Magyar bajnokság - NB1

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rapika
Entrenador del Barça

2005.01.13. 21:05:01

rhynn írta:Bognárt is kirúgták. nem is értem. Nem az edzőn múlik! Legalábbis nem ennyire. Ősz óta ő a második!
1-2 kivétellel minden klubban LOPNAK!
Korrupció van mindenhol!
Argentínában ha látnak egy tehetséges gyerkőcöt,azonnal támogatják és leszerződtetik!

Magyarországon??!!
Tagdíjat fizetsz,k**va sokat,hogy csapatban legyél!
Tapasztalat!
Inkább egy bénaságot tesznek a csapatba,ha apuci többet fizet!
Szánalmas!

És amíg ez nem változik(sehol sem látom jelét),addig várhatunk arra,hogy emelkedjen a színvonal! :?
Kép
Kép
boggabor
Capitá del Barça

2005.01.12. 22:50:24

Erdekes dolgok tortenek mostanaban Meszoly-Matthaus vitta es nem gondoltam volna soha, de Meszolynek igaza van nem vagyunk semivel sem jobbak mint amik voltunk es ha nem felel meg neki a NB1 szinvonala akkor huzzon a francba o sem erne el ezzekel a jatekosokal semit ha meg szerinte igen akkor mert nem vallalta el a Fradit
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2004.12.29. 20:36:27

Bognárt is kirúgták. nem is értem. Nem az edzőn múlik! Legalábbis nem ennyire. Ősz óta ő a második!
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Charlie
Öreg Harcos

2004.12.28. 20:06:18

Enrique írta:
Charlie írta:Italiano,Juventus topik nevét is javíthatnád,az Inter Milan-t meg le lehet zárni sztem.
C.
Mire? Tipp?
A másikat meg lezárom.
Legyen Seria A!
C.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2004.12.28. 19:51:43

Charlie írta:Italiano,Juventus topik nevét is javíthatnád,az Inter Milan-t meg le lehet zárni sztem.
C.
Mire? Tipp?
A másikat meg lezárom.
Charlie
Öreg Harcos

2004.12.28. 19:48:59

Italiano,Juventus topik nevét is javíthatnád,az Inter Milan-t meg le lehet zárni sztem.
C.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2004.12.28. 19:45:52

Kicsit átjavítottam a nevét a topicnak. Sztem így jobb. :wink:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2004.12.28. 18:45:39

Boixos írta:
Enrique írta:
redlions írta:
Hát itthon - valszeg - a fél első osztályt ki lehetne rúgni... De messze van még a nyugati foci... :evil:
Hát igen... A mentalitás... :roll:
ja. messze is van és ezért (is) tartunk ott, ahol.
Kicsit a fejekben rendet kéne rakni - mind a játékosokéban, mind az edzőkében - aztán talán más lenne a helyzet... :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2004.12.28. 18:43:30

Enrique írta:
redlions írta:
www.nb1.hu írta:Kirúgták mert meccs előtt diszkózott

Wolfsburg, december 28., 15.50 Egy fillért sem kap a vétkes játékos.

Noha a River Plate egy évre adta kölcsönbe a labdarúgó Bundesligában szereplő VfL Wolfsburgnak, Oscar Ahumadának már az idény felénél haza kell térnie.
A német klub indoklása szerint a 22 éves játékos nem nyújtott olyan teljesítményt, amivel stabilan bekerülhetett volna a kezdőcsapatba, ezért ősszel csak négy találkozón kapott lehetőséget, s ezek során mindössze 69 percet tölthetett pályán.
A wolfsburgi elöljárók nemcsak az edzéseken mutatott produkcióit kifogásolták, hanem szabadidejének eltöltésével is elégedetlenek voltak. Az idő előtti szakítás oka gyakorlatilag éppen az volt, hogy Ahumada az egyik mérkőzés előtt hajnali négyig diszkózott.
- Megállapodtunk vele, nem kap tőlünk pénzt - mondta Wolfgang Hotze sportigazgató.

