De lényegében teljesen mindegy, mert megint ugy fogunk kiesni a negyeddöntőben hogy kimegyünk alibizni meg tartani az eredményt, aztán majd egy Napoli hazaküld.

Én egy ilyet találtam.Varatrix írta:Na mi van azzal a menetrendel?
akkor a gyökér jelző találóbb!miro. írta:MessiNeymarSuarez írta:
Ramos amúgy pont megérintette Salah vállát(valószínű nem akart vele utalni a döntőbeli vállsérülésére, csak jófej gesztust akart tenni de ebbe könnyen bele lehetne látni mást is, még ha nem is szándékos)![]()
![]()
![]()
![]()
Remélem szándékos volt,nagy troll akkor.
pontosan tudom, hogy semmi értelme, de nem tudom kihagyni: gyalázat, hogy egy ilyen hentes aki egy nyilvánvaló szabálytalansággal tönkretette egy sport társa (ellenfele!) szereplését ilyen elismerésben részesülhet, akkor amikor mellette olyan játékosokra szavazhattak volna (hogy a NAGY REALNÁL maradjak) mint Varane, vagy Marcello.MessiNeymarSuarez írta:https://twitter.com/FB_WHISPERS/status/ ... 5044915200
Salah-t nem nagyon hatotta meg Ramos legjobb védője díja![]()
Ramos amúgy pont megérintette Salah vállát(valószínű nem akart vele utalni a döntőbeli vállsérülésére, csak jófej gesztust akart tenni de ebbe könnyen bele lehetne látni mást is, még ha nem is szándékos)
MessiNeymarSuarez írta:
Ramos amúgy pont megérintette Salah vállát(valószínű nem akart vele utalni a döntőbeli vállsérülésére, csak jófej gesztust akart tenni de ebbe könnyen bele lehetne látni mást is, még ha nem is szándékos)
Szuper! Köszönöm!MessiNeymarSuarez írta:Várhatóan 2 órán belül összedobják és hivatalos lesz.miro. írta:Majd ha esetleg valaki tud egy BL menetrendet az dobja?
Az Intert annyira nem nevezném gyengének, ha összeáll a csapat, jók lehetnek. Szerintem ebben az esetben versenyben lehetnek a második helyért simán. A PSV is veszélyes lehet otthon. De azért bizom, hogy simán behúzzuk a csoportot, összeérnek a srácok és tavasszal is jók leszünk.MessiNeymarSuarez írta:sanika01 írta:Pont jó lesz melegítésnek tavaszra.Majd tavasszal egy szép menetelést és szépen be lehet húzni a döntőt Madridban.
Bárcsak![]()
![]()
Elégedett vagyok. Van egy kellő erősségű ellenfelünk(beárazhatjuk a PL-t), és 2 könnyű, ráadásul relatíve közel is vannak, Interen meg revansot lehet venni.
Otthoni meccsekre fullos kezdő gálázni, idegenben pedig a Tottenham kivételével mehet az erős rotáció.
Várhatóan 2 órán belül összedobják és hivatalos lesz.miro. írta:Majd ha esetleg valaki tud egy BL menetrendet az dobja?
sanika01 írta:Pont jó lesz melegítésnek tavaszra.Majd tavasszal egy szép menetelést és szépen be lehet húzni a döntőt Madridban.
Érik-érik.Varatrix írta:Ha az inter bejön negyediknek, akkor tegyél szelvényt Matyi!MessiNeymarSuarez írta:Szombati lottószámok?MatyiG írta:PSV fog, nyugi.