Sanama írta:Csak én várok tőle sokkal többet összjátékban?
Oké jönnek ezek a jobbal eltekeri a hosszúba gólok, de a mezőnyben, játékszervezésben nem látom azt az extrát. Igazán sem az egyérintő, sem az 1-1ek nem mennek neki, és én azt látom hogy a magasságához képest lassú.
De simán lehet, hogy csak én várok tőle sokat, viszont nekem eddig a mezőnyben mutatott játéka csalódás.
BarcafanTomee az élő topikban írta:Coutinho csak nekem tűnik nagyon lassúnak? Forgolódik, de amikor kontránál meg kéne indulni, akkor baromi lassúnak tűnik.
Régóta gondolkodom, hogy írok Coutinhoról, de hanyagoltam, mert féltem, hogy le leszek ugatva, de mivel más is kimondta, úgyhogy mondom én is.
Félreértés ne essék, technikailag eszméletlen a pali. A rúgótechnikája páratlan. Szerintem tud olyanokat, amit kevesen manapság. Ellenben - szerintem - van egy-két elég nagy hiányossága, ami a mai fociban nem elhanyagolható.
A csávó olyan gyengének tűnik, hogy hozzá képest a 20 éves Iniesta maga volt a csúcs Puyol. Emellett még lassú is. Védekezésnél nagyon feltűnő, mikor izomból sprintel vissza a labdát vezető ellenféllel, de nem tudja lefutni. És nem ilyen Dembélé vagy Semedo kalibereket nem ér utol, hanem az átlagosabb sebességű csókákat sem.
Szóval szerintem fizikailag nagyon-nagyon nem a mai focihoz tenyésztették az ürgét, pedig az manapság ugyanolyan fontos, mint bármi más kvalitás. Emiatt megkérdőjelezem, hogy van-e helye mondjuk a Barca kezdőjében.
Engem egyelőre tíz hónap alatt nem győzőtt meg. Persze, nem én vagyok az edző, elnök, sportigazgató, de attól még szerintem bántóan gyengus a produktum. Dembélénél pl. szerintem egy nagyságrenddel gyengébb, de mivel lőtt pár agyatlan nagy gólt, meg mivel szimpatikus gyerek, ezért ezt senki nem akarja igazából belátni, és inkább a franciát szidják helyette, pedig...