vamosrobi írta:Dembélé values a departure from Barça. He thinks Malcolm's signing shows he's not betting on him. Valverde did not congratulate him for winning the World Cup and is hurt. Expected to clarify his role in the team, Dembélé wants prominence to exploit. [@HelenaCondis]
Kezdődik...
nem gondolom, hogy Dembele-t kölcsön vagy eladnák a csapatból, mert egy kölcsönadással pont a csapatba való integrálódást vesztené, amire pillanatnyilag a legnagyobb szüksége van. Eladás tekintetében erősen veszteséges lenne a szitu, mert tőlünk aprópénzért mennek a "bukott" játékosok.
Dembele-nak jelen pillanat sok játék percre lenne szüksége a kerettel, hogy mielőbb felvegye a ritmust, szokja a társakat, a mozgást, a taktikai elemeket.
Nem is értem miért nem utazott a kerettel az USA-ba..

(Stéga elbeszélgethetne vele a profizmus és az akarat fogalmáról!)
A tehetsége, a képességei elvitathatatlanok, fejben még gyenge lehet a Barca kezdő szinthez, talán ezért is nem bízik benne EV, de csak 21 éves, csiszolatlan gyémánt, akiből egy jó alapozással és bizalommal sokkal több kihozható.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok a keret alakulására, mert Malcom esetében sem értem teljesen a helyét, főleg, hogy neki is folyamatos játékra lenne szüksége a fejlődéshez, nem pedig arra h. a padot koptassa.
Jelen pillanat elképzelni sem tudom mi járhat a vezetőség és Valverede fejében.
A félek, hogy a vezetőség csak ismét a jó piaci lehetőséget látta Malcomban, nem pedig azt amire a csapatnak (klasszis középpályásra) lenne szüksége.
Arra lennék a legkíváncsibb, hogy EV mennyire szólhat bele, illetve érvényesítheti elképzeléseit az igazolások kapcsán, mert a tudatos csapatépítéshez elengedhetetlen lenne.