Rájött, hogy már nem bírja a teste - legalábbis ezt mondta.PCsabi írta:A Bills-es Vontae Davis visszavonult...
...a meccs félidejében.
Mahomes amúgy mit hozott?! Fitzpatrick meg a legnagyobb király.

Rájött, hogy már nem bírja a teste - legalábbis ezt mondta.PCsabi írta:A Bills-es Vontae Davis visszavonult...
...a meccs félidejében.
De PG egyszer sem mondta azt, hogy nem szeretne Oklahoma City-ben játszani, Kawhi pedig kimondta, hogy nem akar Toronto-ba kerülni. De innen szép nyernikanty írta:És azt láthattuk tavaly PG-nél is, hogy azért elég hamar tud a játékosok véleménye változni arról, hol szeretnének játszani.
Szerintem a Torontónak ezt meg kellett húznia. DeRozannel látszott, hogy nem megy, bármennyire is szereti a várost, a franchise-t. Így most óriásit kockáztatnak, de van egy évük meggyőzni Leonardot, hogy írjon alá. És azt láthattuk tavaly PG-nél is, hogy azért elég hamar tud a játékosok véleménye változni arról, hol szeretnének játszani.PCsabi írta:Ez a Kawhi-csere kinek érte meg?
És hivatalos. Nagyon durva. Hajnali kávé helyett jó kis ébresztő volt ez az infó. Damn... Egyelőre nem tudom, mit gondoljak. Nagyon durva. 4 éves szerződés, érdekes.balinteer írta:LeBron hivatalosan is szabadügynök, irány LA?
Nekem Doncic a favorit.balinteer írta:Ki mit szól a drafthoz?
PO tripla-duplából valószínűleg több van neki, a stat a 30 pontos tripla-duplákra vonatkozott.P.U.Y.O.L. írta:Akkor elvileg a 12 Playoff TD-ból 10 Finals TD?
Az se rossz...PCsabi írta:Ilyet nem tudok, de vannak más statjaimP.U.Y.O.L. írta:Csabi, utána tudsz nézni, hogy hány olyan meccse van Jamesnak, ahol csak 1 assist v. pati hiányzott neki a TD-hoz?![]()
30-point triple-doubles in the playoffs, since 1984:
LeBron: 12
Westbrook, Barkley, Bird, Harden, Jordan, Magic, Isiah, & Kobe combined: 12
Triple-doubles in the NBA Finals:
LeBron: 10
Rest of NBA since 1987: 10
Ilyet nem tudok, de vannak más statjaimP.U.Y.O.L. írta:Csabi, utána tudsz nézni, hogy hány olyan meccse van Jamesnak, ahol csak 1 assist v. pati hiányzott neki a TD-hoz?
Váratlan megoldás volt az biztos...PCsabi írta:Ja, hogy JR nem tudta, hogy mi az eredmény...![]()