Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ezt csak úgy privibe mert töröltem egy hsz-étRivaldinho írta:békapod a faxom hajó hanem
Akkor küldj a francba, de további színvonal esést nem szeretnék.... Egyébként 1 héten nem egyszer vagyok... Már 1,5 hete rendszeresen feljárok, csak nem látsz, mert későn, vagy délelőtt vagyok fent. Napközben meló...Charlie írta:Lehetőleg ne moderálj ki többet.Főleg ne akkor amikor 1 héten 1 szer felnézel,és rögtön kiszúrod az én hozzászólásom.
C.
nem hátredlions írta:Ezt te sem gondolod komolyan...Badi írta:Most akkor nem mondhatok annyit, hogy szőröstalpú románok, mert rasszista vagyok?![]()
Ezt te sem gondolod komolyan...Badi írta:Most akkor nem mondhatok annyit, hogy szőröstalpú románok, mert rasszista vagyok?![]()
windunak ez már nem az első kirohanása..szvsz nem ártana neki egy kis pihenéswindu írta:ne cigányozzá te csicskageci mer megbaszlakbarcafan írta:most értem haza kutyasétáltatásból, szünetben vittem le őket, én vok rohadtul berugva vagy tényleg vezetnek a francigányok
Úgy náz ki, hogy visszatértem!rhynn írta:Enrique:
Aktuális lesz, majd várlak!
Kellemes nyaralást. Nekem júli 7-én kezdődik. Meg aug 30án Londonban az egy hét szabi
Tamás
Hali (mindenkinek),rhynn írta:Üdv!
Enrique, ha fennvagy MSN-en, légyszi keress meg.
Őhhha...Badi írta:Topi nem tud belépni az oldalra, az adminok segítdágát kéri