Hát itthon - valszeg - a fél első osztályt ki lehetne rúgni... De messze van még a nyugati foci... :evil:
ja. messze is van és ezért (is) tartunk ott, ahol.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2004.12.28. 18:41:26

redlions írta:

Noha a River Plate egy évre adta kölcsönbe a labdarúgó Bundesligában szereplő VfL Wolfsburgnak, Oscar Ahumadának már az idény felénél haza kell térnie.
A német klub indoklása szerint a 22 éves játékos nem nyújtott olyan teljesítményt, amivel stabilan bekerülhetett volna a kezdőcsapatba, ezért ősszel csak négy találkozón kapott lehetőséget, s ezek során mindössze 69 percet tölthetett pályán.
A wolfsburgi elöljárók nemcsak az edzéseken mutatott produkcióit kifogásolták, hanem szabadidejének eltöltésével is elégedetlenek voltak. Az idő előtti szakítás oka gyakorlatilag éppen az volt, hogy Ahumada az egyik mérkőzés előtt hajnali négyig diszkózott.
- Megállapodtunk vele, nem kap tőlünk pénzt - mondta Wolfgang Hotze sportigazgató.

redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2004.12.28. 17:43:49

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Lujo
Capitá del Barça

2004.12.02. 18:58:46

Ha újra indították, annak nagyon örülök. Igaz amit mondasz, hogy végre nem beszélni kell, hanem dolgozni. Azt a filmet én is láttam, azok a srácok nagyon aranyosak, van tűz aszemükben.
Boixos
Llegenda del Barça

2004.12.02. 18:55:00

taylor,
igazad van! az általad emlegetett tudás nélküli futballklub-vezető iskolapéldája furulyás jános, aki már ki tudja hány éve működik azon, h a fradi semmi esetre sem tudjon elmozdulni a béka segge alól. amit most is művel (megvették az írek a klubot, nem vették meg) egyszerűen nevetséges. de bocsánat, azért vmihez nagyon ért, a részét leemelni a beérkező lóvékból, azt nagyon tudja. gondolom, a többség ilyen lehet, azért is tartunk ott, ahol, csak én a furulyás működését látom közelről, évek óta.

Lujo,

a bozsik-programot újra indították, talán lesz belőle vmi. 1-2 hete volt egy riportfilm a sport1en a góliát fc milánói útjáról, meg általában a kisgyerekek fociztatásáról. hát, volna mit csinálni, és a hozzáértő emberek is meglennének, csak a lóvékat kell odairányítani, ahol valóban hasznot hoznak. én sem akarok politizálni, de az előző brigád is megmaradt a "nagy álmok álmodásánál", egyébre nem futotta akkor sem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lujo
Capitá del Barça

2004.12.02. 18:33:24

Távol álljon tőlem, hogy itt politizáljak, de pár évvel ezelőtt elkezdődött egy Bozsik-program. Az egy megfelelően széleskörű program volt, amit az akkori kormányzat is teljes mellszélességgel támogatott. A mostani kormányidőszakban ez is halódik, mert azok, akik ennek a programnak a további támogatásával foglalkoznak/foglalkoznának jobban szeretik a teniszt, stb. és egyszerűen nem érdekli őket.
Egyébként a Nyugat-európai futballban sem csak magántőke van jelen, hanem állami, önkormányzati pénzek is befolynak a csapatokhoz. Erre egy friss példa a Bilbao (ők most először reklámoznak a mezükön a tartományukat).
taylor200
Barça B

2004.12.02. 18:24:07

Én úgy látom hogy a magyar fociban még mindig nem zajlott le a rendszerváltás. Ebben az országban már az élet minden területén a piac határozza meg hogy valami életképes-e vagy sem, de vhogy a focink mindig kimarad ebből. Csak azt nem értem, hogy honnan az a rengeteg pénz, amit egyes futballklubbok fölélnek, ha a meccsek szinte üres lelátók előtt zajlanak és ma már nincs az a bolod aki pénzt tenne a magyar fociba. Nem értem hogyan születhetnek olyan szerződések amik milliókat garantálnak játékosoknak, edzőknek, szerződésbontás esetén pedig több tízmilliós 'végkielégítés'-ek röpködnek. Miből?

