BarcafanTomee írta:A sorsoláskor úgy voltam vele, hogy egy X Londonban bőven jó lenne, de a múlt heti eredmények után szüksége lenne a csapatnak egy győzelemre, ráadásul egy BL rangadón. Nagyon kellene egy csattanós válasz.
Mondjuk a csapat idegenbeli teljesítménye az előző években egyáltalán nem jó ómen.
Roma 3-0
Juve 3-0
PSG 4-0
Juve 0-0
Olympiacos 0-0
A Sportingot vertük meg utoljára, őket is csak egy öngóllal. A Chelsea elleni 1-1hez is óriási mák kellett.
A Tottenhamnek nagyon kell a 3 pont, meg egy Barca ellen mindenképp meg akarják mutatni. A Madridot is simázták hazai pályán. Ha olyan lassan fogunk játszani ahogy eddig, akkor simán szét fognak futni minket.
Szóval az előzmények egy újabb Barca zakó irányába mutatnak. Egy nagy csapatnak ilyenkor kell jól reagálni és egy jó meccsel válaszolni.
Fontos lenne jól tartani a labdát, párharcokat és az 50-50es labdákat megnyerni. Illetve a kontrákkal vigyázni. Sebességben mindenképp fejlődni kell.
Szerintem most egy "stabilabb" KP-vel fogunk felállni. Ilyenre számítok:
Stegen - Semedo - Piqué - Lenglet - Alba - Rakitic - Busi - Vidal - Messi - Suárez - Coutinho.
Kiválóan leírtad. A szerdai meccsből sokminden kiderül. Mondanám én, hogy a bajnokság csalóka, mert idén nem arra éheznek a leginkább, hanem a BL-re, és majd ott odaütnek, de ez azt hiszem rég nem látott optimizmus és naivitás lenne, mert nem erről híresek a srácok.
Viszont ha a Tottenham ellen a szokásos gyenge játékunkkal elvérzünk, és olyan fejetlenség lesz mint eddig, akkor erősen elgondolkoznék Valverde leváltásán, mert akkor láthatóan nem hallgat rá a csapat a római zakó után.
Valverdének sokat köszönhetünk tavaly, erősen benne volt a 2 kupába, de ugyanúgy a BL zakóban is, és a tavalyi ténykedéséből nem érdemes kiindulni ha nem hallgatt rá a csapat, akkor felesleges tovább maradnia.
Én például Xavit megnézném(legalább ideiglenesen), hátha a személye összerántaná a csapatot, és akkor talán lenne esélyünk trófeákra idén.
Ráadásul ha megint lelketlen játékkal megyünk ki, akkor tényleg nem fogom érteni hogy mit gondolnak a srácok. Sorra nyilatkozzák hogy idén BL a prioritás, de nem jut el az agyukig hogy ilyen játékkal sorra elvérzünk?! Lehet az jár a fejekben hogy" mi vagyunk a Barcelona, még mindig a legjobbak, elég még a BL-ben is ha kimegyünk nyugdíjas tempóval passzolgatni és az ellenfél megadja magát"?!
Azért remélem rám cáfol a csapat, és holnap olyan játékot mutatnak be, ami legalább elemeiben emlékeztet egy BL főesélyes csapatra, nem pedig egy öregfiúk találkozóra.