Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Begyötrünk? Ez egy hazai meccs egy kieső ellen!Cestus írta:Szerintem jól játszunk, de a szerencse nem volt meg a gólokhoz. Remélhetőleg elfárad az ellenfél előbb-utóbb, és begyötrünk legalább egyet.
Tavaly eljátszottam párszor, hogy stream közben felnéztem és jött a spoiler. Erre a rollerre idén nem ülök fel.geridoss írta:Szerintem a tizede nem nézi amúgy sem a meccset, mint akik szokták, de lehet még keveset is mondtam.
Nem, csak cserék.Yokozuna írta:Coutinho, Malcom sérült?
Aki meg nézi annak a gépén stream megy és nem a fórumgeridoss írta:Szerintem a tizede nem nézi amúgy sem a meccset, mint akik szokták, de lehet még keveset is mondtam.
nem nagyon van miről beszélni, bazi unalmas meccs.hady írta:Pörög a fórum...
Fecooo írta:
Hát igen, ha egynél többször kell labdába érni, akkor iszonyat béna... ha csak egyszer, akkor meg világlegjobbja
Nem emlékszem ilyen játékosra...
csababarca írta:most meg nyomott egy bennyhillt 100as helyzetben.Fecooo írta:jegyezzük fel: Lalyos sikeres cselt csinált![]()
szenzációan béna a pali.
ügyes ez a Puig gyerek, csak nagyon nyeszlett, kérdés hogy a mai fizikalitás felé elmenő fociban mire megy majd.
most meg nyomott egy bennyhillt 100as helyzetben.Fecooo írta:jegyezzük fel: Lalyos sikeres cselt csinált![]()