hogy visszahívják őt, mint msot mi csináljuk Saviolával, egészen más eset, a 2 klubon kívül semmi hasonlóság sincs. Ráadásul Eto'o nem is real nevelés, mer 1 évig volt ott ténylegesen, fabregas 7 éves korától......Zsolti írta:méghogy nem ugyanazz..érdekes akkor a reál a világ egyik legjobbja volt,és etoo sem volt több 18nál...ő ménem várt?Petixy írta:Azért ne keverjük Eto'o ügyével!Még jó hogy egy tizenhat éves srácnak nem volt helye még a világ egyik legjobb csapatában.Miért nem várt?
te várnál,mer én nem
méghogy nem ugyanazz..érdekes akkor a reál a világ egyik legjobbja volt,és etoo sem volt több 18nál...ő ménem várt?Petixy írta:Azért ne keverjük Eto'o ügyével!Még jó hogy egy tizenhat éves srácnak nem volt helye még a világ egyik legjobb csapatában.Miért nem várt?
A Barca szerintem csakis azért adta el az Arsenalnak,mert ott kaphatott már profi szerződést, míg ugyebár spanyolhonban 18 év alatt sajnos nemcantera írta:kórosan emlegetjük, hiszen ilyeneket nyilatkozik az ürge. bízunk benne, hogy így is fog tenni, de nyilván idő kell ahhoz, hogy bármi is kiderüljön.
igen, tegnap azt lefelejtettem, hogy miért ekkora gyökér Fabregas? a barcának valamilyen okból kifolyólag nem kellett. akkor miről beszélünk?
gyerekek ne legyetek már ilyenek... rengeteg olyan átigazolás van a világon amikor egyik csapatból vki átmegy a nagy riválishoz. gondoljatok eto'o-ra, vagy éppen luis enrique-re... ők is gyökerek? nem hiszem...Én nem tudom sajnálni, hogy annak idején elengedte a csapat Cesc-et, ha képes elmenni a madridba, akkor egy kis gyökér sztem is. Egy ilyen gesztus csak arról árulkodna, hogy nincs igazán képben azzal kapcsolatban, hogy Barca nevelésként mit jelentene neki ott játszani. Ha ezt meglépi, akkor ne is lássuk nálunk az elkövetkező néhány évtizedben.
Azér abba ne legyél biztos,h majd capello állítja össze a csapatot....cantera írta:ezt hol hallottad? érdekelneazt nyilatkozta a presidentétek, hogy Beckham-et esze ágában sincs elküldenie, sőt odaláncolná őt a karrierje végéigén csak annyit olvastam, hogy ronaldot nagyon nagyra tartja, de a csapat összeállítás akkor is capello lesz, tehát teljesen mindegy h az elnök mit gondol beckhamről. feltételezve persze, hogy azt is fogja csinálni, amiről beszél, de bízom benne, hogy igen.
ezt hol hallottad? érdekelneazt nyilatkozta a presidentétek, hogy Beckham-et esze ágában sincs elküldenie, sőt odaláncolná őt a karrierje végéig
Télleg más... azóta nekünk van egy Messink, aki ugye még arra sem érdemes, hogy Robinho cipőit tisztogassa. (ez a beszólás nagyon tetszett anno:DD)Swineherd írta:Azért most enyhén szólva más a helyzet, mint Luxa érkezésekor, Perez idején.