Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
18Barca99 írta:Ebben egyébként tud valaki bármilyen releváns infóval szolgálni? UPC Goldom van. Lesz? Nem lesz? Mi lesz?MatyiG írta:csak a bajnokikat ne kelljen...
Ebben egyébként tud valaki bármilyen releváns infóval szolgálni? UPC Goldom van. Lesz? Nem lesz? Mi lesz?MatyiG írta:csak a bajnokikat ne kelljen...
velük nem akkor játszottunk mikor neymart megvettük? mert az árhoz ha jól rémlik két barátságos meccset is hozzácsaptunkGrimaldo írta:Én egy Santos ellenire emlékszem még a Sport tv-n
gampert szerintem senki nem szokta adni. nekem legalábbis nem rémlik.MatyiG írta:Jól látom, hogy nem adja egy csatorna sem a szerdai meccsünket?
én csak az összefoglalót láttam, de annak alapján Malcolm egyáltalán nem tűnt olyan rossznak...volt legalább három szép lövése (egy kapufa!) és állandó veszély a védelemre, nem beszélve a lendületről amit ad a csapatnak.Sinya22 írta:Na,ezért megérte fent maradni..
Nem volt ez rossz meccs,EV már nem merte beküldeni a B sort,tanulva az előzőekből. Riqui Puig viszont kegyetlen jól mozog,imádom hogy ennyire bátran játszik,irányította ott a többieket hogy hova kell adni a labdát. Na benne látom azt hogy sokra viheti,többet láttam tőle ma mint Alenától eddig bármikor. Malcom volt az ellentéte,szerintem ennyi hibát focistától egy meccs alatt még nem láttam. Minden beadás elakad az első emberben,a szögletek a kapus kezében,többször is rontott egyszerű átadást,és nekem elég önzőnek tűnik,egyből a csel,nem is néz be középre. Valószínű csak a nagy akarás miatt volt ez,de ennél sokkal fegyelmezettebben kell majd játszania,főleg Valverde alatt.
Ja,én akkor tudtam meg,hogy Halilovic Milan játékos,mikor becserélték. Ő a miénk még?Ez már vagy a 4. csapata,mióta először kölcsön dobtuk,ha új Messi nem is,de benne is több volt.
+1Sinya22 írta:Na,ezért megérte fent maradni..
Nem volt ez rossz meccs,EV már nem merte beküldeni a B sort,tanulva az előzőekből. Riqui Puig viszont kegyetlen jól mozog,imádom hogy ennyire bátran játszik,irányította ott a többieket hogy hova kell adni a labdát. Na benne látom azt hogy sokra viheti,többet láttam tőle ma mint Alenától eddig bármikor. Malcom volt az ellentéte,szerintem ennyi hibát focistától egy meccs alatt még nem láttam. Minden beadás elakad az első emberben,a szögletek a kapus kezében,többször is rontott egyszerű átadást,és nekem elég önzőnek tűnik,egyből a csel,nem is néz be középre. Valószínű csak a nagy akarás miatt volt ez,de ennél sokkal fegyelmezettebben kell majd játszania,főleg Valverde alatt.
Ennél jobb színösszeállítást talán a Barca-Atleti BL meccsen hoztak összeSinya22 írta:Úr isten,kifolyik a szemem,nem igaz nem volt más szín.. ennél csak az lenne megtévesztőbb ha a Levantéval játszanánk. Arthur egy zseni,nagyon hamar be fog ő illeszkedni.
Chriss írta:Reddit soccerstreams - Barça vs Milan topic
Moderátorok ellenôrzik, elvileg mindegyik mûködô stream.