2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azt, h miért, azt csak te tudodvisca el barca írta: miért? nacho, llorente, albiol, gaya, rodri, ceballos, asensio, suso meg a több mióta klasszis? vagy lemaradtam vmiről? legtöbbje egy közepes klubnál játszik vagy esetleg topcsapatban peremember
Mondjuk Carvajal még nem játszott, mikor megnyerték 2012-ben az EB-t.Casillas, Carvajal, Ramos, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pesto, Villa, Silva. Jó kis csapat volt!!! És ott volt még Torres, Xabi Alonso, Fabregas.... Ejj, micsoda nevek!
Klasszisok, mert 1.osztályban játszanak, s mi, akik nem ütjük meg az nb3 szintjét sem, nem itélkezhetünk felettük.visca el barca írta:
miért? nacho, llorente, albiol, gaya, rodri, ceballos, asensio, suso meg a több mióta klasszis? vagy lemaradtam vmiről? legtöbbje egy közepes klubnál játszik vagy esetleg topcsapatban peremember
miért? nacho, llorente, albiol, gaya, rodri, ceballos, asensio, suso meg a több mióta klasszis? vagy lemaradtam vmiről? legtöbbje egy közepes klubnál játszik vagy esetleg topcsapatban perememberrecrea írta:Neked mindenki közepes szintű játékos Messin kívül.visca el barca írta:hát nem egy világverő keret... kb a fele ilyen közepes szintű spíler...
Neked mindenki közepes szintű játékos Messin kívül.visca el barca írta:hát nem egy világverő keret... kb a fele ilyen közepes szintű spíler...
A Montilivi-meccs nem volt teljesen sima, de azért hozható volt, attól játszottunk keményebb meccseket is. Szerintem nekünk ők egy baráti csapat, ezért gondolom, hogy jobb lenne ellenük kint.P.U.Y.O.L. írta:Nekem úgy rémlik, hogy tavaly is kemény meccset játszottunk náluk. Persze jelen esetben mindkét csapat "idegenben" lenne, ami kedvező lehet, de mi szinte biztos, hogy nem gála kezdővel lépnénk pályára.Cestus írta:Ha már mindenképp nekünk kell kimennünk, a Girona a legjobb ellenfél. Ők szerintem nem fognak megszakadni, hogy pontot raboljanak tőlünk.
Nekem úgy rémlik, hogy tavaly is kemény meccset játszottunk náluk. Persze jelen esetben mindkét csapat "idegenben" lenne, ami kedvező lehet, de mi szinte biztos, hogy nem gála kezdővel lépnénk pályára.Cestus írta:Ha már mindenképp nekünk kell kimennünk, a Girona a legjobb ellenfél. Ők szerintem nem fognak megszakadni, hogy pontot raboljanak tőlünk.
Yokozuna írta:Nem tök mindegy hol rendezik a bajnokit?
Jó! Akkor haza menni minden külföldi játékosnak! Játsszanak csak a saját ideális és érinthetetlen bajnokságukban. Aztán akit ez érdekel, majd nézi.Fecooo írta:Yokozuna írta:Nem tök mindegy hol rendezik a bajnokit? Sőt, összevonnám egy angol rangadóval, az lenne az igazi népszerűsítő esemény. A piac diktál, és mindenkit meg fognak győzni.
Erre nehéz lenne személyeskedés nélkül reflektálni, de megpróbálom körülírni, mit gondolok: kívülállóként mi a véleményed az intelligens gondolkodásról?
De igazad van teljesen, a piac diktál, a piac folyamatosan meccseket akar, így van egy korszakalkotó ötletem: Legyen Pán-Európai liga, így minden nap lesznek focimeccsek az év 365 napján.
Yokozuna írta:Nem tök mindegy hol rendezik a bajnokit? Sőt, összevonnám egy angol rangadóval, az lenne az igazi népszerűsítő esemény. A piac diktál, és mindenkit meg fognak győzni.
Még azt próbálják meg, hogy beleugatnak a keretbe. Így is túl messzire mentek ezzel, gondolom semmi nem lesz belole mert bojkotálva lesz. Ha meg lesz is akkor is maximum egyszer és menjen ki minden csapat.visca el barca írta:sztem abba is beleugatnának. egy lenglet, semedo meg denis suarez miatt nem fog kimenni 80.000 ember sehol...Nero. írta:a legnagyobb sztárokat itthon hagyjuk arra a meccsre.
sztem abba is beleugatnának. egy lenglet, semedo meg denis suarez miatt nem fog kimenni 80.000 ember sehol...Nero. írta:a legnagyobb sztárokat itthon hagyjuk arra a meccsre.
Ott a pont, teljesen felesleges a 2 sportot összehasonlítani.visca el barca írta:jó azért az más... nba-ban van évi 82 meccs, egyszer kibírják. az nfl szezon meg 3 hónap, közel sincsenek annyira agyonhajtva mint a focisták, akik kis túlzással évente tudnak két hetet pihenni, mert minden évben vb, eb, olimpia, ANK, copa america meg ó anyám kínjaPCsabi írta:NBA/NFL-csapatok is át szoktak jönni Londonba játszani évi 1-1 meccset, érdekes, ők nem problémáznak.
jó azért az más... nba-ban van évi 82 meccs, egyszer kibírják. az nfl szezon meg 3 hónap, közel sincsenek annyira agyonhajtva mint a focisták, akik kis túlzással évente tudnak két hetet pihenni, mert minden évben vb, eb, olimpia, ANK, copa america meg ó anyám kínjaPCsabi írta:NBA/NFL-csapatok is át szoktak jönni Londonba játszani évi 1-1 meccset, érdekes, ők nem problémáznak.