Régebben még hallani lehetett olyan külföldi befektetőkről, akik megvették volna az adott klubbot ami után érdeklődtek. Hol vannak? Amint szemben találták magukat a magyar viszonyokkal rögtön elmenekültek. Soha nem lesz jó focink amíg ugyan azok az emberek irányítják a labdarúrást, mivel folyamatosan bebizonyítják hogy alkalmatlanok rá. Én szégyenlem magam miattuk. Nekik viszont elég vastag bőr van a képükön, hogy ne adják át a poziciójukat, hiszen ők jól élnek belőle és mivel nem értenek semmihez, ezért ha egyszer kikerülnének onnan, akkor valószínűleg éhenhalnának.
Tudás nélkül Magyarországon már csak futballklubbot lehet irányítani...
Boixos
Llegenda del Barça

2004.12.02. 18:21:51

természetesen nem ennyi a magor foci problémája, de valahol el kellene kezdeni a rendberakását, mert a sok ugatásból már elég volt. voltak itt már nagy elhatározások, mégsem lett belőle semmi. itt az idő, h legyen, v felejtsük el az egészet.
de télleg ne pár emberen múlik a bugi. sztem is sokkal többről lenne szó, és én sem írom le, mert lezárnák a topikot regényírás miatt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lujo
Capitá del Barça

2004.12.02. 18:07:08

Ez így már jobb, de ha csak ennyi lenne a magyar foci problémája, akkor már rég megoldódott volna. Nem csak pár emberrel van a gond, hanem sokkal több, de nem hiszem, hogy elég okos vagyok ahhoz, hogy mind leírjam.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2004.12.02. 17:58:04

Boixos írta:na, mostanra lehiggadtam :) :D

az "idősebbek" (a 25 éves hol idős?) elzavavarása már azért is kicsit hülyén jönne ki, mert nem lehet folyton 13évesekkel meccseket játszatni, még kb. ők az a korosztály, akiknek "megfelelő méretű arcuk" van a játékhoz. az lenne az igazi, ha összedobnánk mindenki mondanivalójából a frankót, és akkor kijönne az, h el kell zavarni a fociból élősködő, de érte tenni semmit nem akaró/tudó arcokat az MLSZből, a klubbokból meg az MLLből (a mezejivel az élen, akinek vezetésével dolgozik az utóbbi cirka 20 évben a magyar edzőtársadalom, a látható eredményességgel), elzavarni és nem idehozni a környékbeli 20adrangú légiósokat, felhozni a tehetséges fiatalokat, a lóvét meg teljesítmény után nyomni, h pl ne lehessen szazezreket szakítani olyan gyerekeknek, akik nem tudnak egy
egyenset rúgni a labdába.
Hát igen... Vhogy így nézne ki... :roll:
Csak azzal h mi itt magunk között megbeszéljük attól nem lesz semmi... :(
Boixos
Llegenda del Barça

2004.12.02. 17:43:42

na, mostanra lehiggadtam :) :D

az "idősebbek" (a 25 éves hol idős?) elzavavarása már azért is kicsit hülyén jönne ki, mert nem lehet folyton 13évesekkel meccseket játszatni, még kb. ők az a korosztály, akiknek "megfelelő méretű arcuk" van a játékhoz. az lenne az igazi, ha összedobnánk mindenki mondanivalójából a frankót, és akkor kijönne az, h el kell zavarni a fociból élősködő, de érte tenni semmit nem akaró/tudó arcokat az MLSZből, a klubbokból meg az MLLből (a mezejivel az élen, akinek vezetésével dolgozik az utóbbi cirka 20 évben a magyar edzőtársadalom, a látható eredményességgel), elzavarni és nem idehozni a környékbeli 20adrangú légiósokat, felhozni a tehetséges fiatalokat, a lóvét meg teljesítmény után nyomni, h pl ne lehessen szazezreket szakítani olyan gyerekeknek, akik nem tudnak egy egyenset rúgni a labdába.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lujo
Capitá del Barça

2004.12.02. 16:44:01

Abban igazad van Pilfer, amit a 2. részben írsz. A fizura pedig az lenne a megoldás, hogy van pl. egy alapfizetés. Ez mondjuk a minimálbér mindenkori 1-1,5-szerese lenne. A többi pedig a prémium. Ezt értelemszerűen a hozott pontok után kapnák. Esetleg a fizuba beleszámíthatna az is, hogy mennyi nézőt tudnak becsalni a stadionba. De ehhez a klubok egymás közti megállapodására is szükség lenne.
De az ilyen el kell kergetni az összes 25 év feletti játékost beszólásokra azért inkább nem reagálnék, mert még valami csúnyát találnék írni.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2004.12.02. 16:35:30

