Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Szegény Cakirnak szerintem beakad a szoftver, mert az egyik csapatban Modric van, a másik csapat pedig fehér mezbenFecooo írta:Horvátok fognak nyerni, csákír csak segít Modric-nak

Én is teszek egy apró megjegyzést: Guivarc'h konkrétan kezdő volt a meccsek többségében és Trezegól váltotta őt rendszeresen.brazilfan írta:Csak egy apró megjegyzés, szerintem 98-ban Dugarry–Djorkaeff-kettős.Alcantara írta:Dugarry-Guivarc'h kettős
-->>mess2009 írta: ezek az emberek ellenféltől (is) függően képesek csodákra és el-el tűnésekre is de a leginkább azzal mérhetőek, hogy hány ziccerre jut egy gól
Nyiri81 írta:https://index.hu/sport/futball/2018/vb/ ... g_belgium/
Csatárként 8 óra alatt kapura tartó lövés nélkül. Hihetetlen hogy ez a csávó legrosszabb esetben is VB ezüstérmes!
Nem szoktam PSG-meccseket nézni, ezért nem tudom összevetni őket, de a Barca meccsein is általában kettő fetrengés a minimum. Plusz a bírókkal való permanens veszekedés.MessiNeymarSuarez írta:A különbség annyi, hogy Lajosnak kb az volt az egyetlen húzása az egész VB-n, míg Neymaréknak meccsenként kijut 2brazilfan írta:
De igen. A világ legnagyobb színésze a mi csapatunkban játszik.
A különbség annyi, hogy Lajosnak kb az volt az egyetlen húzása az egész VB-n, míg Neymaréknak meccsenként kijut 2brazilfan írta:
De igen. A világ legnagyobb színésze a mi csapatunkban játszik.
Ok, szerintem be is fejeztem a diskurzust...brazilfan írta: De igen. A világ legnagyobb színésze a mi csapatunkban játszik.
De igen. A világ legnagyobb színésze a mi csapatunkban játszik.Fecooo írta:Ezt remélem te se gondoltad komolyan…brazilfan írta: (vagy Neymar) színészkedésben sehol sincs a mi Suárezünkhöz képest, aki legutóbb a portugálok elleni meccsen alakított nagyot.
Ezt remélem te se gondoltad komolyan... Donatello meg még jobban szégyellheti magát, mert ha már most ennyi mindent megenged magának, mi lesz később?brazilfan írta: (vagy Neymar) színészkedésben sehol sincs a mi Suárezünkhöz képest, aki legutóbb a portugálok elleni meccsen alakított nagyot.