davi10 írta:MatyiG írta:
Eddig az volt a baj, hogy kiöregedőben a keret, most meg igazoljuk a 25 alattiakat, erre nincs öreg az öltözőben.

De van, Lajos, Messi, Busi, Rakéta, el is adnám mindet, nem tudják már megoldani a posztjukat sokáig....

Szerintem most aránylag jó az egyensúly a csapatban, habár a két véglet között is jó lenne pár játékos, ilyen SR korban/tapasztalatban, mint ez a Pjanic/Thiago-féle vonal, vagy éppen Rabiot akinek azért már komoly tapasztalataa van. Viszont Dembelé is hiába pofátlanul fiatal azért neki is van rutinja.
De ha az újak legalább annyira beválnak, hogy bátran lehet használni őket és tehermentesíteni tudják a kezdőt minden adott egy jó szezonra. Ha sikerül mentálisan és fizikálisan is frissen tartani a csapatot a Bl-re is komoly eséllyel pályázhatunk.
Ezt a fiatalítást azért nem úgy kellene elképzelni, hogy telerakjuk a keretet 20-21 éves, (főleg európai) 0 tapasztalatos játékosokkal és akkor kijön egy közepes átlagéletkor. Ezért is vagyok nagyon kíváncsi, hogy hoznak-e valakit a kp-ra vagy sem. Robi például kulcsember lehet, mert "papíron" felhozzák a kp-ra, de ettől függetlenül játszhat még jh-ként is, mert nem a kezdőcsapatban kap helyet, viszont Semedot többet lehet nyomatni. Ha sikerül megragadni a lehetőséget oda is jó időre meglehetünk.
Én mostmár a kp-igazolásnál/felesleg kiszórásánál is jobban kíváncsi vagyok, hogy Valverde hogyan/kikkel fogja elképzelni a szisztémát.