csababarca írta:
Franciák tudtam, hogy ezt hozzák, őrült módon le van butítva ez a tehetséges keret.
Zsiru meg minusz 1 ember, nem tanultak az eb döntőből, hogy nem szabad játszatni.
Meglátjuk mi lesz, én franciáknak szurkolok, de elhányom magam ettől a játéktól, miközben a padon meg ülnek rendes focisták.
Ezzel a játékkal hozzák végig a vb-t, mi okuk lenne máshogy játszani? Gyakorlatilag nem lehet ellenük ziccert kialakítani, és elől minden meccsen megoldja valaki. Nem értem ezt komolya, a Zsiruzásról nem is beszélve, a csávó végig hajt minden meccset, támadásban nagyon fontos, meg tudja tartani a labdákat, le tud fordulni, kiosztja a labdákat a szélre Mbappénak, vele fejesekre is lehet építeni, fontos eleme a csapatnak. Emellett végig hajtja a meccset, folyamat védekezik, és szögleteknél is hasznos. De ja játszhatna Dembele mint rendes focista, vékonyabb meg gyorsabb is, igaz hogy 3ból 2szer rosz döntést hoz, védekezni meg nem tud, de ő rendes focista.
Tényleg érdekelne milyen játékot vársz, vár minden fanyalgó tőlük. Olyant mint amit a City játszik? Amihez Pep 2 éven keresztül szedte össze a játékosokat, és 2 éven keresztül napi szinten tanította, gyakoroltatta velük a mozgásokat, hogy úgy ahogy menjen? Jah és az első szembejövő kontracsapattól kikapott és kiesett a bl-ből. ( amilyen amúgy a belga csapat is csak nyílván kategóriákkal lebutítva tekintve hogy egy válogatottról van szó.) Vagy mi, milyen focit kellene játszaniuk egy vb-n ahol egy meccsen dől el a tovább jutás? Komolyan fikázni, ész nélkül köpködni lehet, de akár csak egy kicsit is belegondolni, hogy miről szól a vb, és milyen csapatok nyerték meg, na azt már nem.
"A helyzet egy februári, Toulouse elleni meccsen mérgesedett el végérvényesen, amikor Neymar állítólag szándékosan nem passzolt Mbappénak. "
Tényleg nem akarom elhinni, hogy akár csak 3ig elszámolsz mielőtt beírsz egy ilyent.