Thiagora várhatunk.brazilfan írta:Valverde józanságában bízva azt reméltem, hogy ez az átigazolási szezon végre sztárigazolás nélkül fog lezajlani, és mivel a Griezmann-sztori nagyjából úgy zárult le, ahogyan vártam, Thiago leigazolásával a Barca-vonal fog erősödni. Fogalmam sincs, hogy Willian kinek jutott eszébe, de szerintem nem Valverde ötlete volt.

Willian leigazolásában akkor látnék rációt ha:
1. lenne eus útlevele
2. nem 80 millióért vennénk. Elég nagy WTF lenne hogy ha Grizi nem jött össze 100 milláért, akkor most veszünk 80-ért egy 30 éveset 10 millás fizuval.
Különben beugrósnak tökéletes lenne, aki képes különbséget teremteni, és a javunkra fordítani az állást egy BL meccsen vagy bajnokin.
Ellenünk is hogy elsült a lába többször is, szabadrúgásban is nagyon jó.
De szerintem továbbra is a középpálya megerősítése kellene az elsődleges célnak lennie, tavaly se voltunk meg rendesen azon a poszton, és még Iniesta is elment mellé, elférne egy minőségi játékos.
Egész évben sírunk hogy nincs pad, most lehetne igazolni, főleg hogy Grizi nem jött a betervezett 100 millából.
Kell a minőség a padra, elég körbenézni hogy más topcsapatoknak kik ülnek, akár egy Bayernnél, akár egy City,Realnál. Nekünk meg a világmegváltó tervünk az hogy behozzuk Denist vagy Gomest.

Persze eladni is ideje lenne már.