Pilfer írta:
Lujo írta:Azért azt nem gondoljátok komolyan, hogy a fél-profi, vagy az amatőr státusz bevezetésével majd színvonalemelkedés lesz.
ezzel - az én elméletem szerint :lol: - az lenne a cél, h a magyar játékos ne a pénzért játsszon - szinte úgy játszanak sokan, h tök mind1 mi az eredmény, úgyis megkapja az így is magas bérét -, hanem a fociért, hogy szeresse a játékot. A (mostani) magyar mentalitáson kéne egy kicsit változtatni. :roll: :?
Ha körülnézünk - ne is menjünk messzire :lol: - és megnézzük a Barçában FOCIZÓ játékosokat, ők mind nagyon sokat keresnek, sőt... :roll: mégis játsszák, és élvezik a játékot. Példaképnek említhetném RONALDINHO-t, aki mindig mosolyog, attól függetlenül, h érzi, nem megy a játék. :roll:
És jöhetnének persze a fiatalok, mint ahogy az előttem szóló is mondta... Pl. az Újpest és MTK példáját kéne követni, h nagyon sok fiatalnak adnak lehetőséget. A másik, h sztem rohadt sok a külföldi. :? Ezt is be kéne szabályozni. Pl. max 3 lehetne a keretben! :P Ráadásul olyan külföldieket hoznak Mo.-ra, amilyeneket lehet találni kisebb osztályokban, és nem 1,5 millás fizetésért! :? :roll:
Az elejével nem, a végével viszont teljesen egyetértek.
Az hülyeség lenne, h amatőr liga lenne, az már tényleg csak a béka segga alatt lenne.
Viszont a külföldiek korlátozását én is bevezetném! Vagy legalább úgy, mint Spanyolországban: max 3 NonEUs. Ha már 1szer beléptünk az Unióba... :wink:
A sok fatökű szerb, román, stb. elveszi a lehetőséget a fiatalok elől. De ez egyben a vezetők hibája is, mert inkább idehoznak 1 $z@r idegent, mint h bevessék a fiatalokat... :roll:
Pilfer
Jugador d'estrella

2004.12.02. 16:03:21

Lujo írta:Azért azt nem gondoljátok komolyan, hogy a fél-profi, vagy az amatőr státusz bevezetésével majd színvonalemelkedés lesz.
ezzel - az én elméletem szerint :lol: - az lenne a cél, h a magyar játékos ne a pénzért játsszon - szinte úgy játszanak sokan, h tök mind1 mi az eredmény, úgyis megkapja az így is magas bérét -, hanem a fociért, hogy szeresse a játékot. A (mostani) magyar mentalitáson kéne egy kicsit változtatni. :roll: :?
Ha körülnézünk - ne is menjünk messzire :lol: - és megnézzük a Barçában FOCIZÓ játékosokat, ők mind nagyon sokat keresnek, sőt... :roll: mégis játsszák, és élvezik a játékot. Példaképnek említhetném RONALDINHO-t, aki mindig mosolyog, attól függetlenül, h érzi, nem megy a játék. :roll:
És jöhetnének persze a fiatalok, mint ahogy az előttem szóló is mondta... Pl. az Újpest és MTK példáját kéne követni, h nagyon sok fiatalnak adnak lehetőséget. A másik, h sztem rohadt sok a külföldi. :? Ezt is be kéne szabályozni. Pl. max 3 lehetne a keretben! :P Ráadásul olyan külföldieket hoznak Mo.-ra, amilyeneket lehet találni kisebb osztályokban, és nem 1,5 millás fizetésért! :? :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2004.12.02. 15:55:00

Ki kell rúgni a "véneket"! A fiatalok meg megszakadhatnak a pénzükért! :twisted:
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2004.12.02. 15:53:36

Hááát.... Vszínű h nem... :roll:
De vmit jó lenne tenni...
Lujo
Capitá del Barça

2004.12.02. 15:51:55

Azért azt nem gondoljátok komolyan, hogy a fél-profi, vagy az amatőr státusz bevezetésével majd színvonalemelkedés lesz.
Lezárt