Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez valami egészen zseniálisGrimaldo írta:Trollfocin láttam egy focisat ,kiválasztotok egy meccset amit elkezdtek nézni,akár felvételről is.Felírjátok a játékosok neveit a kezdőkben és kihúzzátok és amikr a kommentátor a nevét mondja inni kellMatyiG írta:Kicsit komolyabb téma (), milyen jó ivós játékokat ismertek?
Trollfocin láttam egy focisat ,kiválasztotok egy meccset amit elkezdtek nézni,akár felvételről is.Felírjátok a játékosok neveit a kezdőkben és kihúzzátok és amikr a kommentátor a nevét mondja inni kellMatyiG írta:Kicsit komolyabb téma (), milyen jó ivós játékokat ismertek?
Mondd neki, hogy 'Shift' nélkül is lehet írni.MQuCsabi írta:Az én főnökasszonyom minden emailjét nagy betűkkel írja, ezer gelkiáltójellel.
Legszívesebben, csak ennyit írna az ember:MQuCsabi írta:Az én főnökasszonyom minden emailjét nagy betűkkel írja, ezer gelkiáltójellel.
Ez kulcs gondolat.MQuCsabi írta:A női vezetők nem tudnak érzelmek nélkül dönteni.
HÁLA A JÓ ÉGNEK, hogy így van!Cseri írta:Aránytalanul kevés női vezető van.
Benyomjátok a köztévé híradót és ahányszor elhangzik az, hogy migráns vagy soros isztok.MatyiG írta:Kicsit komolyabb téma (), milyen jó ivós játékokat ismertek?
Ez is azért bonyolultabb dolog. Egy fiatal nő bármikor elmehet szülni. Ilyenkor keresni kell vkit a helyére, aztán, ha a visszajön a hölgy anyaságiról, el kell küldeni a helyettesítésére felvett személyt. Visszajött a hölgy, a gyermek időközönként beteg lesz, akkor az anyukának otthon kell maradnia vele. Tehát vhol értehtő, hogy egy munkáltatónak kevésbe előnyös nőt alkalmaznia. De tudom, hogy ma már a férfi is otthon maradhat az anya helyett a szülés után is, + később, ha gyerek beteg lesz, akkor is, és ma már nemcsak anyanap, hanem apanap is van, szóval mondjuk azt, hogy jó, ma már ebből a szempontból nincs különbség nő és férfi között. Most abba nem megyek bele, hogy szerintem miért nem jó, ha az apa marad otthon a gyerekkel, az más téma.és csak azért keressenek kevessebbet,mint egy férfi mert más van a lábuk között
Ja így már értemCseri írta:Kedves Zola,király a stílusod,grat. Szociálpolitikus vagyok és nem nem a rózsadombon élek,de cukik az elöítéleteid. Dolgoztam tanodában,pártfogófelügyelet alatt állokkal,az ormánságban,Pécs keleti felén(meszes,feketegyémánt tér,hősök tere)Most tanítok és mindegyik csoportomban voltak/vannak cigányok. Alex:nem vagyok nő és frusztrált sem.
Tök érdekes!Cseri írta:Kedves Zola,király a stílusod,grat. Szociálpolitikus vagyok és nem nem a rózsadombon élek,de cukik az elöítéleteid. Dolgoztam tanodában,pártfogófelügyelet alatt állokkal,az ormánságban,Pécs keleti felén(meszes,feketegyémánt tér,hősök tere)Most tanítok és mindegyik csoportomban voltak/vannak cigányok. Alex:nem vagyok nő és frusztrált sem.
Szerintem a foci nem egyszerű, és szerintem egyáltalán nem igaz, hogy kizárólag a képesség számít.brazilfan írta:Szerintem ez azért téves, mert a futball elvileg egyszerű, demokratikus, mindenki számára nyitott sport, kizárólag a képesség számít. Az egyetemre való bejutás sokkal nehezebb. Főleg azoknak, akiknek már a gimiről is le kell mondaniuk.ALEXDP írta:
Én inkább abban látom az okokat, amiért nincsenek közülük sebészek, matematikusok, sorolhatnám...
Szerintem ez azért téves, mert a futball elvileg egyszerű, demokratikus, mindenki számára nyitott sport, kizárólag a képesség számít. Az egyetemre való bejutás sokkal nehezebb. Főleg azoknak, akiknek már a gimiről is le kell mondaniuk.ALEXDP írta:
Én inkább abban látom az okokat, amiért nincsenek közülük sebészek, matematikusok, sorolhatnám...
Vdv félig tényleg az ,de azokat a romákat ne hasonlítsuk a mi jó kis borsodi/szabolcsi típusainkhoz.Nero. írta:Van den Vaart mint roma?Szerintem Quaresma és Baros sem az, Reyes olyasmi lehet mint Jesus Navas de annak a “cigány fajnak” köze nincs a mi cigányainkhoz.
Zolának abban igaza van, hogy azok véleménye a leghitelesebb aki élt/él köztük. Nagyon sok vidéki magyar család élete egy rémálom.
Vagy húsz éve nem jártam (Hajdú-Bihar) megyei meccsen, úgyhogy elhiszem. De ezek szerint ma is rengeteg roma gyerek focizik, tehát nem arról van szó, hogy már nem érdekli őket a futball. Csak nem jutnak el a magasabb osztályokba.zola8787 írta:Gyere le borsod megye 3 Miskolc csoportba meccset nézni, egy fehér sincs az egész csoportban