2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kivételesen nagyon egyetértek veled mindkét megállapításban. Azt hozzátenném, hogy ettől függetlenül Valverde ténykedését már nyáron meg kellett volna köszönni. Nekem például a Roma elleni meccs óta szálka a szememben. A korlátai ott teljesen kijöttek. Gálázhat néha felőlem a csapat, de alapvetően ez a "labdatoszogatós" néhai tiki-taka játékot már nem csak a világ semleges szurkolói unják, hanem azok is, akik a Barcának szorítanak évek óta.Samper írta:Két, eddig senki által vitatni nem mert alapunkra szükséges rákérdezni: a "játékfilozófiánkra" és néhány érinthetetlen játékosunk mai alkalmasságára. Ha ez nem történik meg, nem hogy BL-re, de bajnoki címre se számíthatunk a belátható jövőben. Ha ez nem történik meg, akkor értelmetlen a vezetőség vagy az edző felelősségéről beszélni.
Elég érdekes, h ezt most írod, amikor mindenki szid mindenkitcsababarca írta:Itt nem lehet negatívat írni a csapatról, pláne a játékosokról, úgyhogy csak annyit hogy remek volt a mai is, csak így tovább, jó az irány.
Real is ég, úgyhogy nagyon jó ez nekünk!
Nálam meg Vermalen szabálytalansága tiszta tizi 2:1nél!Szóval ma örüljünk,hogy nem Var-oztak mert az előbbivel már semmit sem kezdtünk volna míg a másikkal még nagyobb cinket varrtak volna a csapatra.Driftwood írta:Nem a bíróra akartam fogni ,mert a csapat fos volt.
Csak megállapítottam ,hogy pl.Umtiti sárgát kapott azért a Leganesi még azt sem.
A VAR ,meg ugy néz ki dísznek van a LA ligában. A Stegen elleni fault piros volt nálam !
Driftwood írta:Remélem ez a gusztustalanul játszó Leganes kiesik a pi..ába.
A bíró ismét partner volt a gusztustalan játékhoz ,hihetetlen mennyire nem tudják kézben tartani a meccseket a spanyol bírók.
Én is így látom, bennem is elszakadt valami akkor. Anno is leírtam, másnap el kellett volna küldeni EV-t, annyira amatőr dolog volt. Sajnos világosan látszik, h nem ő a megfelelő ember, van 20 kiváló focistája, és nem tud belőlük csapatot csinálni, focit meg pláne.Nero. írta:Roma elleni szégyen után valami megszakadt, idén nem is láttam még nagyon Barca meccset, a mait se, de ahogy latom sok mindenről nem maradtam le.
Ez nem a bírón múlt.Egy ilyen csapatnak a világ támogatásának is kevésnek kellene lenni, hogy egy Barcát leüssön.Itt akarat, nagyképűség és szerintem stervezettség gond volt.Driftwood írta:Remélem ez a gusztustalanul játszó Leganes kiesik a pi..ába.
A bíró ismét partner volt a gusztustalan játékhoz ,hihetetlen mennyire nem tudják kézben tartani a meccseket a spanyol bírók.